Tüp bebek tedavisi korkusu

duygum3344

Üye
Kayıtlı Üye
6 Temmuz 2022
21
2
16
34
bana yardımcı olurmuusnuz ben 10 yıldır çocuk sahibi olamıyorum tüp bebek için tedaviye başlayamadım ilaç korkularım yüzünden iğne yaptıranlar yan etkilerini paylaşırsa ona göre gitmeye karar vericem ciddi yan etkileri varsa bilerek gitmek istiyorum hormonal olarak nasıl hissediyorsunuz şuan yeni yapanlar direkt yazabilir mi lütfen Bana tane tane anlatabilecek yeni ilaç ve iğne kullananlar yazabilir mi gerçekten etkilerini doktora sorduğumda hiç bir sıkıntı yok diyip para kazanmak için bu olayları önemsemeden konuşmalarından bıktım bana net şekilde ilaçların iğnelerin yan etkisini yazabilecek bir insan olursa gerçekten tedavi olmak istiyorum etkisinden daha çok belirsizlik beni korkutuyo yaşayacağın sıkıntıyı bilerek yaşamak istiyorum her insanda etki farklıdır fakat ortak olan şeyler vardır sizler içtiğinizde yada iğneleri yaptığınızda duygu durum değişikliğiniz halsizlik yada herhangi bir yan etki varsa nelerdir Allah rızası için yazarmısınız çevremde tüp bebek yaşayan olmadı kimseye soramıyorum

10 yıldır çocuk istiyorsanız sizi durduracak bir yan etkisi yok. Ben depresif bir insanımdır ama biraz sinir bozukluğu hariç bir şey yaşamadım duygusal olarak. Şişkinlik ve sertlik oluyor biraz iğne bölgesinde. Sürekli iğne olmaktan biraz iğne fobisi oluştu ne yalan söyleyeyim. Bendeki en büyük psikolojik etkisi o oldu ama o da ilaçların bir yan etkisi değil. Benim kendi kendime yarattığım bir durum yani

Hamile kalınca zaten hormonlar fırlayacak neyden korkuyorsunuz . ?

Bu stresle başlamayın tedaviye stres baş düşmanı bu tedavi sürecinde .

İğne yerınde sürekli üst üste yapıldığı ıcın acı oluyor başka bi yan etkisi yok bınlerce kadın bu tedaviyi yaptırıyor

Opu sırasında zaten baygın oluyorsunuz ağrı da adet ağrısı gibi olursa oluyor bende hıc olmadı mesela

Transfer 10 saniyelik bi işlem tak die bitiyor

Öncelikle bir sakin olmalısınız eğer gerçekten çocuk isteğiniz varsa bunları düşünmezsiniz bile emin olun sonunda mucizenize kavuşmak varsa herşeye değer ve iğneler hiç acıtmıyor karın bölgesine olduğu için çok acı yok tabi ki her güzelliğin bir zorluğu vardır bazı şeylere sabretmek gerekiyor ben yumurtlama toplamamı bile lokal anesteziyle oldum emin olun hiç dayanılmayacak ağrılar değil rahat olun kendinizi hazır hissettiğiniz de başlayın inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…