Tüp Bebek Tedavisinde Kilo Alımı

SelFit Form

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Sahte Profil
Kayıtlı Üye
27 Temmuz 2019
9
14
44
Merhaba Kızlar.

Tüp bebek tedavisi sırasında kilo alan var mı ? Yoksa bu sadece bana özel bir durummuydu?
Umarım bu sadece benim başıma gelen birşey değildir. Çünkü çok ciddi kilo aldım ve hamileliğim boyuncada kilo almam devam etti. Doğum sonrası kilo verdim ama hamilelik sırasında başıma gelmeyen kalmadı.

Merhabalar
Tüp bebek tedavisine henuz başlamadım ama az kaldı
Oncelikle sunu söyleyim,ben alerjik rinit hastasiyim, ve kortizonlu bazı ilaclari dönem donem kullanmak gerekiyor ancak cok şükür bu sene neredeyse hic kullanmadim.
Ictiginiz hicbir ilac size kilo aldirmaz.
Ya da verdirmez.
Sizin kullandığınız hormon ilaclari ve ignelerinin yan etkisi iştah açmasidir.
Ondan kilo almışsınızdir
Bir de tüp bebek icin,doktorum bana protein agirlikli diyet verdi. Karbonhidrat neredeyse 0.
Nasil aldınız kilo öyle? Cok tatli mi yediniz.

Merhabalar
Tüp bebek tedavisine henuz başlamadım ama az kaldı
Oncelikle sunu söyleyim,ben alerjik rinit hastasiyim, ve kortizonlu bazı ilaclari dönem donem kullanmak gerekiyor ancak cok şükür bu sene neredeyse hic kullanmadim.
Ictiginiz hicbir ilac size kilo aldirmaz.
Ya da verdirmez.
Sizin kullandığınız hormon ilaclari ve ignelerinin yan etkisi iştah açmasidir.
Ondan kilo almışsınızdir
Bir de tüp bebek icin,doktorum bana protein agirlikli diyet verdi. Karbonhidrat neredeyse 0.
Nasil aldınız kilo öyle? Cok tatli mi yediniz.
-------------------------------------------------------
Farkında olmadan sürekli yedim. Tatlıyla aram yoktu.

Anladim belki strese bağlı yediniz belki istahiniz açıldı. Verebilirsiniz ama zor değil
---------------------------------------------------------

Evet bende öyle düşünüyordum. Hatta kaç kişi ile konuştuysam hemen hemen aynı cevabı aldım.
Verdim zaten aldığım kilolarıda. Sadece benim başımamı geldi bilmek istediğim için buraya yazmak istedim.

---------------------------------------------------------

Evet bende öyle düşünüyordum. Hatta kaç kişi ile konuştuysam hemen hemen aynı cevabı aldım.
Verdim zaten aldığım kilolarıda. Sadece benim başımamı geldi bilmek istediğim için buraya yazmak istedim.
Yok canim ben daha öncede burda denk geldim kilo alanlar var bakabilirsin görmüştüm ben bu sitede

Merhaba Kızlar.

Tüp bebek tedavisi sırasında kilo alan var mı ? Yoksa bu sadece bana özel bir durummuydu?
Umarım bu sadece benim başıma gelen birşey değildir. Çünkü çok ciddi kilo aldım ve hamileliğim boyuncada kilo almam devam etti. Doğum sonrası kilo verdim ama hamilelik sırasında başıma gelmeyen kalmadı.
Ben geçen ay tüp bebek tedavisi gördüm kilo almadım kilom aynı

Ben geçen ay tüp bebek tedavisi gördüm kilo almadım kilom aynı
--------------------------------------------------------

Süpermiş. Ben şimardım sanırım hamile kalınca. bir bayanın en rahat olduğu dönemi hamilelik dönemi diye düşündüm ama hata yaptım sanırım.

Ben kilo almadım sanırım herkeste farklı yan etkisi oluyor kullandığımız ilaçlar hormon yüklü belki sizde kilo yapmış olabilir bende de aşırı tüylenme yaptı doğumdan sonra düzelir dedi doktorum sizde ki etkisi de kilodur muhtemelen hamilelikte gelince üstüne almanız çok doğal inşallah doğum sonrası hepsini verirsiniz .

Ben kilo almadım sanırım herkeste farklı yan etkisi oluyor kullandığımız ilaçlar hormon yüklü belki sizde kilo yapmış olabilir bende de aşırı tüylenme yaptı doğumdan sonra düzelir dedi doktorum sizde ki etkisi de kilodur muhtemelen hamilelikte gelince üstüne almanız çok doğal inşallah doğum sonrası hepsini verirsiniz .
..........................................................................

çok şükür ben doğum yaptım oğlum 4 yaşında kilomuda verdim gerçe biraz daha var ama şimdi işim gereği böyle bir araştırma yapmak için bu postu açtım

Ben varım m maalesef. Çünkü kortizon kullanırdı benım doktorum. Vee haşımato hastası oldugum için kılo vermede zorlanıyorum

Bende cevap vereyim o zaman 2018 temmuz kasım ayları arasında hap ile tedavi gördüm en son ay hap+çatlatma iğnesi. sonrasında 2019 şubat ayında gonalf iğne kullanıp aşılama yaptırdım olmadı nisan ayında tüp bebek tedavisine başladım mayısta hamile olduğumu öğrendim bu süreçte hiç kilo almadım geçici şişkinlik oldu ama bu kalıcı bir kilo değildi ama ben stres sıkıntıyla beraber kendimi yemeğe vermedim ben ilaçlardan ziyade bu süreçte ekstra yemek yemenin kilo aldırdığını düşünüyorum tedavi görürken muhakkak şişmiş kilo almış hissediyorsun ama bu geçici oluyor ve tartıda görünmüyor bence 😊 hamile olduğumu öğrendikten sonrada 2 kilo verdim şuan 19 haftalık hamileyim😊bebeğimde sağlıklı çok şükür

Ben aldım 5 kilo tüp bebek tedavisi dönemin de.. hatta aldığım kilo karnıma basene geldi..
Tedavim negatif ile sonuçlandı..
Ve karnım ı gören herkes o zor dönemde kız hamilemisin diye sordu düşünün neler çektiğimi... sonra rejime başladım 4 kilosu gitti hala devam ediyorum...
Bide şişkinlik yaptı bende.. iğneler ilaçlar normal olarak herkeste az çok yapar...

Tedavide kullanilan ilaclar kilo aldirmiyor. Hatta benim istahimi kapattilar diyebilirim. Sindirim ve bagirsak problemi yasadim. Ama ödem yapiyorlar. Karninizdaki abartili sislik rahatsiz ediyor malesef.
Bir de tedavi esnasinda alinan vitaminlerin duruma etkisi var sanirim. İstah acan multivitaminlere baslarsaniz o bahsedilen cilgin kilolari bence alirsiniz. Ben doktoruma istahimi etkileyemeyecek vitamin istedigimi en bastan soyledim. Sadece omegaq10 ve demir ilaci kullandim.

Son düzenleme:
X