lütfen yardımcı olun bana morelim çok bozuk bugün transferimin 8 günü hafif kahverengi lekelenmem var bel ağrısı ve adet olacakmış gibi kasıklarımda agrı var dayanamadım beta hcg baktırdım 4,98 çıktı sizce hamilemiyim böyle hamile olan arkadaşlar varmı çok üzgünüm rabbim benim ve olmayan bütün kardeşlerimin yüzünü güldürsün bura toplanalım bana yardım cı olun
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
tüp bebek transfer 8 gün beta hcg 4.98 çıktı ve hafif kahverengi lekelenmelerim var
- Konu Sahibi habibeak
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?teşekkürler canım inşallah öyledir öğleden sonraya randevu aldım zaten gidecegimCanım hemen doktorunu aramalısın inşallah geç tutunmadı da değerin yükselir
8.gün çıkan değer zaten düşük olur.
kanama durumunu doktorunla görüşüp test gününde tekrar test yaptırmalısın.
asıl sonucun test gününde çıkandır.
pro ile başlıyor şuan aklımda değil iğne yaptırdım ama bu beklemek o kadar zorki çim çok acıyor inşallah bu değerler yükselir
pro ile başlıyor şuan aklımda değil iğne yaptırdım ama bu beklemek o kadar zorki çim çok acıyor inşallah bu değerler yükselir
progestan iğnesi vurdurdun sanırım ama bu gibi durumlarda proluton depot diye bir iğne var düşük riski durumlarında vuruluyor...
doktora gidecekmişsin zaten bakalım ne diyecek..
hakkına hayırlısı canım sonuç ne olursa olsun senden önemli değil üzme nolur kendini
evet kesinlikle rabbime teslim oldum ben ama üzülmemek elde değil bu 2 tüp bebek denemem ve eşimdede bendede büyük sorunlar yok demekki rabbim in bir bildiği var
Canım sende biliyorsunki 8. Gün çok erken
Bu şeekilde yapıpda moralini bozmasaydın iyi olurdu
Ama yükselme olasılığı daha. Yüksek canım benceeyükselecerk
Sakın stres yapma
inşallah canım dua edin hepimiz birbirimize dua edelim
- 2 Ekim 2012
- 977
- 57
- 163
- 33
evet kesinlikle rabbime teslim oldum ben ama üzülmemek elde değil bu 2 tüp bebek denemem ve eşimdede bendede büyük sorunlar yok demekki rabbim in bir bildiği var
haklısın canım ama bu mevzu sorunlarlada direkt alakalı değil tamamen Rabbimin takdiri üzme kendini bol bol dua et 8. gün çok erken bu zamnda böyle olması yükselebileceği anlamınada gelebilir sabırla bekle inşaAllah pozitifi alacaksın bırakma kendini
- 5 Eylül 2009
- 10.234
- 8.399
- 448
- 44
inşallah canım dua edin hepimiz birbirimize dua edelim
Alllahım hayırlısını versiin canım
Ama artık gününü bekle test için ve doktoruna sor
Allah rast getirsin
Kesinlikle hamilesin, rabbim devamini nasip eylesin 5. Ustu gebe kabul edilir, ilaclarini aksatma. Srnin daha 8.gun 12 gune kadar daha yukselcek allahin izni ile ins.
ne güzel morel verdin ya teşekkürler rabbim hepimizin muradını versin inşallah
ne güzel morel verdin ya teşekkürler rabbim hepimizin muradını versin inşallah
Amin beeninde bugun 8.gun aramiz 1 gun 11 subt test gunum rabbim hepimizin yar ve yardimcisi olsun
Amin beeninde bugun 8.gun aramiz 1 gun 11 subt test gunum rabbim hepimizin yar ve yardimcisi olsun
inşallah canım hayırlı sonuçlar alırsın benim kendimden umudum kalmadı doktor çok iyi değil dedi sonuca artık benimki bir mucize olacak inşallah sen gülersin
lütfen yardımcı olun bana morelim çok bozuk bugün transferimin 8 günü hafif kahverengi lekelenmem var bel ağrısı ve adet olacakmış gibi kasıklarımda agrı var dayanamadım beta hcg baktırdım 4,98 çıktı sizce hamilemiyim böyle hamile olan arkadaşlar varmı çok üzgünüm rabbim benim ve olmayan bütün kardeşlerimin yüzünü güldürsün bura toplanalım bana yardım cı olun[/QUOTE . Tatlim merak etme gebe olabilirsin ben de regl olacam sandim ama olmadim kanama olursa korkma tutunma kanamadidir o kasiklarinda batma seklinde agri varsa idrar rengin koyuysa gebe kalmis olabilirsin 12 gunden once test olumsuz verebilir 5.00 ustune cikar o 12 gunden sonra icini ferah tut varsa bebisin strese girmesin
Ben tüp bebek yaptım transferden sonra zaman gecmek bilmedi bana verdikleri crinone jel ile birlikte hafif pembe lekelenmerim oldu hatta 1 transferden 1 hafta sonra kanamam oldu belimde bacaklarimda agrilar vardi regl olcam sandim Kasiklarimda batmalar oldu kasilmalarim vardi test gunune kadar moralim bozulmustu ilk denemem basarisiz oldu diye uzulmustum ama simdi 8hafta+1 gunluk gebeyim :) yarin kismetse kalp atisini dinleyecegim