Tüp bebek tedavisi ve Yumurta gelişimi

Bugraninannesi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Şubat 2019
44
18
38
40
Merhaba arkadaşlar tüp bebek tedavisinin 6. Günündeyim gonal f-meriofert ve gonapeptly kullanıyorum... Bugün Dr kontrolüne gittim sol tarafta 12 mm ve küçük yumurta varmış sağ tarafta hiç oluşmamışkan verdim sonucunda aynı şekilde ilaçlara devam etmem söylendi Çarşamba kontrole gideceğim..bu durumda olup da sonrasında yumurtaları gelişen oldu mu?cevaplarınız için şimdiden teşekkürler

Merhaba, ben varım... ilaçları 3-4 gün kullandım hiç büyümemiş dediler, hatta tedaviyi iptal ettiler ama yine de 1 hafta sonra yine bir gel bakalım dediler... gittim yumurtalar büyümüş , tekrar iğnelere başladım ve sonrasında 5 yumurta toplandı...

Çok nadir de olsa sonradan gelişebiliyormuş.... Umarım sizin de öyle olur, sevgiler

İnşallah öyle olur sizin adınıza sevindim umarım hayırlı güzel haberler alırsınız

Gelisiyor zamanla benim sagda 2 solda 1 folikulum var 2 gunde 4mm buyumusler persembe toplama islemim var o zaman kadar da buyuyebilir cunku dun de gonal f yapgüzel sonuclar alırız

Gelisiyor zamanla benim sagda 2 solda 1 folikulum var 2 gunde 4mm buyumusler persembe toplama islemim var o zaman kadar da buyuyebilir cunku dun de gonal f yaptirdilar
İnşallah güzel sonuçlar alırız hepimizpeki en az kaç mm olması gerekir toplama için

En son ölcum 20, 19, 17 mm benim buna ragmen 300mg gonal f ve 2 catlatma ignesi yaptirip daha da olgunlastirdilar cok sukur bugun islemim vardi 3 yumurta toplandi ve kaliteli dediler bu arada benim tup bebek degil su an sadece yumurta dondurma islemi yapildi

Merhaba bende femara kullandım bahçeci ye gidiyorum salı günü gittim sağda hiç yoktu solda 9mm yumurta oluşmuş cuma tekrar gel dedi gittim sağda 11.5 mm solda 10mm boyutunda yumurta oluşmuş meriofert75 verdi pazartesi gel kan ver hormonlarına bakalım dedi bu iğne aşılamada kullanilan ignelerdenmis acaba bu şekil kullanıp yumurtası gelişen var mi

Merhaba gonal f kullananlar adetin kacin gunu basladiniz ben 2. Gunu basladim sanki erken gibi geldi bu arada gonal f 900 gunde 225 ml kullaniyorum bugun 4. Ignemi vurdum yarin kont var

aynı durumdayım 8. günüm tek bir yumurtam 18m olmuş kalan 3 4 tane minik kalmış bugun son iğnemi yapıp 4 gün ilaçsız beklicem sonra çarşamba kontrole çagırdı iptal olup olmucağı belli oldu sizde durum ne oldu?

Merhaba bende aşılama sürecinden geçtim,o sebeple elimde hiç kullanılmayan gonal f 900ü uygun fiyata durumu olmayanlara verebilirim,hemsireyim muhafazası dikkat ettim.Umarim iyi sonuçlar alabilirsiniz

Canimm sen bir adim atmissin ne güzel allah banada nasip etsin bu heycanlari öncelikle, canini skma hersey olucagina varir. Omega3 aliyormusun inositol felan onlar yumurtayi gelistiriyor özellikle avakado ye ben hic yumurtlama yasamazdim avakado yedigim ay öyle bir yogun afedersn akinti gördümki şok olmustum.. vitamin cok önemli aksatma ve oyala kendini şans senden yana olsun gelisme olursa yaz merak ediyorum rabbim gönlüne göre versin

Malesefki yumurta dediğiniz gibi kaliteli olmuyor tamamen genetik

Malesefki yumurta dediğiniz gibi kaliteli olmuyor tamamen genetik
Walla ben kendi deneyimlerime ve tecrübeme göre yazdim ve geliştiginede şahidim tüp bebek merkezlerindede yumurta kalitesini artirmak icin coenzymeQ10 kullandirtiyolar duydgum kadaryila hakkinda hayirlisi olsun nasip

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…