• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp bebek tedavisinde rahim dinlendirme ..

Baharibosimsek

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
20 Temmuz 2019
268
181
103
33
Merhaba arkadaşlar .. bı 1 ay rahim dinlendirme yaptık .. bugün adet olmam gerekiyordu ama olamadım daha hala .. 3 gündür sabahları pıhtı geliyor sonra kesiliyor .. Doktorumla görüştüm 1 hafta bekleyelim dedi .. aynı durumda olan yaşayan var mı ?

Opu dan sonra 2. Adetimi oldum dün. Bugün doktora kontrole geldim bakalım transfere az kaldı heyecan korku herşey bir arada 15 16 gün sonra sanırım transferim olur

Bı de
Bı de doktor ne dedi ne yaptılar ilaç mı verdiler ?
Normal adet kanamam gibiydi hiç pıhtı göremedim ben doktor herşeyin yolunda olduğunu artık rahimi kalınlaştırıp transfer yapabileceğimizi söyledi estrofem kullanmaya başladım. Başka da birşey söylemedi size ne dedi

Normal adet kanamam gibiydi hiç pıhtı göremedim ben doktor herşeyin yolunda olduğunu artık rahimi kalınlaştırıp transfer yapabileceğimizi söyledi estrofem kullanmaya başladım. Başka da birşey söylemedi size ne dedi
Ya benimki normal olmadı ilki güzel oldu bu ikincisiydi .. bı kaç gün pıhtı geldi o kadar doktor 1 hafta bekleyelim dedi cuma günü 1 hafta olcak bakalım gidince ne diyecek ..ne mutlu size insAllah bana da iyi şeyler söyler .

Ya benimki normal olmadı ilki güzel oldu bu ikincisiydi .. bı kaç gün pıhtı geldi o kadar doktor 1 hafta bekleyelim dedi cuma günü 1 hafta olcak bakalım gidince ne diyecek ..ne mutlu size insAllah bana da iyi şeyler söyler .
İnşallah Allah yardımcımız olsun beklemekten zarar gelmez em uygun zamanda olsun inşallah

Opudan sonra 2. Adetimi bekliyorum ama olmuyorum normalde 2 gün önce olurdum önce olmadığım gibi 1 gün geçti hala olmadim😕

Merhaba canım tedavinde ne asamadasın? Benimde acıbademde dondurulmus embrıyom var ,birkaç ay sonra trabsfer olcak,senin transfer ne zaman ? Dr um nicel bey ,seni bulmama sevındım ,nicel beyin hastasıyız ıkımızde

Opudan sonra 2. Adetimi bekliyorum ama olmuyorum normalde 2 gün önce olurdum önce olmadığım gibi 1 gün geçti hala olmadim😕
Opudan sonra 2.adette oluyormuş böyle.. bende oldum ama tam olamadım .. dün doktora gittim kan aldılar sonuçlar güzel çıktığı için transferde sıkıntı yokmuş çok şükür şimdi estrofem verdiler kullanıyorum 12 gün sonra muayane edecek doktor rahim kalinlastiysa transfer olucak insAllah .. sizde söyleyin doktorunuza hastalanamadiginizi

Opudan sonra 2.adette oluyormuş böyle.. bende oldum ama tam olamadım .. dün doktora gittim kan aldılar sonuçlar güzel çıktığı için transferde sıkıntı yokmuş çok şükür şimdi estrofem verdiler kullanıyorum 12 gün sonra muayane edecek doktor rahim kalinlastiysa transfer olucak insAllah .. sizde söyleyin doktorunuza hastalanamadiginizi
Yaa sizin kaç gün gecikmisti

Şuan 2 gün geçti yarinda bakayım olmazsa haber veririm doktora normalde hiç aksamazdi
Benim duzensizdi zaten .. doktorunuzla haberlesin bakalım ne diyecek benimki 1 hafta bekleyelim demişti ama olmadı yine kan aldılar kan değerli güzel çıkmış tedaviye başladık çok şükür estrofem kullanıyorum şimdi

Back
X