Tüp Bebek Tedavisi Medikal Park İzmir

ranatrhn

Üye
Kayıtlı Üye
29 Ağustos 2015
32
27
18
Merhaba arkadaşlar aranızda nisan ayında medikal park ta tüp bebek tedavisine başlayan arkadaşlar var mı ? Benim ilk denemem olucak. Bilgilerimizi paylaşabilirsek sevinirim :)

Ben de orda tedavi goruyorum.Ilk denemen kimyasal gebelikle sonuclandi.Bu ayin sonunda 2.transfer olacak.Ben Ahmet bey in hasyayim.Gayet ilgili iyi bir doktor.Yeni başlamışsınız hayirli olsun..

Merhaba Tesekkürler cevap icin :) bende Ahmet beye gidiyorum. 17 de ilk görüsmemiz Nasıl gelişecek bilmiyorum. Tabiki cok heyecanlıyım :)) umarım hersey güzel olur. Sizinkide umarım pozitif sonuçlanır

Ahmet bey cok pozitif iyi bir doktor görüşmeniz iyi gecer diye düşünüyorum.Güzel dilekleriniz icin teşekkür ederim inşallah hepimiz en kısa zamanda bebeklerimize kavusuruz:)

Umuyorum :) ben yurt dışından gelicem biraz vakit sorunumuz var. Sizin amh hormonunuz düşük mü ?

Yok cok şükür hormonlarda bir sıkıntı yok.Esimde sperm sayisinda biraz dusukluk var.Doktor normal yolla hamile kabilirsin dedi ama biz beklemek istemedik.1.5 yıldır denedik zaten.Bundan sonra beklemenin anlami yok diye dusunduk zaman geçiyor vakit kaybetmek istemedik.Sizin sorun nedir?

Teşekkürler inşallah hepimiz guzel sonuçlar alırız.Benim de salı günü muayenem var belki karsılaşırız:)

Bizde yaklaşık 1 senedir deniyoruz aslında çokta sebebi belli degil. Ben Londra daki sağlık sistemine pek güvenmediğim icin gelip Tr de tekrar bir kontrol olmak istedik. Bu arada da fazla beklemeden şansımız varsa tüp bebek tedavisi yaptırmak istedik. Haftaya belli olucak aslında tam olarak sorun nedir. Umarım cok önemli birsey yoktur..

Umarım istediğiniz gibi hersey yolunda gider.Cok ciddi gormediler zaten sperm degerlerini kotu degil dediler.Sebepsiz infertilite bile denebilir demisti orda ön görüşmeye gittiğimiz biolog.Bize doktor normal yolla hamilelik olabilir ama uzun zaman alabilir deyince biz beklemek istemedik.

Ben Ahmet beyle görüşüyorum.işe yetisebilmek icin sabah 9 a randevu aldım ben.Sizin doktorumuz kim ?
ben Süleyman beyle gorusecegım. ılk görüşmeler ogleden sonra oluyo dedıler . sabahları devam edılen tedavılerın randevuları varmış, bende çalışıyorum dıye sabah ıstemıstım. o günlük ızılıym napayım artık. hayırlısı

Doğrudur sizin ilk görüşme olduğu icindir.ilerleyen zamanda siz de sabahlari isterseniz alırsınız.Oyle daha iyi oluyor bir iki saat izin almakla bir gun almak cok farkediyor.Hele muayeneler sıklaşınca izin olayı problem.

Merhaba arkadaşlar. Uzun süredir yazamadım. Benim medikal parkta ki tedavim negatif sonuçlandı. Çok ta memnun kalmadım. Doktor Ahmet zeki bey ile çok bağ kuramadım. Tüp bebek bölümünün başhemsiresi ve Berna hemşire hariç hiç biri samimi değildi. Bu iste ekibin Güleryüz'ü ve samimiyeti bence çok önemli. Neyse sağlık olsun kısa süre sonra toparladım. Şimdi tekrar tedaviye başladım Aradan 6-7 ay geçti suan Tınaztepe tüp bebekte başladım hayırlısı bakalım. Ama sonuç negatif de olsa pozitifte olsa suan onların bana gösterdiği ilgi , sevgi , şefkat i size kelimelerle anlatamam. Hatta daha dün beni mutluluktan ağlayarak ugurladılar Allah hepsinden razı olsun. Bu tedavide bence ekip ile iletişim ve güven çok önemli. Tınaztepe ve Dr. Erdal Aktan ile ilgili ayrı bir yazı yazıcam :) neyse umarım sizler iyisinizdir. Güzel haberlerinizi almak dileği ile Sevgiyle,sağlıkla kalın ❤

Erdal bey ve ekibini cok seviyorum gercekten cok cok iyi cok insancillar. ama malesef benim ordaki 2 denememde kimyasal gebelik oldu. o yuzden artik 3. deneme icin daha profesyonel bi yere gidicem istanbul bahceciyi düşünüyorum. erdal bey ile hamile kalmayi cok isterdim nasip olmadi... insallah sizinki saglikli gebelik olur

Umarim hepimiz hayallerimize kavuşuruz :) Ama tüm samimiyetimle söylüyorum ben Dr Erdal Aktan ve ekibine ( Canan ve Tülin hemşirehanımlar , embriyolog Esin Hanım ve asistan duygu hanım ) hepsine hayran oldum.! Gerçekten Bravo

mrb arkadaslar ben de medikal parkta denemek ıstıyorum suleyman bey varmıs orda onun metını duydum gıden varmı suleyman beye bıde kac paraya oluyo benım yasım 41 oldugu ıcın rapordan yararlanamıyorum gecen sene 2 kere tepecık de yaptım 2 sındede yumurtalarım bos cıktı bırde bu yumurta bos cıkmasısnı bi turlu anlayamadım 1 yılım oyle gectı piskolojımız bozuldu bana bilgi verirseniz sevinirim

cnm süleyman bey nasil hic bilmiyorum ama ben medical parkta ahmet beye gittim ilk muayneden cok memnun kaldim. ilk defa bi doktor bu kadar detayli ilgilendi benle ve ilk defa bu kadar ayrintili bi tedavi plani cikartti. üstelik ben istanbul bahceci de dahil cok yere gitmis 15 doktora muayne olmuş biriyim.
ahmey bey prof. aslinda daha cok tercih edilen bi doktor, daha cok raporlu denicek olanlar süleyman beye gidiyor. tabi bi de ahmet beyde tedavi olan arkadaslar daha yoğun olduğunu söylüyor bu da olumsuz tarafı. tedavin simdiden hayirli olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…