Tüp Bebek Tedavisi ile Ilk Denemede Hamile Kalanlar

Destan35

Bir Dü$-tüK KıRıLdık
Kayıtlı Üye
23 Mayıs 2007
1.819
4
Ilk denemede pek olumlu sonuc alinamadigini gördüm lütfen ilk denemede hamile kalan arkadaslar varsa yazarmi belki umut olur lütfen nelere dikkat ettiginizide yazarmisiniz :CüvCüv:

Son düzenleme:
slm haskena,çok iyi topik olmuş,bende şubatta inşallah ilk deneme için start vereceğim.
bende merak ediyodum bu konuyu iyi olmuş:))))

mrb arkadaşlar çok iyi ir topik olmuş gerçekten.inşallah olumlu sonuç yazanda çok olur.bende büyük ihtimalle mart gibi başlıcam tedaviye.ilk denemem olacak.hepimiz için hayırlısı olsun.

Ben o şanslı gruptanımyerimseniben

adetimi beklerken ,sigrayı bıraktım.Aslında daha önce bırakmalıydım ama olmadı .
sHayatımdan cola ,mayonez,ketçap ve hazır çorbayı çıkardım.
Et ,süt ,balık gibi protein yönünden yüksek gıdalarla beslendim düzenli olarak.
İlaçlarımı çok düzenli kullandım.
Çok şükür güzellikle hatırlayacak bir tedavinin sonunda ikizlerime kavuştum.

Düşünüyorum da öncelikle hep sakindim.
Aşamaları yazdığım bir takvimim vardı
Yavaş yavaş sonuca ulaştık.
İğneler başladı ,yumurtalar oluştu
Neredeyse hiç aklıma takmadım.
Hiç hayal kurmadım ,sonra üzülmemek için.
Doktorum bile demişti
Ne kadar sakinsin ,hiç sevinmiyorsun diye

ben de sonucumu alayım o zaman sevinirim demiştimalkisalkisalkis

yani kısacası çok güzel beslendim
uykuma çok dikkat ettim.
Bu süreçde sakin ve huzurlu olmak çok önemli.

Ben o şanslı gruptanımyerimseniben

adetimi beklerken ,sigrayı bıraktım.Aslında daha önce bırakmalıydım ama olmadı .
sHayatımdan cola ,mayonez,ketçap ve hazır çorbayı çıkardım.
Et ,süt ,balık gibi protein yönünden yüksek gıdalarla beslendim düzenli olarak.
İlaçlarımı çok düzenli kullandım.
Çok şükür güzellikle hatırlayacak bir tedavinin sonunda ikizlerime kavuştum.

Düşünüyorum da öncelikle hep sakindim.
Aşamaları yazdığım bir takvimim vardı
Yavaş yavaş sonuca ulaştık.
İğneler başladı ,yumurtalar oluştu
Neredeyse hiç aklıma takmadım.
Hiç hayal kurmadım ,sonra üzülmemek için.
Doktorum bile demişti
Ne kadar sakinsin ,hiç sevinmiyorsun diye

ben de sonucumu alayım o zaman sevinirim demiştimalkisalkisalkis

yani kısacası çok güzel beslendim
uykuma çok dikkat ettim.
Bu süreçde sakin ve huzurlu olmak çok önemli.

Canim bende beslenmeme cok dikkat ediyorum fakat bu arada biraz kilo aldim sence vemelimiyim yoksa diyette girip metobolizmami karisrirmayayimmi biliyorsun met.yumurtlamayida etkiliyor bir sorum daha var transferden önce nelere dikkat ettin tesekkür ederim bilgilerin icin

sizin sorununuz ne kızlar neden tüp bebek yaptırıyorsunuz.

