- 10 Ocak 2023
- 48
- 35
- 30
-
- Konu Sahibi felicita27
Hala olabilme ihtimali var mı yani böyle olanların hep olumsuz olmuş sanki başka konularda bir kaç tane denk geldim. Bir de 6. Gün testim negatif çıkmıştıHiç endiselenmeden yarin ki testi bekleyin. Keseyi gördükten sonra bile belirtiler sürekli değisiyor
Şuan durumunuz nedir peki? Hamile misiniz?Merhaba bende de aynı durum oldu test gününe yakın kayboldu belirtiler
İnşallah hakkımızda hayırlısı olsunKendi tecrübemi aktardim. Daha yeni bi gebeligin büyük belirtilerimi olmaz zaten. Umarim kan testi pozitif cikar
Eve gelen misafir çocuğunun tekmesine mi bağlayayım yoksa sonuç mu negatifti düşündüm durdumŞuan durumunuz nedir peki? Hamile misiniz?
Hmm hakkınızda hayırlısı olsun inşallahEve gelen misafir çocuğunun tekmesine mi bağlayayım yoksa sonuç mu negatifti düşündüm durdum
Olumlu düşünün olumlu olsun negatif düşünmeyin.Arkadaşlar merhaba. Bugün transferimin 11. günü. Henüz kan testi yaptırmadım. Yarın test günüm. Benim transferin 6. Günü adet belirtilerim başlamıştı. Göğüslerde hassasiyet karın ve kasık ağrısı bağırsak hareketlerinde artış. Bunlar her adet öncesi yaşadığım belirtiler. Tüm belirtileri eksiksiz yaşadım. Bugün ise göğüslerimin ağrısı geçti. Ağrılar azaldı. Bunun negatife işaret olduğunu düşünüyorum. Böyle olup pozitif gören var mı?
Belirtiler de gelip gidebiliyor ara ara yoklayabilir.Arkadaşlar merhaba. Bugün transferimin 11. günü. Henüz kan testi yaptırmadım. Yarın test günüm. Benim transferin 6. Günü adet belirtilerim başlamıştı. Göğüslerde hassasiyet karın ve kasık ağrısı bağırsak hareketlerinde artış. Bunlar her adet öncesi yaşadığım belirtiler. Tüm belirtileri eksiksiz yaşadım. Bugün ise göğüslerimin ağrısı geçti. Ağrılar azaldı. Bunun negatife işaret olduğunu düşünüyorum. Böyle olup pozitif gören var mı?
Çok teşekkür ederim güzel dilekleriniz için inşallah dediğiniz gibi olur iş çıkışı test yaptıracağım sanırımOlumlu düşünün olumlu olsun negatif düşünmeyin.
2 defa tüp bebek transfeeri oldum ilkinde pozitifi gördüm hemen düştü sonra .
2. Negatifti.
her ikisinde de belirtim oldu sık idrara çıkma , kasık ağrısı adet olacakmış gibi, göğüs hassasiyeti vs.
ama pozitif olanda çok uyuyordum ve iştahım çok açılmıştı negatif olana göre .
birde karnimda pıt pıt atma hissetmiştim .
negatif olanda hissetmedim.
hayırlısı olsun inşallah tutunmuştur bebişin
Güzel sonuçlarını bekliyoruz o zamanÇok teşekkür ederim güzel dilekleriniz için inşallah dediğiniz gibi olur iş çıkışı test yaptıracağım sanırım
Sonucun ne oldu canım. Benimde 6. Gün adet sancısı çekiyorum. 4. Gün kaset test yaptım negatif çıktı, lütfen cevap yazar mısın 5. Gün embriyosu benim ki 2 adet dondurulmuşÇok teşekkür ederim güzel dilekleriniz için inşallah dediğiniz gibi olur iş çıkışı test yaptıracağım sanırım
Maalesef negatif çıktı. İnşallah sizinkiler pozitiftir güzel haberleri alırsınızSonucun ne oldu canım. Benimde 6. Gün adet sancısı çekiyorum. 4. Gün kaset test yaptım negatif çıktı, lütfen cevap yazar mısın 5. Gün embriyosu benim ki 2 adet dondurulmuş
Kaçıncı gün embriyo yaşınız kaç test gününüzde mi kan testi yaptınız , rabbim hepimizin yar ve yardımcısı olsunMaalesef negatif çıktı. İnşallah sizinkiler pozitiftir güzel haberleri alırsınız