Evlendikten 1 yıl sonra anne baba olmaya karar verdik ve denemeye başladık 1 yıl sonucunda olmayınca bi doktora gidelim dedik. Önce eşim için urologa gittik testler sonucunda eşimin sperm hareket hızının düşük olduğunu ve tup bebeğe yonelmemiz gerektiğini öğrendik. Aslında herşey bu noktada başladı. Bizim için bi şoktu bu. Çok üzülmüştüm yıkılmıstim. Hemen doktor arayisina girdik. Adını vermek istemiyorum bi doktora gittik bizi direk tup bebeğe aldı 2 embriyo transfer etti ve malesef tutmadı. 1 Yıl ara verdik pandemi girdi araya derken tekrar doktora gidelim diye düşünürken bir gün rahmimde inanılmaz bir sancı yaşadım acile gittik acildeki doktor yumurtalık kistimin patlamış olabileceğini söyledi bizi Başkent Hastanesine yönlendirdi. Orada Hulusi Zeyneloglu ile kesişti yolumuz. Sanırım en büyük şansım kendisidir. Kist patlaması, polip ve endometriozis olduğunu öğrendim. Hulusi hoca yolumuz uzun ama Allahın izniyle anne olacaksın dedi. Laparoskopik ameliyat, 2 histereskopi derken ilk transferimi gerçekleştirdi yine tutmadı bu kez sebeplerini araştırdı bisey çıkmadı tekrar tedaviye aldı beni veee sonunda pozitifi gördük. Bu yazıyı buraya tedaviye yeni başlayan kardeşlerim için yazıyorum. Ne hissettiğini biliyorum. Kolay diyemem ama inanmak pes etmemek çok önemli. Bu siteye girip sürekli konuyla ilgili biseyler okuyordum. Bunu bildiğim için yaşadıklarımı yazmak istedim. Umut hep var yeter ki inanalım. Biraz uzun oldu okuyan herkese umut olsun