TÜP BEBEK TEDAVISINE YENI BASLAYANLAR..

CICEK7434

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
25 Şubat 2015
408
121
36
selam hanımlar yoldaslar;
bir konu hakkında yardımlarınıza ıhtıyacım var. Kafamda delı soruyor gezıyor. bır hafta once tup bebek tedavıne basladım. Tedavıye baslarken ılk muyanede sag tarafımda 5 yumurtam oldugunu gorduk ultrasonda. sol tarafım zaten alınmıstı. yumurtam yok. Aceba 5 yumurta ıle tedavıye baslama tup bebekde sansımızı azaltır mı ? Doktorun bırı bana hatta adını yazayım halıl ıbrahım tekın %10 sansın var demısde tup bebekte 27 yasındayım. benım gıbı 5 yumurta ıle bu tedavıye baslayan oldu mu ? tecrubenızle benı bılgılendırebılır mısınız ? hast muayene oldugum dada bana bırsey soylenmedı. Hatta tedavıye baslamadna once %60 sansım oldugu soylenılırken %10 duymak üzdü benı . yorumlarınızı beklyıorum.

cnm neden %10?? yanı sadece yumurta sayından dolayı mı oyleyse bıyerde yanlış var cunku 5 yumurtan gelısse hıcte kotu bı sayı degıl ama başka problemlerde mı var? sonuçta doktor da boşa konuşmamıştır ama bence baktığı sey sayı degıldır yanı takıldığı nokta..
bana da tedaviye baslarken yas rezerve ve rahımn durumuna bakarak %60 dedı ama bu genel bakıldığında dedı sonuçta yumurtalar toplanmadan ve döllenme oncesı net bısy dıyemeyız demıstı sonuçta hersey guzl gözükür bı toplanırkı hıc olgun yumurta yok mesela yanı

Benım muayene oldugum doktor degıl ya sıtedekı doktora yazdım da oda bana %10 sansın var demıs tup bebekte ılk asamada ultrasonla muayenede 5 yumurtanın gozukmesı ıcın çok az demıstı bana bende tup bebek tedavımı yazdım ılaçları falan bes yumurtmın olmasının etkısı ne dedım cok az %10 cıvarında tup bebekde sansın olur demıs. sabah okudum uzuldum acıkcası. Ocak ayında dıs gebelık gecırım ben tuplerımde hasar oldugu ıcın tup bebek yapıyorum. 1 hafta oldu baslayalı ıgneler kullanıyorum. yarın tekrardan kontrolum var. kullandıgım ıgnelerde de gonal f 900 150ml olarak alınacak bırde merıonal 150, bırde tek sbıgun yapılacak olan onu bugun yapcam orgalutran 0,25mg ıgne . anlamaıdm kı bulent hocanın hastasıyım ben acıbademde onlar hıc bırsey solemedıler bana

arkadaslar hıc 5 yumurta ıle tup bebek tedavısıne baslayan olmadı mı

Selam kizlar yeni bi topik bu sanirim bende heycanimj sizinle paylasmak istiyorum. Sonunda 7 gun gecikmeyle hastalandim ve yarin yumurta kontrolune gidicem cok heycanliyim. Yani yarin resmi olarak basliyoruz tup bebege. Insallah burda guzel haberlero birbirimize veririz

Bertha mrb sen kac gun igne kullandin acaba bana bugun 4 gunluk verdi carsamba kontrole gidicem sence daha kullanirmiyim yada 4 gunluk yeterli oluomu

Bertha mrb sen kac gun igne kullandin acaba bana bugun 4 gunluk verdi carsamba kontrole gidicem sence daha kullanirmiyim yada 4 gunluk yeterli oluomu
Merhaba. Yumurtaların gelişimine bağlı aslında. Ben 12-15 günden aşağı igne kullanmadım. Düşük bir dozla başladı doktor. Çünkü yüksek doza olumsuz tepki verdi yumurtalar. Bende yumurta rezervi azlığı var. Bu nedenle ancak 2 yumurta toplandı.

Anndm canim ben 300 unite ile basladim 4 gun kullan bakalim kontrole gel dedi carsamba kontorlum var iste bakalim nolcak

Yalnız yaşın daha küçük olduğundan yumurta rezervin bana göre iyidir. İnşallah herşey yolunda gider senin için :)

Benimde yarin doktor kontrolum var zor gidiyor benimki hergun basim agriyor surekli aglamakli bir haldeyim bunalıma girdim galiba
Igneler yapiyodur hormon ignesi sonucta insani alt ust ediyo bende oleydim bulasik makinasi bozuldu benim ona agladim esime tahammulum yoktu en ufak haraketi sjnirimi bozuyodu garibim ne cekti benden :) normalde genc hastalara 1tane embriyo transfer ediliyo ama ben 2 tane talep edicem ozaman yapabiliyolarmis sanirim bakalim benim transferim daha cumatesi gunu transfer sonrasi 2 gun yatilmasi oneriliyo tutunmasi icin ondan sonraki 10gun normal hayatina devam edebiluyosun ama evde yemek filan yapabilirsin agir kaldirmadan ev isi yapabilirsin evde yuruyus yapmayi oneriliyor cunku haraket kan dolasimini hizlandiriyo ozamanda tutulma sansi yukseliyo ama ise gidebilirmisin knu acikcasi bilmiyorum belki bi 10gun gitmeden rapor alsan dahami iyi olur bilemedim

Benimde yarin doktor kontrolum var zor gidiyor benimki hergun basim agriyor surekli aglamakli bir haldeyim bunalıma girdim galiba
Igneler yapiyodur hormon ignesi sonucta insani alt ust ediyo bende oleydim bulasik makinasi bozuldu benim ona agladim esime tahammulum yoktu en ufak haraketi sjnirimi bozuyodu garibim ne cekti benden :) normalde genc hastalara 1tane embriyo transfer ediliyo ama ben 2 tane talep edicem ozaman yapabiliyolarmis sanirim bakalim benim transferim daha cumatesi gunu transfer sonrasi 2 gun yatilmasi oneriliyo tutunmasi icin ondan sonraki 10gun normal hayatina devam edebiluyosun ama evde yemek filan yapabilirsin agir kaldirmadan ev isi yapabilirsin evde yuruyus yapmayi oneriliyor cunku haraket kan dolasimini hizlandiriyo ozamanda tutulma sansi yukseliyo ama ise gidebilirmisin knu acikcasi bilmiyorum belki bi 10gun gitmeden rapor alsan dahami iyi olur bilemedim

Yarin igneli tedavide 8.gunum bursaya cagirdi 8 tane yumurtam vardi 5.gunu gittigimde e2de 248 cikti iyi gitmeyen biseyler mi var bilmiyorum tedirginim

Yarinmi transfer nerde yaptiriyordun ay hayirlisiyla hersey yolunda gitsin insallah bana yaz, yakin zamanlarda tedavimiz destek olalim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…