- 17 Ocak 2018
- 1.730
- 3.065
- 83
- Konu Sahibi yagmur1212
Merhaba arkadaşlar çok zor bir durumdayım sizin fikirlerinize çok ihtiyacım var, lütfen yorumlarınızı benden esirgemeyin. Ben 31 yaşındayım eşim 33. 2 yıldır çocuk sahibi olmaya çalışıyoruz. 4-5 farklı doktora gittik tüm testlerimiz yapıldı. Herşey yolunda görünüyor tüm doktorlar bunu teyit etti. 2 kere çatlatma iğnesi 2 kere de aşılama denedik. Sonuç alamadık. Ama ne zaman hangi doktora gitsem sonuçlara baktırsam çok umutlu konuşuyolar muayene oluyorum rahim kalınlığı çok iyi, yumurta çok kaliteli, sperm sayısı hızı vs sürekli iyi yorumlar alıyoruz çok umutlanıyoruz ama sonuç sıfır. İnanın her ay umutlanıp hüsrana uğramaktan yıldım artık. En son bir tüp bebek merkezi ile konuştum onlar da 1 aşılama daha önerdi ama benim hiç umudum yok. Sizce artık oyalanmayıp tüp bebeğe geçmeli miyim? Bir yandan bankada çalışıyorum çok yoğun bir tempoda. Tüp bebek tedavisi için işten ayrılmam gerekebilir, çalışırken izin almak çok zor oluyor bu da kafamı karıştırıyor. bir yanım diyor bir sorun yok elbet olacak kendiliğinden, zamanını bekliyor örnekleri var.. bir yanım diyor artık zaman kaybetme ne pahasına olursa olsun daha olasılıklı işlemlere geç.. inanın napacağımı bilmiyorum lütfen bana fikirlerinizle yardımcı olun. Allah bu süreçte hepimize bol sabır en çok da akıl sağlığı versin