Canim ben yumurtlaliklarimda problem oldugu icin yumurtlama problemi yasadigim icin yaptiracagim ön asamalari yurtdisinda transferide bahcecide yaptiracagim hayirlisi ile önce Allahim ol diyecek razi gelecek insallah

Canim ben yumurtlaliklarimda problem oldugu icin yumurtlama problemi yasadigim icin yaptiracagim ön asamalari yurtdisinda transferide bahcecide yaptiracagim hayirlisi ile önce Allahim ol diyecek razi gelecek insallah

canım allah hepimizin yardımcısı olsun.inşallah çok bekletmeden ilk denemede yüzümüzü güldürür.

merhaba arkadaşlar

bende şuan tüp bebek yöntemi ile hamile kalan biriyim 30 aralıkta transfer yapılmıştı ve geçen hafta kanda tahlil yapıldı ve gebelik çıktı. aynı zamanda çalışıyordum bu yuzden 20 gunluk rapor verdıler bu 20 gun boyunca bolbol yattım - saglıklı urunler tukettım - ( kabız yapacak olan herseyden uzak durdum ) en az 3 litre gunde su tukettım bunu ozellikle soylemişti doktorum. ilaçlarımı cok duzenlı tam saatı hep kullandım ve en çokta bol bol dua ettim çünkü içime konulan embriyonun yaşamasındakı en buyuk pay tabiki allahın hikmetidir. Bu yüzden eger tutmasaydıda üzülmüyecektım cunku hayırda şerde allahtandı.
lutfen bu yuzden oncellıkle dualarının unutmayın ve bolbol istirahat etmeyi unutmayın.
Umarım sizlerde mutlu sonunu en kısa zamanda alırsınız.

Seckincigim cok dogru yazmissin Yüce RABBIM ol diyecekki canimiza can gelsin doktorlar vesile veren Yüce RABBIM bol dua hepimiz icin

Canim bende beslenmeme cok dikkat ediyorum fakat bu arada biraz kilo aldim sence vemelimiyim yoksa diyette girip metobolizmami karisrirmayayimmi biliyorsun met.yumurtlamayida etkiliyor bir sorum daha var transferden önce nelere dikkat ettin tesekkür ederim bilgilerin icin

Kilonun olumsuz etkisi olduğunu biliyorum.
Ama bu dönemde rejim çok doğru olmaz bence.
Ben kendi rejimlerimi düşününce ,bir de tedavi öncesi dururmumu düşününce olmaz gibi geliyor

bir kere rejimde sinirli oluyorum ,yorgun oluyorum,hasta olmaya yatkın oluyorum sanırım doğru rejim yapamıyorum.
O yüzden kilon tedavini etkilemeyecekse biraz bekle..
Zaten hamile kalırsan 9 ay+ emzirme döneminde rejim yapamazsın:kedi:

kızlar benimde ilk denememdi 7.5 yıl oldu evleneli micro enjeksiyon tüp bebek yapıldı pcosum vardı.4 haftaya girdim.Allahım herkeze nasip etsin.pcos varsa sıvı birikmesi olabiliyor benim oldu 20 kişiden birinde çıkabiliyormuş 1 hafta hastanede yattım çok ağrı çektim 15 litre su birikti daha atamadım bile ben tutmaz diyodum ama oldu haftaya keselere bakılacak herkeze bol şans

Hepimize hayırlı tedaviler , bende cuma ignelere baslıyorum. Allah herkese nasip eder inşallah . gebe kalan arkadaslar da Allah kucagınıza almayıda nasip eder inşallah bizede bu mutlulugu taddırır inşallah... Allah büyük

Merhaba ben de ön görüşmemi yaptım, doğum kontrol hapına başladım aybaşı gibi iğnelere başlıyorum çok heyecanlıyım benim de ilk denemem olacak..ınşallah hepiniz tatlı birer anne olursunuz:))

Kızlar bende bugun 9 gunumdeydım normalde yarın kan tahlılı yaptırcakttım dr oyle demıstı 10 gunu yaptır demıstı ben dayanamdım bugun ıfarda test yaptım cıft cıgızyı gordum yarın kan verıcem sıze haber verıcem degerımı

benimde ilk denememdi 1 ocak transferimdi 12 ocaktada kan tahlilimi yaptım çok şükür allahıma 99 çıktı değerim
inş. sizlerde güzel sonuçlar alırsınız

kızlar banada dogum kontrol hapı verdiler bende suan kullanıyorum . doktorlarım bana yumurtaları baskılamak için dogum kontrol hapı veriyoruz demişti

X