Valla bir kere daha yazıcam bir daha da yazmıcam. Çünkü burda başka konularda o kadar soru sordum bana hiç dönen olmadı, neyse belki birine hayrım olur, ben deniz atayım da..
Yavuz hoca gerçekten çok iyi bir hekim. Hem kişilik olarak hem hekim olarak, saatlerce dinleyesiniz geliyor.. Ben klinikten hiç çıkmak istemiyorum mesela ama en fazla 5 dakika görüştürüyor sekreterler yoğunluktan o ayrı. Ankaraya git- gel, defalarca uğraş, özeller çok yoğun devletteyse yüzüne bile bakmıyorlar zaten. Kırıkkale de olup da yavuz hoca gibi bir hekim varken başka yere gitmek bence gerçekten çok yazık, yorucu.. Ha olmaz o zaman başka şehirler denenebilir, ona dicek lafım yok. Sonuçta tüp bebek ilk seferde olmayıp defalarca deneyen çok.. Yavuz hocanın tüp bebek yaptığı şu anda da takip ettiği hastalarla konuşun bence, sekreterleri yönlendiriyor, yaşamış birinden dinlersiniz hem. Doktor için ne kadar iyi derlerse desinler, en tarafsız olan tedavi ettiği hastası oluyor.. Tabi yine de herkesin aklı kendine bu ülkede ama ben olsam 1 dakka bile düşünmez yavuz hocaya giderdim.