Merhaba arkadaşlar. Dün Bursa'da tüp Bebek tedavisine başladım. Psikolojik olarak kendimi umutsuz ve bitkin hissediyorum. Daha önce iki aşılama yaptırdım olmadı. Bozuk gebelik testleri vs vs baya moralim bozuldu gebelikle ilgili ve tüp bebeğe karar verdik. Böyle mutsuz heyecansız ve korku dolu olmam normal mi böyle hissedenler oldu mu ?
Negatifi düşünme hep olumlu düşün stres negatiflik yumurta gelişimi aşamasında transfer aşamasında sizi sıkıntıya sokabilir burdaki olumlu tüp Bebek yazılarını okuyun neler yapmanız gerektiğini (beslenme vs ) açısından size yol gösterecektir
Merhaba arkadaşlar. Dün Bursa'da tüp Bebek tedavisine başladım. Psikolojik olarak kendimi umutsuz ve bitkin hissediyorum. Daha önce iki aşılama yaptırdım olmadı. Bozuk gebelik testleri vs vs baya moralim bozuldu gebelikle ilgili ve tüp bebeğe karar verdik. Böyle mutsuz heyecansız ve korku dolu olmam normal mi böyle hissedenler oldu mu ?
Merhaba. Ben de geçen hafta tüp bebek tedavisine başladım. Şimdilik her akşam iki iğne yapıyorum. Hiçbir şey de hissetmiyorum ne mutluyum ne mutsuz günkü üç kere aşılama oldum.
Merhaba Bursa’da iki farklı yerde tüp bebek yaptırdım ilki tutmadı ikincisi tuttu. 5 yıldır da defalarca iğne, ilaç, bir kere de aşılamam var. Hiçbir şekilde umutsuz olmayın 5 yıl aralıksız uğraştım ve pozitifi gördüm sonunda, 7-8 tüp bebekten sonra pozitifi gören de var ilk seferde gören de. Bu süreçte moral bozmamaya bakın, o kadar çok yaşayan var ki yalnız değilsiniz
Merhaba Bursa’da iki farklı yerde tüp bebek yaptırdım ilki tutmadı ikincisi tuttu. 5 yıldır da defalarca iğne, ilaç, bir kere de aşılamam var. Hiçbir şekilde umutsuz olmayın 5 yıl aralıksız uğraştım ve pozitifi gördüm sonunda, 7-8 tüp bebekten sonra pozitifi gören de var ilk seferde gören de. Bu süreçte moral bozmamaya bakın, o kadar çok yaşayan var ki yalnız deği
Canım ben de aynı senin gibiydim hatta öylesine olumsuzdum ki tedavi sürecindeyken bu olumsuz olcak ya sonra ki denemeyi nasıl yapıcaz diye eşime soruyordum. Transfer ilaçlarından etkilenmedim ama yumurta toplama ilaçları döneminde depresyondaydım. Transfer gerçekleşti eve gittik bekliyoruz evde daha önceden aldığım testler bozukmuş birisi silik gösterdi tuttu dedim, sonrakiler de hiç çizgi çıkmadı tuttu düştü sandım ağla ağla içim çıktı. Yine de zorla kan aldılar zorla diyorum çünkü hamile değilim niye bana bu işkenceyi yapıyosunuz diye diye gittim ve ertesi sabah 84 ile öğrendik.. bugün 23. Haftalığız ve ayrıntılı ultrasondan geldim. Sen benim kadar olumsuz olma ama malesef olunuyor işte. Normal yani:)
Canım ben de aynı senin gibiydim hatta öylesine olumsuzdum ki tedavi sürecindeyken bu olumsuz olcak ya sonra ki denemeyi nasıl yapıcaz diye eşime soruyordum. Transfer ilaçlarından etkilenmedim ama yumurta toplama ilaçları döneminde depresyondaydım. Transfer gerçekleşti eve gittik bekliyoruz evde daha önceden aldığım testler bozukmuş birisi silik gösterdi tuttu dedim, sonrakiler de hiç çizgi çıkmadı tuttu düştü sandım ağla ağla içim çıktı. Yine de zorla kan aldılar zorla diyorum çünkü hamile değilim niye bana bu işkenceyi yapıyosunuz diye diye gittim ve ertesi sabah 84 ile öğrendik.. bugün 23. Haftalığız ve ayrıntılı ultrasondan geldim. Sen benim kadar olumsuz olma ama malesef olunuyor işte. Normal yani:)
Bende öyleyim işte hevessiz heyecansız bende sizin gibi olmama halinde ne yaparizi düşünüyorum. Test yapmam artık kesinlikle çünkü öyle hayal kırıklığı yaşattı ki bana etken gebelik testleri inşallah sağlıklı sıhhatli hayırlı bir evlat sahibi oluruz tüm isteyenlerle birlikte. Yazdıklarıniz gülümsetti okurken sağolun
Aslında rahim dinlendirme dedikleri şey zaten embriyolar dondurulduktan sonra sizin transfere uygun olup olmadığınızı kontrol ettikleri bi süre, benim donduruldu taze transfer olmadı. Sonra ilaçlarla rahim en uygun zamana getirildi Osman hoca içinde çok çok iyi. Ne derse ona göre hareket ettim. Ama bahçeci filan rahim dinlendirme için ücret alıyormuş hiçbir şey yapmayıp neden ücret alıyorlar orasını anlamadım. Embriyo dondurma ücreti alınıyor o ayrı da