benim salı günü saat 15.00 randevum. siz hangi doktordasınız?Teşekkürler inşallah hepimiz guzel sonuçlar alırız.Benim de salı günü muayenem var belki karsılaşırız:)
Ben Ahmet beyle görüşüyorum.işe yetisebilmek icin sabah 9 a randevu aldım ben.Sizin doktorumuz kim ?benim salı günü saat 15.00 randevum. siz hangi doktordasınız?
ben Süleyman beyle gorusecegım. ılk görüşmeler ogleden sonra oluyo dedıler . sabahları devam edılen tedavılerın randevuları varmış, bende çalışıyorum dıye sabah ıstemıstım. o günlük ızılıym napayım artık. hayırlısıBen Ahmet beyle görüşüyorum.işe yetisebilmek icin sabah 9 a randevu aldım ben.Sizin doktorumuz kim ?
Erdal bey ve ekibini cok seviyorum gercekten cok cok iyi cok insancillar. ama malesef benim ordaki 2 denememde kimyasal gebelik oldu. o yuzden artik 3. deneme icin daha profesyonel bi yere gidicem istanbul bahceciyi düşünüyorum. erdal bey ile hamile kalmayi cok isterdim nasip olmadi... insallah sizinki saglikli gebelik olurMerhaba arkadaşlar. Uzun süredir yazamadım. Benim medikal parkta ki tedavim negatif sonuçlandı. Çok ta memnun kalmadım. Doktor Ahmet zeki bey ile çok bağ kuramadım. Tüp bebek bölümünün başhemsiresi ve Berna hemşire hariç hiç biri samimi değildi. Bu iste ekibin Güleryüz'ü ve samimiyeti bence çok önemli. Neyse sağlık olsun kısa süre sonra toparladım. Şimdi tekrar tedaviye başladım Aradan 6-7 ay geçti suan Tınaztepe tüp bebekte başladım hayırlısı bakalım. Ama sonuç negatif de olsa pozitifte olsa suan onların bana gösterdiği ilgi , sevgi , şefkat i size kelimelerle anlatamam. Hatta daha dün beni mutluluktan ağlayarak ugurladılar Allah hepsinden razı olsun. Bu tedavide bence ekip ile iletişim ve güven çok önemli. Tınaztepe ve Dr. Erdal Aktan ile ilgili ayrı bir yazı yazıcam :) neyse umarım sizler iyisinizdir. Güzel haberlerinizi almak dileği ile Sevgiyle,sağlıkla kalın ❤
cnm süleyman bey nasil hic bilmiyorum ama ben medical parkta ahmet beye gittim ilk muayneden cok memnun kaldim. ilk defa bi doktor bu kadar detayli ilgilendi benle ve ilk defa bu kadar ayrintili bi tedavi plani cikartti. üstelik ben istanbul bahceci de dahil cok yere gitmis 15 doktora muayne olmuş biriyim.mrb arkadaslar ben de medikal parkta denemek ıstıyorum suleyman bey varmıs orda onun metını duydum gıden varmı suleyman beye bıde kac paraya oluyo benım yasım 41 oldugu ıcın rapordan yararlanamıyorum gecen sene 2 kere tepecık de yaptım 2 sındede yumurtalarım bos cıktı bırde bu yumurta bos cıkmasısnı bi turlu anlayamadım 1 yılım oyle gectı piskolojımız bozuldubana bilgi verirseniz sevinirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?