- 27 Ekim 2017
- 8
- 8
- 16
- 45
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tüp bebek bölümlerinde öyle bir sayfa vardı canım ..oralara bak..kimsede yok sanırım
baktım canım ama kapatılmış.Tüp bebek bölümlerinde öyle bir sayfa vardı canım ..oralara bak..
Ayrı bir konu var oradan ilaçları görebilirsin. Bende gonal f var yaklaşık 450 ml avcılar civarındayımdüşüncelerin için sağol canım. eldeki kalan ilaçlarını satanlar olur ümidiyle konuyu açtım
kalem şeklinde olandan mı?Ayrı bir konu var oradan ilaçları görebilirsin. Bende gonal f var yaklaşık 450 ml avcılar civarındayım
Normal iğne tüpükalem şeklinde olandan mı?
peki ben almak istiyorum. ümraniyedeyim. kargo ile gönderir misin bir de fiyatı nedirNormal iğne tüpü
Megenon merional ile muadil demissin bana merional lazım. Fiyat olarak ne düşünüyorsun. İSTERSEN ÖZELDEN yazMerhaba arkadaşlar elimde Menegon var uygun fiyata yardımcı olabilirim mart 2019 son tarihli izmirdeyim Menegon merional menapur aynı muadili
Merional ve menegon aynı canım muadil içeriği aynı düşünürsen yardımcı olabilirimGonal f ve merional gerekli bana yardımcı olur musunuz