• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp bebek transfer sonrası beta hcg 11 çıktı

Reyyyanduru

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Haziran 2023
35
17
3
34
Merhaba ben yeni üyeyim 8 haziranda tüp bebek dondurulmuş 2 embriyom transfer edildi. 11. Gün 19 haziranda ilk beta hcg'm 11.3 çıktı. 21 haziranda yani transferin 13.gününde 17.2 çıktı bugün yani 23 haziranda transferin 15. Gününde 38.7 çıktı bu değerlerle sağlıklı bir gebelik yaşayan yada benim durumumda olan var mı. Doktorum 2 gün sonra tekrar kan vermemi istedi ama korkuyorum sonucun olumsuz olmasından. Benim durumumda olan var mı cevap verirseniz çok sevinirim

Hiçbir sorunum yoktu embriyomun kalitesi çok iyiydi 5. Gün embriyosuydu doktorum da pozitif bekliyordum senden dedi ama olmadı sizin süreciniz nasıldı yada nasıl geçiyor
Benim şubatta transfer olacak iki ay rahim dinlendirme dedi şubatın 18 inde transfer gerçekleşecek yaşım 25 benim ufak hormon sorunum var ve eşiminde sperm hareketsizliği var bende çok korkuyorum tutmaz diye bakalım hayırlısı ya

Maalesef benimde eşimde sperm sayısı ve hareketliliği çok azdı 3 aylık tedavi gördü ve çıkan spermlerle döllenme oldu 4 tane dondurulmuş 5. Gün embriyom vardı 1 tanesi tutmadı gitti benimde Şubat'ta burda paylaşırsınız sonucunu en büyük etmen stres kesinlikle strese girmeyin yeme icmenize dikkat edin ve 3 gün yatın dinlenin 3 gün çok önemli 3 günde tutunma gerçekleşiyormuş sonrasında hafif kendinizi yormicak işler yürüyüşler birgün yemek yapıyorsanız birgün ev işi yapın mesela yormadan kendinizi badem ve özellikle ceviz avokado yemeye çalışın çok büyük etkisi varmış ben gördüm de etkisini yatarkende düz yatamam diyorsanız sürekli sol tarafınızda yatın orda kan akışı daha fazla oluyormuş rabbim senin benim ve bizim gibi bu yolda olan anne olmak isteyen bütün herkese yardım etsin dualarımızı kabul etsin inşallah sağ salim kucağına alırsın güzel haberler verirsin 🤲🏻🤲🏻🙏🏻🙏🏻 dondurulmuş transfer olucak galiba seninde canım birde anestezili mi olucak transferin

Back