Çok üzüldüm umarım son başarısız deneyim olur sizin için.Merhaba. Biz erkek infertilite sebepli tüp bebek tedavisi gördük. 2 kez dondurulmuş embriyo transferi oldum. İkisi de kimyasal gebelik olarak sonuçlandı. Bahçeci fulya da tedavi görüyorum. Dondurulmuş embriyom var ama tekrar kimyasal yaşayacağım diye korkuyorum. Bugün araştırma hastanesinde histeroskopi çekildim hiçbir şeyin olmadığını söyledi doktor. Benimle aynı durumu yaşayan oldu mu ? Neden tutmaz veya kimyasal sonuçlanır?
Evet arkadaşım yani bi sebep söyleyemiyor. Laboratuvar kaynaklı olabilir diyorlar. Bi sebep göstermiyorlar sürekli bi ortadasın yani bu tedavide. Öyle olursa böyle olur diyemiyorsun asla.Çok üzüldüm umarım son başarısız deneyim olur sizin için.
Rabbim en kısa zamanda hayırlı,sağlıklı evlat nasip etsin inşallah.
Ben kimyasal gebeliğin sebepsiz olduğunu duymuştum. Size bir şey söyledi mi doktorunuz?
Merhaba aynı durumu bende yaşadım yazmadan gecemedim. 5 kere kimyasalım var 1 tanesi tup bebek diğerleri doğal yolla. Çok araştırdım bende. Simdi tup bebekle hanileyim şükür 2 tane kese göründü inşallah devam ederMerhaba. Biz erkek infertilite sebepli tüp bebek tedavisi gördük. 2 kez dondurulmuş embriyo transferi oldum. İkisi de kimyasal gebelik olarak sonuçlandı. Bahçeci fulya da tedavi görüyorum. Dondurulmuş embriyom var ama tekrar kimyasal yaşayacağım diye korkuyorum. Bugün araştırma hastanesinde histeroskopi çekildim hiçbir şeyin olmadığını söyledi doktor. Benimle aynı durumu yaşayan oldu mu ? Neden tutmaz veya kimyasal sonuçlanır?
BenMerhaba aynı durumu bende yaşadım yazmadan gecemedim. 5 kere kimyasalım var 1 tanesi tup bebek diğerleri doğal yolla. Çok araştırdım bende. Simdi tup bebekle hanileyim şükür 2 tane kese göründü inşallah devam ederfarklı olarak ne yapıldı derseniz genetik inceleme yani embriyoya pgt yapıldı. Cd56 testi yapildi biraz yuksek geldi. Bunun icin serum takildi hala takiliyor. Bir de bagisiklik baskilayici kullanıyorum. Doktorum benimde fulyada mehmet reşit asoglu. Inşallah yardımcı olabilmişimdi Allah razı olsun
imdeMerhaba aynı durumu bende yaşadım yazmadan gecemedim. 5 kere kimyasalım var 1 tanesi tup bebek diğerleri doğal yolla. Çok araştırdım bende. Simdi tup bebekle hanileyim şükür 2 tane kese göründü inşallah devam ederfarklı olarak ne yapıldı derseniz genetik inceleme yani embriyoya pgt yapıldı. Cd56 testi yapildi biraz yuksek geldi. Bunun icin serum takildi hala takiliyor. Bir de bagisiklik baskilayici kullanıyorum. Doktorum benimde fulyada mehmet reşit asoglu. Inşallah yardımcı olabilmişimdir
Benimde doktorum mehmet reşit asoğlu :) çok teşekkür ederim detaylıca yazdığın için inşalllahhh hamileliğin devam eder Allah kucağına almayı nasip ederMerhaba aynı durumu bende yaşadım yazmadan gecemedim. 5 kere kimyasalım var 1 tanesi tup bebek diğerleri doğal yolla. Çok araştırdım bende. Simdi tup bebekle hanileyim şükür 2 tane kese göründü inşallah devam ederfarklı olarak ne yapıldı derseniz genetik inceleme yani embriyoya pgt yapıldı. Cd56 testi yapildi biraz yuksek geldi. Bunun icin serum takildi hala takiliyor. Bir de bagisiklik baskilayici kullanıyorum. Doktorum benimde fulyada mehmet reşit asoglu. Inşallah yardımcı olabilmişimdir
Çok teşekkür ederim allah razı olsunSağolu
Ben
imde
Benimde doktorum mehmet reşit asoğlu :) çok teşekkür ederim detaylıca yazdığın için inşalllahhh hamileliğin devam eder Allah kucağına almayı nasip ederBenim için öyle bişey önermedi ama neden bilmiyorum en baştan söyleselerdi keşke bunları bunları yapalım diye. Histeroskopi bile yeni çekil dedi ilk kimyasaldan sonra neden söylemedi anlayamıyorum. İnşallah benimde senin gibi ikizlerim olur
Merhaba. Embriyolarınıza NGS uygulanmadı sanırım.Merhaba. Biz erkek infertilite sebepli tüp bebek tedavisi gördük. 2 kez dondurulmuş embriyo transferi oldum. İkisi de kimyasal gebelik olarak sonuçlandı. Bahçeci fulya da tedavi görüyorum. Dondurulmuş embriyom var ama tekrar kimyasal yaşayacağım diye korkuyorum. Bugün araştırma hastanesinde histeroskopi çekildim hiçbir şeyin olmadığını söyledi doktor. Benimle aynı durumu yaşayan oldu mu ? Neden tutmaz veya kimyasal sonuçlanır?
