• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

tüp bebek transfer 8 gün beta hcg 4.98 çıktı ve hafif kahverengi lekelenmelerim var

habibeak

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Mart 2013
55
2
98
Kahramanmaraş
lütfen yardımcı olun bana morelim çok bozuk bugün transferimin 8 günü hafif kahverengi lekelenmem var bel ağrısı ve adet olacakmış gibi kasıklarımda agrı var dayanamadım beta hcg baktırdım 4,98 çıktı sizce hamilemiyim böyle hamile olan arkadaşlar varmı çok üzgünüm rabbim benim ve olmayan bütün kardeşlerimin yüzünü güldürsün bura toplanalım bana yardım cı olun

Canım hemen doktorunu aramalısın inşallah geç tutunmadı da değerin yükselir

8.gün çıkan değer zaten düşük olur.
kanama durumunu doktorunla görüşüp test gününde tekrar test yaptırmalısın.
asıl sonucun test gününde çıkandır.

8.gün çıkan değer zaten düşük olur.
kanama durumunu doktorunla görüşüp test gününde tekrar test yaptırmalısın.
asıl sonucun test gününde çıkandır.

pro ile başlıyor şuan aklımda değil iğne yaptırdım ama bu beklemek o kadar zorki çim çok acıyor inşallah bu değerler yükselir

pro ile başlıyor şuan aklımda değil iğne yaptırdım ama bu beklemek o kadar zorki çim çok acıyor inşallah bu değerler yükselir

progestan iğnesi vurdurdun sanırım ama bu gibi durumlarda proluton depot diye bir iğne var düşük riski durumlarında vuruluyor...
doktora gidecekmişsin zaten bakalım ne diyecek..

hakkına hayırlısı canım sonuç ne olursa olsun senden önemli değil üzme nolur kendini

Son düzenleme:
Canım sende biliyorsunki 8. Gün çok erken
Bu şeekilde yapıpda moralini bozmasaydın iyi olurdu
Ama yükselme olasılığı daha. Yüksek canım benceeyükselecerk
Sakın stres yapma

Kesinlikle hamilesin, rabbim devamini nasip eylesin 5. Ustu gebe kabul edilir, ilaclarini aksatma. Srnin daha 8.gun 12 gune kadar daha yukselcek allahin izni ile ins.

evet kesinlikle rabbime teslim oldum ben ama üzülmemek elde değil bu 2 tüp bebek denemem ve eşimdede bendede büyük sorunlar yok demekki rabbim in bir bildiği var

haklısın canım ama bu mevzu sorunlarlada direkt alakalı değil tamamen Rabbimin takdiri üzme kendini bol bol dua et 8. gün çok erken bu zamnda böyle olması yükselebileceği anlamınada gelebilir sabırla bekle inşaAllah pozitifi alacaksın bırakma kendini:16:

lütfen yardımcı olun bana morelim çok bozuk bugün transferimin 8 günü hafif kahverengi lekelenmem var bel ağrısı ve adet olacakmış gibi kasıklarımda agrı var dayanamadım beta hcg baktırdım 4,98 çıktı sizce hamilemiyim böyle hamile olan arkadaşlar varmı çok üzgünüm rabbim benim ve olmayan bütün kardeşlerimin yüzünü güldürsün bura toplanalım bana yardım cı olun[/QUOTE . Tatlim merak etme gebe olabilirsin ben de regl olacam sandim ama olmadim kanama olursa korkma tutunma kanamadidir o kasiklarinda batma seklinde agri varsa idrar rengin koyuysa gebe kalmis olabilirsin 12 gunden once test olumsuz verebilir 5.00 ustune cikar o 12 gunden sonra icini ferah tut varsa bebisin strese girmesin ;)

Ben tüp bebek yaptım transferden sonra zaman gecmek bilmedi bana verdikleri crinone jel ile birlikte hafif pembe lekelenmerim oldu hatta 1 transferden 1 hafta sonra kanamam oldu belimde bacaklarimda agrilar vardi regl olcam sandim Kasiklarimda batmalar oldu kasilmalarim vardi test gunune kadar moralim bozulmustu ilk denemem basarisiz oldu diye uzulmustum ama simdi 8hafta+1 gunluk gebeyim :) yarin kismetse kalp atisini dinleyecegim

Back
X