• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek transfer sonrası sancı ve vajinal ağrı

Wale

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Temmuz 2019
3
0
36
36
Aralık 10 da transfer oldum 10. Güne kadar birşey hissetmemiştim bu ara bel ağrılarım vajinal ağrı ve sancılarım çoğaldı pozitif sonuç aldım ama korkuyorum önceki gebeligimdede tup bebekle hamile kalmıştım onu 18. Haftada kaybettim😔 tecrübesi olan varmı bu konularda .Bu arada 2 embriyo transferi oldum.

Aralık 10 da transfer oldum 10. Güne kadar birşey hissetmemiştim bu ara bel ağrılarım vajinal ağrı ve sancılarım çoğaldı pozitif sonuç aldım ama korkuyorum önceki gebeligimdede tup bebekle hamile kalmıştım onu 18. Haftada kaybettim😔 tecrübesi olan varmı bu konularda .Bu arada 2 embriyo transferi oldum.
Merhaba merak ettim , nasıl oldunuz , şimdi gördüm mesajı

Merhaba merak ettim , nasıl oldunuz , şimdi gördüm mesajı
İyiyim teşekkür ederim kibrisss kibrisss .Kese göründü 5+4 günlükmus daha önce yine tüp bebekle hamileligimde kaybettigim için korkuyordum ama Rabbim bize neyi layık görürse o olur diye artık düşünüp kendimi strese sokmamaya karar verdim.Rabbim isteyen herkese hayırlı evlat nasip etsin inşallah 🤲🏻

İyiyim teşekkür ederim kibrisss kibrisss .Kese göründü 5+4 günlükmus daha önce yine tüp bebekle hamileligimde kaybettigim için korkuyordum ama Rabbim bize neyi layık görürse o olur diye artık düşünüp kendimi strese sokmamaya karar verdim.Rabbim isteyen herkese hayırlı evlat nasip etsin inşallah 🤲🏻
Çok sevindim 🥰 inşalllah sağlıkla kucağına alırsın bebeğini, bende dün transfer oldum bekliyorum , inşallah seneye bebeğimiz sağ sağlık yanımızda olur

Merhaba bende 10 gun once transfer oldum bugun kan verdim beta 80 cikti ama boyle 18. Hafta kayiplari okuyunca cok korkuyorum bu tup bebege ozel bir sey mi neden cok kayip var tup bebeklerde bilen var mi 😢

Back