• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Tedavisi ile başarı oranım nedir? benimle aynı durumda olup başaranlar lütfen yazabilir mi?

orkide2020

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
4 Eylül 2020
11
2
36
merhaba, ben 33 yaşındayım 9 aylık evliyim. 10 yıl önce çikolata kistim için açık ameliyat oldum. sonra 2 yıl önce amh'mın 0'ın altında olduğunu öğrendim. 7 ay önce yaptırdığım rahim filminde sağ tüpümde tıkalıymış. ama rahmim temiz çok şükür. sonra dr banu kumbak ile tedaviye başladık. ilk dört ay boyunca fsh ve progestron seviyem uygun olmadığı için tedaviye başlayamadık cok şükür şimdi uygun çıktı ve iğnelere başladım. 450 mg günde marional alıyorum pazartesi kontrolüm var. en büyük korkum sağlıklı yumurta toplanamaması. bunun için elevit folbiol, arı sütü tableti omepaqten alıyorum takviye olarak. benim durumumda olup başaranlar bana yazabilir mi? ben umutsuz olduğumu düşünmüyorum. tüplerimde ki soruna hiç takılmıyorum umrumda değil zaten buyuzden tüp bebek tedavisi oluyoruz birazda. önemli olan sağlıklı yumurta ve embriyo oluşması. doktoru da tanıyorsanız yorum yapabilir misiniz? ben birazda umudumu güçlendirmek için yazdım buraya lütfen dua edin. sonuç güzel olduğunda hayırlısıyla tabii ki yine paylaşcam sizlerle. teşekkürler

merhaba, ben 33 yaşındayım 9 aylık evliyim. 10 yıl önce çikolata kistim için açık ameliyat oldum. sonra 2 yıl önce amh'mın 0'ın altında olduğunu öğrendim. 7 ay önce yaptırdığım rahim filminde sağ tüpümde tıkalıymış. ama rahmim temiz çok şükür. sonra dr banu kumbak ile tedaviye başladık. ilk dört ay boyunca fsh ve progestron seviyem uygun olmadığı için tedaviye başlayamadık cok şükür şimdi uygun çıktı ve iğnelere başladım. 450 mg günde marional alıyorum pazartesi kontrolüm var. en büyük korkum sağlıklı yumurta toplanamaması. bunun için elevit folbiol, arı sütü tableti omepaqten alıyorum takviye olarak. benim durumumda olup başaranlar bana yazabilir mi? ben umutsuz olduğumu düşünmüyorum. tüplerimde ki soruna hiç takılmıyorum umrumda değil zaten buyuzden tüp bebek tedavisi oluyoruz birazda. önemli olan sağlıklı yumurta ve embriyo oluşması. doktoru da tanıyorsanız yorum yapabilir misiniz? ben birazda umudumu güçlendirmek için yazdım buraya lütfen dua edin. sonuç güzel olduğunda hayırlısıyla tabii ki yine paylaşcam sizlerle. teşekkürler
MErhaba öncelikle hayırlı olsun ilaçlara başladığınız gün kaç yumurta görüldü ultrasonda

Ilaca basladigim gun ultrason kont olmadi zaten doktor cok yumurtan olmaz dedi onemli olan kaliteli cikmasi degil mi

Ilaca basladigim gun ultrason kont olmadi zaten doktor cok yumurtan olmaz dedi onemli olan kaliteli cikmasi degil mi
Tabiki önemli olan kalitesi ama ne kadar olursa o kadar da kar bi yandan.benim de az oluyordu ama gebe kaldım umarım sen de kalırsın 🙏🏼

Doktorun kimsi neler yaptin anlatir misin lutfen senin skntilarin neydi dileklerin icin Allah razi olsun

Yumurta kalitesi için eğer ingilizceniz varsa It all started with an egg diye bir kitap var bilimsel çalışmalarda yola çıkarak hangi problemi olanın hangi takviyeyi alması gerektiğini yazıyor. Arı sütünün bilimsel bi yararı olmadığı yazıyordu sonuçta Kraliçe Arı için hazırlanan bi ürün ve içerisindeki besinler vucüdumuzda işlenemiyormuş bile be alerjen ihtimali de yüksek. Doktorunuza danıştıysanız en önemlisi D vitamini, folic acid içeren Multivitamin, Omega-3, CoEnzymeQ10 çünkü bunların hepsi yumurtanın oluşumunda gerekli olan vitaminler. Bir de en önemlisi günlük 8saat kesintisiz uyku ve bol su. Havuz yöntemi uygularsanız epey bir yumurta elde edilebilir inşallah. Kolay gelsin içinizi ferah tutun. Amhı 1in altındaki arkadaşım ilk denemesinde doğal yolla hamile kalmıştı ☺️ Herşey mümkün 🤲🏻

