• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tup bebek tedavisi oncesi dogum kontrol hapi lutfen yardim kizlaaar?.?

Sonrasında iğneye başladım dediniz ya. Artık bi ay daha ertelemeden başlandı yani tedaviye öyle değil mi. Beni habire erteliyorlar😔
Bende uzun protokol tedavi oldum geçen ay .yasmin kullandım , adetin 2.günü yasmin e başladım . Yasmin varsa kist vs eritsin diye . 15 gün sonra lucrin iğneye başladım koldan . Tabi bu iğne yi kullanırken yasmin e de devam . Yasmin bitince zaten 3gün sonra filan adet oluyorsun . Adet olunca da yine 2. Gün gittim gonal f ve merional verdi . Yani normal tedavi süreci yeni başlıyormuş gibi oldu . Gonal f ve merional ın yanında lucrin e yine devam fakat bu iğneler başlayınca lucrin in doZu düşüyor .bu şekilde idi benim tedavim .

Bana koldan iğne vermedi bende kist falanda yok ki. Yani var diye birşey söylemedi. Çok geç ilerliyor süreç ya. Korkuyorum bu ayda başlamazlar tedaviye. Birşeyim yoksa bile stresten olacak. Adet olduğumun 2. Günü giderim artık bakim daha ne bahaneyle erteleyecekler

Bana koldan iğne vermedi bende kist falanda yok ki. Yani var diye birşey söylemedi. Çok geç ilerliyor süreç ya. Korkuyorum bu ayda başlamazlar tedaviye. Birşeyim yoksa bile stresten olacak. Adet olduğumun 2. Günü giderim artık bakim daha ne bahaneyle erteleyecekler
Siz de devlet hastahanesinde yaptırıyorsunuz sanırım . Bende de kist filan yoktu ama vermişlerdi . Neden verdiler diye benim de kafam karışmıştı internetten araştırıp o kanıya varmıştım . Ama beni Doğum kontrol hapını kullandığımın 15. Gününde kendileri çağırdı ve o gün koldan iğneye başladık .sonrasında adet in 2. Günü gittim . Sana uzun protokol uygulamıyorlar demek ki koldan iğne başlatmamışlar ya da 15. Gün gel dememişler . Gerçi her tedavi farklı , kişiye özel tedaviler . Başlarsın inşallah bu ay

Merhaba. kistimden dolayi bende kullandim tedavi oncesi dogum kontrol hapi sanirim bu tedaviye uzun protokol diyorlar o sekilde aratirsaniz yardimci olur belki. İlacın ismini hatirlamiyorum ama bende baya yadirgamistim cocuk yapmaya çalışıyorken neden bu hapi kullaniyorum diye. Araştırdım hemsirelere vs sordum. Haplar ile kisti baskiliyacagini öğrendim. İlk ay hapi kullandim sanirim devaminda lucrin diye bir iğneye basladim adetle gidip normal tedavi sürecin basladim.
Meraba uzuñzaman olmus ama yine de sansimi deneyim. Bn 21 gun yasmin kullndm 19 .gn lucrine basldim adet olmayi beklyrm 3 gun oldu yasmin bitelı ama adet gelmedi . Ne zmn gelir acaba normal 28 gunluk donguyu mu bekler . Gordugunuzde fikriinz varsa yazarsanz sevinirm.

Meraba uzuñzaman olmus ama yine de sansimi deneyim. Bn 21 gun yasmin kullndm 19 .gn lucrine basldim adet olmayi beklyrm 3 gun oldu yasmin bitelı ama adet gelmedi . Ne zmn gelir acaba normal 28 gunluk donguyu mu bekler . Gordugunuzde fikriinz varsa yazarsanz sevinirm.
Benim ilac bittikten tam 1 hafta sonra gelmisti adetim. Sabırlı olun stres yapmayin

Back