• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp bebek tedavisindeki arkadaşlara destek lütfen

DearMother

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
1 Mayıs 2011
2.128
2
0
İstanbul
merhaba arkadaşlar
2011 haziran temmuz tüp bebek yaptıracaklar konusundaki tüm arkadaşlarımız ve tüp bebek yaptıracak diğer tüm dostlarımız için 500 Yasin-i şerif okumak istiyoruz eksiklerimiz var 200 Ad. dağıttık kalan 300ü tamamlamak için bu konuyu açalım istedim

Bize yasin okuyup duamıza katılacak arkadaşlardan destek rica ediyoruz.Okumak isteyen arkadaşlarımız ne kadar okuyacaklarını bildirirlerse çok sevineceğim.tulayss arkadaşımız tutuyor listeyi o ilgilenir saolsun.En azından burayı okuyan arkadaşlarımız yasin değilse bile bir duayı bizden esirgemesinler lütfen.

Okuyan okumayan tüm arkadaşlarımdan RABBİM razı olsun inş.

Son düzenleme:
Niyetimiz:RABBİM tüm arkadaşların ve bebek özlemi çeken herkesin tedavisinin sonucunu hayırlı kıl.Sağlıklı hayırlı evlatlar nasip et inşallah. Amin
Toplam:500 Ad. Yasin-i Şerif

Mylady06 ve tatlı annesi:50-okunacak

Turtimm: 10-okunacak

Leblebişekerim ve tanıdıkları: 100-okunacak

Liefde: 10-okunacak

Ewest:10-Okunacak

Careful:10-Okunacak

Ece22:10-Okunacak

Kalan:300

Önemli Not: Arkadaşlar 500 adet Yasini şerif okumaya niyetlendik okumak isteyen kaç adet okuyacağını yazarsa çok çok sevinirim herşey gönlünüzce olsun.

Son düzenleme:
Niyetimiz:RABBİM tüm arkadaşların ve bebek özlemi çeken herkesin tedavisinin sonucunu hayırlı kıl.Sağlıklı hayırlı evlatlar nasip et inşallah. Amin

Kalan:300

Önemli Not: Arkadaşlar 500 adet Yasini şerif okumaya niyetlendik okumak isteyen kaç adet okuyacağını yazarsa çok çok sevinirim herşey gönlünüzce olsun.

canlarım benim benim ameliyat durumundan gecikti ancak yarın inşallah başlayacak tatlı annem benim kanamam bitince inşallah devam edeceğim güzel annecik ve benim güzel arkadaşım tülay allah sizden razı olsun ne güzel düşünmüşsünüz

inşalalh desteğimizde çok olur.Türticimin adını anmadan olmaz. Onun önerisiydi çünkü bu .Allahım bin kere razı olsun inş.

Bu arada ben henüz dağıtamadım malum yoğundum bu ara inş.dağıtmaya çalışacağım.

merhaba arkadaşlar
2011 haziran temmuz tüp bebek yaptıracaklar konusundaki tüm arkadaşlarımız ve tüp bebek yaptıracak diğer tüm dostlarımız için 500 Yasin-i şerif okumak istiyoruz eksiklerimiz var 200 Ad. dağıttık kalan 300ü tamamlamak için bu konuyu açalım istedim

Bize yasin okuyup duamıza katılacak arkadaşlardan destek rica ediyoruz.Okumak isteyen arkadaşlarımız ne kadar okuyacaklarını bildirirlerse çok sevineceğim.tulayss arkadaşımız tutuyor listeyi o ilgilenir saolsun.En azından burayı okuyan arkadaşlarımız yasin değilse bile bir duayı bizden esirgemesinler lütfen.

[/QUO
ARKADAŞIM BENDE 10 TANE OKURUM.ALLAH KABUL ETSİN İNŞALLAH. BENİMDE HAZİRAN SONUNDA TEDAVİM BAŞLAYACAK.ALLAHIM İSTEYEN HERKESİ HAYIRLISI İLE EVLAT SAHİBİ YAPSIN.

merhaba arkadaşlar

[/QUO
ARKADAŞIM BENDE 10 TANE OKURUM.ALLAH KABUL ETSİN İNŞALLAH. BENİMDE HAZİRAN SONUNDA TEDAVİM BAŞLAYACAK.ALLAHIM İSTEYEN HERKESİ HAYIRLISI İLE EVLAT SAHİBİ YAPSIN.

sağol canım Allah kabul etsin. İnşallah senin de tedavin hayırlı uğurlu olur sağlıklı sıhhatli alırsın kucağına..

Perlanore:10-Okunacak

Kalan:290

[/QUOTE]

Forumda bu tip konular yasaktır biliyorsunuz.
Lütfen dua isteme işlerinizi özel mesaj yoluyla yapın.
Konu yorumlara kapatılmıştır.

Back