cnm neden %10?? yanı sadece yumurta sayından dolayı mı oyleyse bıyerde yanlış var cunku 5 yumurtan gelısse hıcte kotu bı sayı degıl ama başka problemlerde mı var? sonuçta doktor da boşa konuşmamıştır ama bence baktığı sey sayı degıldır yanı takıldığı nokta..selam hanımlar yoldaslar;
bir konu hakkında yardımlarınıza ıhtıyacım var. Kafamda delı soruyor gezıyor. bır hafta once tup bebek tedavıne basladım. Tedavıye baslarken ılk muyanede sag tarafımda 5 yumurtam oldugunu gorduk ultrasonda. sol tarafım zaten alınmıstı. yumurtam yok. Aceba 5 yumurta ıle tedavıye baslama tup bebekde sansımızı azaltır mı ? Doktorun bırı bana hatta adını yazayım halıl ıbrahım tekın %10 sansın var demısde tup bebekte 27 yasındayım. benım gıbı 5 yumurta ıle bu tedavıye baslayan oldu mu ? tecrubenızle benı bılgılendırebılır mısınız ? hast muayene oldugum dada bana bırsey soylenmedı. Hatta tedavıye baslamadna once %60 sansım oldugu soylenılırken %10 duymak üzdü benı . yorumlarınızı beklyıorum.
2 yumurta ile başladım ne dersin? Mesajin üzerinden epey geçmiş. Sonuç nedir?arkadaslar hıc 5 yumurta ıle tup bebek tedavısıne baslayan olmadı mı
Merhaba. Yumurtaların gelişimine bağlı aslında. Ben 12-15 günden aşağı igne kullanmadım. Düşük bir dozla başladı doktor. Çünkü yüksek doza olumsuz tepki verdi yumurtalar. Bende yumurta rezervi azlığı var. Bu nedenle ancak 2 yumurta toplandı.Bertha mrb sen kac gun igne kullandin acaba bana bugun 4 gunluk verdi carsamba kontrole gidicem sence daha kullanirmiyim yada 4 gunluk yeterli oluomu
Bertha mrb sen kac gun igne kullandin acaba bana bugun 4 gunluk verdi carsamba kontrole gidicem sence daha kullanirmiyim yada 4 gunluk yeterli oluomu
Nasil gidiyor tedavi bende 4 gun oldu baslayali en son sen yazmissin merak ettimMerhabalarrr burada olanlar varmi bende yarin baslicamm cok heyecanliyim
Benimde yarin doktor kontrolum var zor gidiyor benimki hergun basim agriyor surekli aglamakli bir haldeyim bunalıma girdim galibaIyi gidiyo cok sukur dun toplamam vardi iste cumartesi transfer olucak nasipse senin nasil gidiyo
Igneler yapiyodur hormon ignesi sonucta insani alt ust ediyo bende oleydim bulasik makinasi bozuldu benim ona agladim esime tahammulum yoktu en ufak haraketi sjnirimi bozuyodu garibim ne cekti benden :) normalde genc hastalara 1tane embriyo transfer ediliyo ama ben 2 tane talep edicem ozaman yapabiliyolarmis sanirim bakalim benim transferim daha cumatesi gunu transfer sonrasi 2 gun yatilmasi oneriliyo tutunmasi icin ondan sonraki 10gun normal hayatina devam edebiluyosun ama evde yemek filan yapabilirsin agir kaldirmadan ev isi yapabilirsin evde yuruyus yapmayi oneriliyor cunku haraket kan dolasimini hizlandiriyo ozamanda tutulma sansi yukseliyo ama ise gidebilirmisin knu acikcasi bilmiyorum belki bi 10gun gitmeden rapor alsan dahami iyi olur bilemedimBenimde yarin doktor kontrolum var zor gidiyor benimki hergun basim agriyor surekli aglamakli bir haldeyim bunalıma girdim galiba
Igneler yapiyodur hormon ignesi sonucta insani alt ust ediyo bende oleydim bulasik makinasi bozuldu benim ona agladim esime tahammulum yoktu en ufak haraketi sjnirimi bozuyodu garibim ne cekti benden :) normalde genc hastalara 1tane embriyo transfer ediliyo ama ben 2 tane talep edicem ozaman yapabiliyolarmis sanirim bakalim benim transferim daha cumatesi gunu transfer sonrasi 2 gun yatilmasi oneriliyo tutunmasi icin ondan sonraki 10gun normal hayatina devam edebiluyosun ama evde yemek filan yapabilirsin agir kaldirmadan ev isi yapabilirsin evde yuruyus yapmayi oneriliyor cunku haraket kan dolasimini hizlandiriyo ozamanda tutulma sansi yukseliyo ama ise gidebilirmisin knu acikcasi bilmiyorum belki bi 10gun gitmeden rapor alsan dahami iyi olur bilemedimBenimde yarin doktor kontrolum var zor gidiyor benimki hergun basim agriyor surekli aglamakli bir haldeyim bunalıma girdim galiba
Yarin igneli tedavide 8.gunum bursaya cagirdi 8 tane yumurtam vardi 5.gunu gittigimde e2de 248 cikti iyi gitmeyen biseyler mi var bilmiyorum tedirginimIgneler yapiyodur hormon ignesi sonucta insani alt ust ediyo bende oleydim bulasik makinasi bozuldu benim ona agladim esime tahammulum yoktu en ufak haraketi sjnirimi bozuyodu garibim ne cekti benden :) normalde genc hastalara 1tane embriyo transfer ediliyo ama ben 2 tane talep edicem ozaman yapabiliyolarmis sanirim bakalim benim transferim daha cumatesi gunu transfer sonrasi 2 gun yatilmasi oneriliyo tutunmasi icin ondan sonraki 10gun normal hayatina devam edebiluyosun ama evde yemek filan yapabilirsin agir kaldirmadan ev isi yapabilirsin evde yuruyus yapmayi oneriliyor cunku haraket kan dolasimini hizlandiriyo ozamanda tutulma sansi yukseliyo ama ise gidebilirmisin knu acikcasi bilmiyorum belki bi 10gun gitmeden rapor alsan dahami iyi olur bilemedim