Tüp bebek transfer sonrası ağrı

Tupcufikret

Üye
Kayıtlı Üye
23 Eylül 2023
133
34
18
31
Merhaba herkese,
Dondurulmuş 5. Gün embriyosu transfer edildi. Bugün 6. Günüm. 2. Günden itibaren artan kasık ağrılarım bir türlü bitmiyor. Çok şiddetli değil ağrılar. Yürüyüş yapayım dedim markete gittim kasık ağrılarım daha da artıyor hareketle. Bu normal midir? Yaşayan varsa paylaşabilir mi?

Tabi normal inşallah tutunma belirtisidir benim de hep ağrım olmuştu

Ben yasadım ikinci gün başladı hala devam ediyor ara ara ikinci ve ğçüncü gün şiddetliydi doktoruma yazdım hatta adet agrısı gibi agrı yasıyorum diye. Yürüdğğm zaman daha fazla oluyordu

Benim bugün 8.gun dünden beri hiç belirtim yok.
Bu 3.tup bebek deneyimim daha öncekilerde ağrı oldu bazen olmadı belirti aramayın dedi doktorum belirti yok gibi düşün kan vereceğin günü bekle dedi

Benim bugün 8.gun dünden beri hiç belirtim yok.
Bu 3.tup bebek deneyimim daha öncekilerde ağrı oldu bazen olmadı belirti aramayın dedi doktorum belirti yok gibi düşün kan vereceğin günü bekle dedi
Evet bi belirtisi yokmuş tüp bebeğin araştırmalar öyle diyor. Bugün her adet olacağım zaman çıkan sivilce yüzümde çıktı. Göğüs hassasiyetim arttı. Takvim yarın adrt günün diyor. Progeston fitil ve göbekten iğnesini kullanıyorum. Estrofem günde 4 tane. Umarım adet olmam yarın

Ben test yaptım canım
9. Gün 552
11.gün 1050
13.gün 2076
Kanda pozitifi gördükden sonra ultrasyonu beklerken kasık agrınız varmıydı. Tek taraflı sızı şeklinde ağrı oluşuyo tek taraflı olunca korktum ultrasyonada daha var ilk kan 542 ikinci kan 1444 üçüncüyü almadı 5 gün felan oldu 9 gün sonra ultraston günü inşallah sağlıkla büyüyordur sağlıkla kucagımızada almak nasip olur

Merhaba bu yorumunuzun üstünden epey zaman geçmiş ama o tek taraflı sızı gibi ağrı normal miymiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…