• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp bebek transfer sonrası 18.gün kanama

krmn83

Üye
Kayıtlı Üye
27 Haziran 2022
4
0
6
41
Merhaba transferim 12 haziranda oldu pozitif sonucu aldım değerlerim çok güzel arttı ancak 18.gün lekelenme ve kanamam oldu.Çok üzüldüm psikolojim berbat:(( doktoru aradım normal kanamadedi ama ben hiç sanmıyorum.Kan sulandırıcı kullanıyorum ondan olabilir mi düşük mü dış gebelik mi kafamda deli sorular keseyi yarın görmeye gidecektim tatilden dolayı geçen hafta gidemedim.Okuyorum çok yaşayan var ama üzüntüden sakin kalamıyorum

ben 5 haziranda pozitif sonuç aldım 2 defa leke şeklinde kanamam oldu, şimdi de atak şeklinde karın ağrım oluyor, doktor böyle şeylere hep normal diyor, yoğun kanama olmadıkça sabretmek zorundayız

ben 5 haziranda pozitif sonuç aldım 2 defa leke şeklinde kanamam oldu, şimdi de atak şeklinde karın ağrım oluyor, doktor böyle şeylere hep normal diyor, yoğun kanama olmadıkça sabretmek zorundayız
Galiba keseyi görmedenve kalp atışını duymadan rahat olamıycam,siz gördünüz mü

Merhaba transferim 12 haziranda oldu pozitif sonucu aldım değerlerim çok güzel arttı ancak 18.gün lekelenme ve kanamam oldu.Çok üzüldüm psikolojim berbat:KK43:( doktoru aradım normal kanamadedi ama ben hiç sanmıyorum.Kan sulandırıcı kullanıyorum ondan olabilir mi düşük mü dış gebelik mi kafamda deli sorular keseyi yarın görmeye gidecektim tatilden dolayı geçen hafta gidemedim.Okuyorum çok yaşayan var ama üzüntüden sakin kalamıyorum
Yarın belli olur belki kanama alanı vardır ama bu düşük anlamına gelmez geçer merak etmeyin üzülmeyin

Back