- 23 Eylül 2023
- 133
- 34
- 18
- 31
- Konu Sahibi Tupcufikret
-
Tabi normal inşallah tutunma belirtisidir benim de hep ağrım olmuştuMerhaba herkese,
Dondurulmuş 5. Gün embriyosu transfer edildi. Bugün 6. Günüm. 2. Günden itibaren artan kasık ağrılarım bir türlü bitmiyor. Çok şiddetli değil ağrılar. Yürüyüş yapayım dedim markete gittim kasık ağrılarım daha da artıyor hareketle. Bu normal midir? Yaşayan varsa paylaşabilir mi?
Ben yasadım ikinci gün başladı hala devam ediyor ara ara ikinci ve ğçüncü gün şiddetliydi doktoruma yazdım hatta adet agrısı gibi agrı yasıyorum diye. Yürüdğğm zaman daha fazla oluyorduMerhaba herkese,
Dondurulmuş 5. Gün embriyosu transfer edildi. Bugün 6. Günüm. 2. Günden itibaren artan kasık ağrılarım bir türlü bitmiyor. Çok şiddetli değil ağrılar. Yürüyüş yapayım dedim markete gittim kasık ağrılarım daha da artıyor hareketle. Bu normal midir? Yaşayan varsa paylaşabilir mi?
Test gününüz ne zaman ben cumartesi gün kan vermeyi düşünüyorum 19 unda transfer olmuştum :/Ben yasadım ikinci gün başladı hala devam ediyor ara ara ikinci ve ğçüncü gün şiddetliydi doktoruma yazdım hatta adet agrısı gibi agrı yasıyorum diye. Yürüdğğm zaman daha fazla oluyordu
Evet bi belirtisi yokmuş tüp bebeğin araştırmalar öyle diyor. Bugün her adet olacağım zaman çıkan sivilce yüzümde çıktı. Göğüs hassasiyetim arttı. Takvim yarın adrt günün diyor. Progeston fitil ve göbekten iğnesini kullanıyorum. Estrofem günde 4 tane. Umarım adet olmam yarınBenim bugün 8.gun dünden beri hiç belirtim yok.
Bu 3.tup bebek deneyimim daha öncekilerde ağrı oldu bazen olmadı belirti aramayın dedi doktorum belirti yok gibi düşün kan vereceğin günü bekle dedi
Takvim yarın adet günün diyor inş olmamTabi normal inşallah tutunma belirtisidir benim de hep ağrım olmuştu
En son 9. Gün yaptım test ve bıraktım. Negatif çıkıyor. Doktor 15 günden önce idrarda görmek erken dedi :/ yazılanlarda da çoğu kişinin çıkmamışBelirti olabilir predictor express test yap çıkar
Belirtilerimiz aynıymış inşallah Rabbim kucağınıza almayı nasip ederTest gününüz ne zaman ben cumartesi gün kan vermeyi düşünüyorum 19 unda transfer olmuştum :/
Ben test yaptım canımTest gününüz ne zaman ben cumartesi gün kan vermeyi düşünüyorum 19 unda transfer olmuştum :/
İnşallah canımBelirtilerimiz aynıymış inşallah Rabbim kucağınıza almayı nasip eder
Peki adet gününüze denk geldi bu dönem denk geldiyse adet belirtileri yaşadınız mıBen test yaptım canım
9. Gün 552
11.gün 1050
13.gün 2076
9. Gün adet günümdüPeki adet gününüze denk geldi bu dönem denk geldiyse adet belirtileri yaşadınız mı
Kanda pozitifi gördükden sonra ultrasyonu beklerken kasık agrınız varmıydı. Tek taraflı sızı şeklinde ağrı oluşuyo tek taraflı olunca korktum ultrasyonada daha var ilk kan 542 ikinci kan 1444 üçüncüyü almadı 5 gün felan oldu 9 gün sonra ultraston günü inşallah sağlıkla büyüyordur sağlıkla kucagımızada almak nasip olurBen test yaptım canım
9. Gün 552
11.gün 1050
13.gün 2076
Merhaba bu yorumunuzun üstünden epey zaman geçmiş ama o tek taraflı sızı gibi ağrı normal miymişKanda pozitifi gördükden sonra ultrasyonu beklerken kasık agrınız varmıydı. Tek taraflı sızı şeklinde ağrı oluşuyo tek taraflı olunca korktum ultrasyonada daha var ilk kan 542 ikinci kan 1444 üçüncüyü almadı 5 gün felan oldu 9 gün sonra ultraston günü inşallah sağlıkla büyüyordur sağlıkla kucagımızada almak nasip olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?