cevap için teşekkür ederim , ayrı şehirlerdeyiz :)
elbette dertleneceksiniz hiç kolay bir süreç değil ki bu. ben yazılanları okudukça içim fena oluyor bir de bunları yaşamış olmak ne kötü
Allahım hepimize kolaylıklar versin inşallah :)
Ben hala şaşkın ördek gibi ne yapayım diye düşünüp duruyorum.Bir arkadaş hanımefendilik işe yaramıyor demiş o kadar haklı ki,Biz eşimle hep kibar hep sakin olduk.Sonuç:hemşiresinden sekreterine kadar nezaketsiz tavırlarla karşılaştık.Aşılama yapılan gün test sonucumu attım olumsuz olduğunu belirttim.Ertesi gün ve diğer günler 3 farklı hemşire ve hocanın kendisi arayıp sonucu sordu.Hemşirenin biri maalesef olumsuz oldu dediğimde hayırlı olsun deyip kapattı.Böyle lakayıt,kendini bilmez insanların eline düştük.Çok üzülüyorum ne yapmalıyım bilmiyorum.
Evet yazan arkadaşa sonuna kadar katılıyorum bu süreçte hanfendilik maalesef işe yaramıyor. Arsız olup hakkını sonuna kadar arayacaksın,yoksa kesinlikle sizinle ilgilenmiyorlar
Ne kadar sansliymisim yazilanlari okuyunca sükur diyorum bizim sorunumz da iki tarafli infirtilite morfoloji ve cikolata kisti 2 sene önce doktormla tanıştım ameliyatimi yaptı beni 8 cm kistten kurtardi insan kendini hemen belli ediyor bence nazik kibar neyi nasıl söyleyeceğini bilmek bile bı nimet bence sonra tup bebeğe basladkk esimde morfoloji olduğu icin ve ben hemen anne olmak istedigim için asla asilamayla oyalanmani istemem ( o zaman lar zaten psikolojim iyi değildi ) her olumsuzluk bı yıkım ve Madden zor dedi tüp bebeğe basladik verdigim her kuruşa değdi saat kaç olursa olsun ne zaman arasam açtı bazen ilaclarimi o hatırlattı biraktin mi başladin mi allah razı olsun çok ta yoğun bı adam yurt dışında genelde ama herşeye yetişiyor maşallah simdide bebeğimi takip ediyoruz sonrada inşallah dogumumda olacak güven çok önemli hemde cok allah'm herkesi iyi insanlarla karsilastrsn
Sadece tüp bebek değil hiç bir konuda koşulsuz bir şekilde doktorlara güvenmiyorum. Kendim araştırıp okuyup ondan sonra da içime sinen tedaviyi kabul ediyorum.
Sadece tüp bebek değil hiç bir konuda koşulsuz bir şekilde doktorlara güvenmiyorum. Kendim araştırıp okuyup ondan sonra da içime sinen tedaviyi kabul ediyorum.
Kesinlikle haklısınız , çok ilginc bir sektör olmuş, acayip bir para dongusu var, üstüne birde sinir bozucu davranislar, ben muayene icin 3 saat dr u bekledigimi biliyorum, bir de üstüne azarlamisti beni
Kesinlikle haklısınız , çok ilginc bir sektör olmuş, acayip bir para dongusu var, üstüne birde sinir bozucu davranislar, ben muayene icin 3 saat dr u bekledigimi biliyorum, bir de üstüne azarlamisti beni
Evet bir de azarlıyorlar. Anlamıyorsam anlayacağım şekilde bilgilendirmen lazım. Gerçi ben anlıyorum ama sağlık alanından olmayan birine de anlayacağı şekilde her önerinin sebebini, faydasını ve risklerini anlatmalılar. Her hastaya ona özgü tedavi önerisiyle gitmeleri gerek. Hasta karıştırmak ne demek. bu hata yapılacak bir iş değil ama yeterli öz veri yok işte.