Tüp bebek tedavisine başlama zamanı

İğneler acıtmıyor zaten, o konuda sıkıntı yok. Ama yine de istersen benim gibi sağlık ocağında veya akşam saatlerinde hastanede vurdurabilirsin. Tedavin hayırlı olsun, Allah emeklerinizi boşa çıkarmasın. Burdan gelişmeleri yazarsın.

tabiki sen de lütfen amin inşallah emeklerimiz boşa çıkmaz... Allah'ın takdirine sığındım. eczaneye gitmeyi düşünüyorum olmaz mı öyle? biraz mide bulantım var ya da heyecanımdan sen de olmuş muydu?

inşallah geç cevap veriyorum kusura bakma... dün itibariyle başlamış bulunmaktayım :) heyecan çok var,,, bugün 2.iğnemi vurulucam bakalım tarif etti hemşire ama GONAL-F 300 ünite cumaya kadar cuma günü 225 ünite inşallah hayırlısı olur. yalnız bugün mide bulantısı var sizde de oldu mu? ya da heyecandan ben öyle hissediyorum iğnelere 10 gün devam edeceğimi söyledi doktorum söylediklerin bana gerçekten umut oldu moral oldu Dr. Emre Karatekelioğlu gerçekten harika bir doktor. hastasına çok alakalı ve doğru tesbitlerde bulunuyor. Söylediklerine tamamen katılıyorum.

Bende bulanti olmamisti heycandandir mutlaka inşallah olumlu sonuclanir tedavin Allah yardimcin olsunsaglikli ve duzenli beslen artik protein agirlikli beslen zaten emre bey anlatiyor zamani gelince nelere dikkat edicegini vs ignelerdende korkma catlatma ignesi biraz zor onun disinda digerleri basit ben evde eşime yaptırdım

tabiki sen de lütfen amin inşallah emeklerimiz boşa çıkmaz... Allah'ın takdirine sığındım. eczaneye gitmeyi düşünüyorum olmaz mı öyle? biraz mide bulantım var ya da heyecanımdan sen de olmuş muydu?

Canım benim gittiğim eczane iğne yapmıyoruz demişti. Bu arada iğneleri vururken 5-10 dk zamanı çok önemsiyordum. Ama doktorum ve hemşirem 1-2 saat kaydırıyorlardı, demek ki bişey olmuyormuş. Önemli olan iğne 10 gün sonra en son vurulacak olan çatlatma iğnesi. Çünkü o saatten 36 saat sonra yumurtalar toplanıyor. Ben sakindim , o nedenle bulantı gibi bişey hissetmedim. Yine de geçmezse doktoruna söyle, öyle yan etkiler var mı bilmiyorum.

Bende bulanti olmamisti heycandandir mutlaka inşallah olumlu sonuclanir tedavin Allah yardimcin olsunsaglikli ve duzenli beslen artik protein agirlikli beslen zaten emre bey anlatiyor zamani gelince nelere dikkat edicegini vs ignelerdende korkma catlatma ignesi biraz zor onun disinda digerleri basit ben evde eşime yaptırdım

Benim eşim korkuyo :) o yüzden hastaneye gidicem sanırım ya da bilmiyorum ki yapabilir miyim? sen kendin yapamadın sanırım diil mi? daha başındayım ve iğne vurduruyorum ama heyecan çok var :) inşallah hayırlısı olur ne diyelim riske atmak istemiyorum kendim deneyerek karından vurulucam tarifini yaptı ama en garantisi hastane gidip vurdururum sıkıntı olmasın kafam rahat etsin şimdi ben yaparsam acaba oldu mu yapabildim mi diye kaygılanıcam hiç gerek yok evet beslenmeyle ilgili daha dikkatli olmak gerekir dediğini dikkate alıyorum gözden kaçırdım sadece iğnelere odaklandım :) ay Allah'ım çok komiğim sen nasılsın peki?

Canım benim gittiğim eczane iğne yapmıyoruz demişti. Bu arada iğneleri vururken 5-10 dk zamanı çok önemsiyordum. Ama doktorum ve hemşirem 1-2 saat kaydırıyorlardı, demek ki bişey olmuyormuş. Önemli olan iğne 10 gün sonra en son vurulacak olan çatlatma iğnesi. Çünkü o saatten 36 saat sonra yumurtalar toplanıyor. Ben sakindim , o nedenle bulantı gibi bişey hissetmedim. Yine de geçmezse doktoruna söyle, öyle yan etkiler var mı bilmiyorum.

Evet dün doktor da hemşire de 1-2 saat kaydırabilirsin bi sıkıntı olmaz dedi 16.30 gibi yaptılar ben de o saatlerde yaptırıcam eczaneler de yasakmış iğne yapılması o yüzden sağlık ocağı ya da hastaneler olabilir doğru söylüyorsun şimdi ben GONAL-F 300'er ünite olarak başladım cuma günü 225 ünite cumartesi kontrol o gün de bir başka ilaç verdiler cetrodıte ve gonal-f yi götüreceğim yanımda öyle istediler hayırlısı önümüzdeki hafta sonuna doğru nasipse işlemler tamamlanır sen şimdi normal doğum istiyorsun fakat doktorun riske atmak istemiyor değil mi? İnşallah kolay sakin bir doğum gerçekleştirirsin çok az kalmış seninkisi :) Allah sağlıklı sıhhatli kucağını alıp o cennet kokusunu içine çekmeyi nasip etsin :):KK49::emir_bebek::

X