TÜP BEBEK TEDAVİSİNDE YUMURTALARI GELİŞMEYEN VARMI ??????

gulce29

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Şubat 2012
110
5
merhaba arkadaşlar benim tüp bebek tedavisindeki 10. günüm bugün doktorum yumurtalıklarıma baktığında sağda 1 yumurtam 13 mm solda 4 tane ve 10 mm den kücük olduklarını söyledi çarsamba günü tedaviyi yarıda kesip kesmiyceğine karar vericek benim gibi olan arkadaşlar varmı ve sonrasında neler oldu çok merak ediyorum

Canım Merhaba. Benim de tedavim boyunca 3 tane yumurtam oldu sadece e2 degerim de bile artis cok azdi diger insalara bakiodum 15 20 tane yumurtalari oluyodu umitsizdim acikcasi doktorumda 3 yumurtan oldu toplayacagiz ama dollenirmi bilemem dedi kalitesinden emin degildik toplandi 3. Gun aradigimda 3 nunde dollendigini solediler ikisini transfer ettiler 1 tutundu şükür. Doktorun senin hakkinda en iyi karari vericektir yumurtalarinin boyu 14 15 falan olmasi lazim insallah gidene kadar buyurler Allah yolunu acik etsin hakkinda hayirlisi olan neyse onun versin canim

Çok teşekkür ederim çok moralim bozuldu dün doktora gittiğimde inşallah benimde buyumuştur sabah tekrar doktora gidicem nasip olursa

Bugün tekrar gittim doktora tedaviyi sonlandirmadi ne iyi ne kotu dedi evet tabiiki herseyde bi hayir var ama üzülmemek elde değil işte ((

Merhaba,
Yakinda opuya gireceksin, moralini yuksek tutmaya calis, her ne kadar ilaclarla buyutuyorlarsa da yumurtalarin senden besleniyor. Degerlerin benimkine yakinmis, opuya kadar gelismeye devam ederler. Bu arada yas kac acaba? Sayidan cok kalite cok ama cok önemli. Bende mesela yasim itibari ile embriyolarim gelismedi.

Ben 31 yaşındayım ve bir tane 7 yasinda evladım var normal yolla hamile kalmıştım ona ama 3 yıldır istememize rağmen bu sefer olmadı çok tedavi oldum yine normal olması için.... nasipte tup bebek te varmış ama burdada sorun çıktı.... siz kaç yasindasiniz? ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…