Genetiklerimize bakılmadı. Hiçbir şey bilmiyorum ki araştırıyorum sadece ne öğreniyorsam onu yapmaya çalışıyorum. Yada doktor ne derse onu yapmaya çalışıyorum. Tekrar aynısını yaşama ihtimalimi soruyorum bilmiyoruz diyorlar. Yani tabiki ne olacağını Allah bilir ama insan bi detaylıca anlatılsın öğrensin istiyor ne olup bittiğini. Zaten son 3 embriyom 1 kez daha transfer olucam Allah kısmet ederse. Olmazsa bir kaç sene geçtikten sonra tekrar deneriz böyle düşündük yaniMerhaba. Embriyolarınıza NGS uygulanmadı sanırım.
Eşin ve sende genetik bir rahatsızlık var mı kişisel genetiklerinize bakıldı mı?
Büyük ihtimal, embriyonuzun genetiğinde sıkıntı olmuş.
Bunu genelde doktorlar yüksek dozda hormon aldığımız için yumurtaların yapısının bozulmasına bağlıyor.
Telaşlandırmak istemem ama benzer bir durum yaşamanız çok olası.
Maalesef benzer durumu geçen sene ben yaşadım. Büyük bir yıkım oluyor, bence kendinizi riske atmayın bu embriyonun da benzer sonuç vermesi çok olası.
Cok gecmis olsun canm öncelikle bir araştırma hastanesinde pihtilasma testi esin ve senin gen analizi testine baktir bence daha sonra rahimde şekil bozukluğuna bakılıyor ki sen temiz demişsin ona ve bebeğe pgt denilen genetik test uygunlanmasini isteyin böylece bebek rahme tutunma şansınız artar ayrıca sizin için bağışıklık serumlari vs..var onlar kullanilabilir cd56 diye bir test var onu da yaptırın bence ve tedaviye başlamadan önce vajina ve rahimde enfeksiyon olmadığından emin olun umarım tekrar aynı şeyleri yaşamaz sağlıkla hayirla evladinizi kucağınıza alirsinjzMerhaba. Biz erkek infertilite sebepli tüp bebek tedavisi gördük. 2 kez dondurulmuş embriyo transferi oldum. İkisi de kimyasal gebelik olarak sonuçlandı. Bahçeci fulya da tedavi görüyorum. Dondurulmuş embriyom var ama tekrar kimyasal yaşayacağım diye korkuyorum. Bugün araştırma hastanesinde histeroskopi çekildim hiçbir şeyin olmadığını söyledi doktor. Benimle aynı durumu yaşayan oldu mu ? Neden tutmaz veya kimyasal sonuçlanır?
