Tüp bebek tedavisine yeni başlayacak olanlar için hangi doktor ve kurumu önerirsiniz?

Merhaba arkadaşlar ben pcos hastasıyım tüp bebek tedavisine başlamak istiyorum hangi doktor ve kurumu önerirsiniz? Yardımcı olurmusunuz
Merhaba bende bu ay sonu başlıyorum bahçeci ebru Öztürk’e başlıyorum
Bahçeci pahalı ama laboratuvarı için seçtim umarım sonuç alırım
Bahçecide Bülent Erol’da eşim 6 aydır tedavideydi biz kurumdan şimdilik memnunuz

Ben Maslak Acıbadem de Prof Ahmet Yiğit Çakıroğluna gidiyorum.Kendisinden ve merkezden çok memnunum,zaten yiğit hocada arkadaşım ikizleri olmuştu onun tavsiyesi üzerine gittim.Yani merkezden ziyade hocayı tercih ettim.Hem çok iyi bir insan ve harika bir bilim adamı,inanılmaz güven veriyor.İletilşim konusunda asla sorun yaşamadım
Zaten Acıbadem’in kendi laboratuvarı var ve çok profesyoneller görüşmenizi tavsiye ederim

Merhaba arkadaşlar ben pcos hastasıyım tüp bebek tedavisine başlamak istiyorum hangi doktor ve kurumu önerirsiniz? Yardımcı olurmusunuz
Merhaba, öncelikle çok taze bir şekilde bugün POZİTİF sonucumu öğrenmiş bir anne adayı olarak yazıyorum umarım bana fayda sağlayan birçok hanımefendi gibi benim de bu süreci yaşayanlara faydam olur 🥰 Ben pcos eşim sperm sayısı düşüklüğü ile MEDIPOL MEGA HASTANESİ DOÇ DR.Gonca Yetkin Yıldırım ile tüp bebek yoluna girdik. Benim gibi hassas ve korku dolu bir insanı ancak Gonca hanım gibi anlayışlı donanımlı her an ulaşılabilir ve kafamızdaki soruları detaylı yanıtlayarak bizi rahatlatmasıyla tüp bebek yaptırmaya karar verdik ilk denemeden sonuç aldık çok şükür herkese tavsiye ederim kendisini 🧡

Merhaba, öncelikle çok taze bir şekilde bugün POZİTİF sonucumu öğrenmiş bir anne adayı olarak yazıyorum umarım bana fayda sağlayan birçok hanımefendi gibi benim de bu süreci yaşayanlara faydam olur 🥰 Ben pcos eşim sperm sayısı düşüklüğü ile MEDIPOL MEGA HASTANESİ DOÇ DR.Gonca Yetkin Yıldırım ile tüp bebek yoluna girdik. Benim gibi hassas ve korku dolu bir insanı ancak Gonca hanım gibi anlayışlı donanımlı her an ulaşılabilir ve kafamızdaki soruları detaylı yanıtlayarak bizi rahatlatmasıyla tüp bebek yaptırmaya karar verdik ilk denemeden sonuç aldık çok şükür herkese tavsiye ederim kendisini 🧡
Merhaba , bende bu ay gonca hanıma gidip tedaviye başlayacaktım , memnun kaldınız mı bir de bu zamana kadar toplam harcama ne kadar tuttu

Merhaba , bende bu ay gonca hanıma gidip tedaviye başlayacaktım , memnun kaldınız mı bir de bu zamana kadar toplam harcama ne kadar tuttu
Ben yaptırdım tavsiye etmiyorum. Başka yere gidin. Hem maddi hem manevi anlamda hiç memnun kalmadım. Keşke Brüksel, Bahçeci gibi yerlere gitseymişim

X