Amh sifirin altinda demissiniz..1 in altindami demek istediniz acaba cunki benim bilfigim kadariyla amh en fazla 0 olabilir duaukluk acisindan..fshniz kac acaba..tup lere taikilmayin evet..sole soliyim canim..sende hic bir aorun olmasayfi bile 35 yasin ustunde olman basari sansini dusuren bir etken..ama sen zatrn 35 altisin..amhin 1 in altinda diye dusunursek..fsh da normal diye dusunursek..senin sansin tahmini yuzde 60 larda..eger iyi kalite embriyon olsurusa..bu sansida zatrn herkese veriyolar ortalama.mesela ben kendimden ornek veriyim..2 kere nehgatif tup bebek denemem oldu..yas 39..amh0.38 fshda 29 du.bana doktorum yuzde 20 ..30..sans verdi ikisindede..ama benim hep 2. Kalite embriyomda olustu..egerki 5. Gune giden embriyom olussaydi sansim yuzde 50 lerde olcakti..yani kalitelide olmasi lazim tabi..

Allah sana da cok yardim etsin ve dilerim kucagina bebegini alirsin. Benimde kendim icin tek dilegim bu. Yasayip gorcez artik

8 yumurtadan 5i dollendi geriye 2 tane kaldi 3. Gun donduruldu...saglikli olsun tutunsun 1 taneye de raziyim🤲
Benim de 6 tane toplandı 3 u dollendi bugün daha ilk günü çok az diye icim daralıyor 3. Güne gelirler umarım en azından bir tanesi

Aynen bende öyle düşünüyorum 🙏
Yarabbim bizi siniyor...bizim de sinavimiz bu olsun... 2 gun sonra 6. evlilik yil donumuzu ve ben daha gecen sene evlenen gorumcemin gebe oldugunu ogrendim...onlarin adina cok mutlu oldum ama icten ice uzuldum bogazim dugumlendi..cok kotu oldum... neden diye sormadan edemiyorum...

Yarabbim bizi siniyor...bizim de sinavimiz bu olsun... 2 gun sonra 6. evlilik yil donumuzu ve ben daha gecen sene evlenen gorumcemin gebe oldugunu ogrendim...onlarin adina cok mutlu oldum ama icten ice uzuldum bogazim dugumlendi..cok kotu oldum... neden diye sormadan edemiyorum...
Benimle evlenen arkadaşlarımın ikinci çocukları bile büyüdü bizde o kadar uğraşıyoruz yok bazen karamsarlığa düşüyorum bazen umutlu oluyorum

Benimle evlenen arkadaşlarımın ikinci çocukları bile büyüdü bizde o kadar uğraşıyoruz yok bazen karamsarlığa düşüyorum bazen umutlu oluyorum
O karamsarlikta yanliz degilsiniz...burda saglikli tek bir cocugu olsun diye ugrasan herkes donem donem o karamsarliga giriyor ben de oyle...ne yapalim 1 umudun pesinden gidiyoruz biz de

O karamsarlikta yanliz degilsiniz...burda saglikli tek bir cocugu olsun diye ugrasan herkes donem donem o karamsarliga giriyor ben de oyle...ne yapalim 1 umudun pesinden gidiyoruz biz de
Evet umudumu kaybetmemeye çalışıyorum ama çok üzülüyorum çocuklu aileleri görünce

Benim de 6 tane toplandı 3 u dollendi bugün daha ilk günü çok az diye icim daralıyor 3. Güne gelirler umarım en azından bir tanesi
Saglikla kollarimiza alalimda 1 tane olsun biizm olsun...millet catir catir doguruyor..aaa kaza kursunu diyorlar bi de onlari boyle terlikle dovesim var .. biz maddi manevi yipraniyoz,vucudumuza cesitli horminlar yukluyoz etmedigimiz kalmiyor ama yok iste....sizin de ilk deneme mi? Ve sikintiniz neydi?

Merhaba kızlar bu ay tüp bebek yapıcam kısmetse ben 27 yaşındayım amh 1,43 tüp bebek doktorum yumurtalık rezervin çok az acil tüp bebek dedi. İlk denememde tutar mı sizce? Prp önerdi istemedim 2 aylık bir bekleme süreci oluyormuş

Back