Yerinizde olsam o embriyoları transfer ettirmeden önce genetik hastalığınız var mı diye test yapılıyor bunu yaptırın. Hem de acil olarak. Sonucu 3 haftada çıkıyor devlette.Genetiklerimize bakılmadı. Hiçbir şey bilmiyorum ki araştırıyorum sadece ne öğreniyorsam onu yapmaya çalışıyorum. Yada doktor ne derse onu yapmaya çalışıyorum. Tekrar aynısını yaşama ihtimalimi soruyorum bilmiyoruz diyorlar. Yani tabiki ne olacağını Allah bilir ama insan bi detaylıca anlatılsın öğrensin istiyor ne olup bittiğini. Zaten son 3 embriyom 1 kez daha transfer olucam Allah kısmet ederse. Olmazsa bir kaç sene geçtikten sonra tekrar deneriz böyle düşündük yani
insallah bebeklerinize sag salim kavusursunuz. bu soylediginiz testler ne kadar tuttu hepsi? bi de esinizle size de genetik yapildi mi? genetik inceleme aslinda ne tam anlayamiyorum. genetigi en saglam embriyoyu secip mi yerlestiriyolar yoksa embriyo genetiginde problem varsa anne babayi tedavi edip yeni yumurta toplayip yeni embriyo mu transfer ediyorlarMerhaba aynı durumu bende yaşadım yazmadan gecemedim. 5 kere kimyasalım var 1 tanesi tup bebek diğerleri doğal yolla. Çok araştırdım bende. Simdi tup bebekle hanileyim şükür 2 tane kese göründü inşallah devam ederfarklı olarak ne yapıldı derseniz genetik inceleme yani embriyoya pgt yapıldı. Cd56 testi yapildi biraz yuksek geldi. Bunun icin serum takildi hala takiliyor. Bir de bagisiklik baskilayici kullanıyorum. Doktorum benimde fulyada mehmet reşit asoglu. Inşallah yardımcı olabilmişimdir
Merhabalar ne kadar tuttu hepsini tek tek hatırlayamıyorum malesef. Ama embriyo başına genetik işlem 325 euro idi. Biz 3 tane yolladık. Bizim eşime ve bana genetik test ayrı ayrı yapılmıştı ama ikimizde de sorun çıkmamıştı. Genetiği en sağlam embriyoyu değil, genetik bir hastalığı olmayan embriyoyu bulup yerleştiriyorlar. Bulunamazsa malesef genetiğin her hangi bir tedavi şansı yok. Sadece tekrar deneyip tekrar gonderilir saglikli olani bulana kadar.insallah bebeklerinize sag salim kavusursunuz. bu soylediginiz testler ne kadar tuttu hepsi? bi de esinizle size de genetik yapildi mi? genetik inceleme aslinda ne tam anlayamiyorum. genetigi en saglam embriyoyu secip mi yerlestiriyolar yoksa embriyo genetiginde problem varsa anne babayi tedavi edip yeni yumurta toplayip yeni embriyo mu transfer ediyorlar
Cd56 testini kimyasal gebelik için mi istediler.sizde sorun neydi tam olarakMerhaba aynı durumu bende yaşadım yazmadan gecemedim. 5 kere kimyasalım var 1 tanesi tup bebek diğerleri doğal yolla. Çok araştırdım bende. Simdi tup bebekle hanileyim şükür 2 tane kese göründü inşallah devam ederfarklı olarak ne yapıldı derseniz genetik inceleme yani embriyoya pgt yapıldı. Cd56 testi yapildi biraz yuksek geldi. Bunun icin serum takildi hala takiliyor. Bir de bagisiklik baskilayici kullanıyorum. Doktorum benimde fulyada mehmet reşit asoglu. Inşallah yardımcı olabilmişimdir
Evet kimyasal gebelik için istediler benim 5 taneydiCd56 testini kimyasal gebelik için mi istediler.sizde sorun neydi tam olarak
Doktoruma sorucam bende gidince o yüzden soruyorum .kandan mı yapılıyo bu testEvet kimyasal gebelik için istediler benim 5 taneydi
Yok hayır rahimden parca alınarak yapılıyorDoktoruma sorucam bende gidince o yüzden soruyorum .kandan mı yapılıyo bu test
Mrb cd 56 testiniz kaç çıktı acabaMerhaba aynı durumu bende yaşadım yazmadan gecemedim. 5 kere kimyasalım var 1 tanesi tup bebek diğerleri doğal yolla. Çok araştırdım bende. Simdi tup bebekle hanileyim şükür 2 tane kese göründü inşallah devam ederfarklı olarak ne yapıldı derseniz genetik inceleme yani embriyoya pgt yapıldı. Cd56 testi yapildi biraz yuksek geldi. Bunun icin serum takildi hala takiliyor. Bir de bagisiklik baskilayici kullanıyorum. Doktorum benimde fulyada mehmet reşit asoglu. Inşallah yardımcı olabilmişimdir
Merhaba şu an için hatırlayamadım ama sınırın %1 üstündeydi diye hatırlıyorumMrb cd 56 testiniz kaç çıktı acaba
Hım benim 21 çıkmışti ama benim kan la yapıldı testimMerhaba şu an için hatırlayamadım ama sınırın %1 üstündeydi diye hatırlıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?