• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp bebek tedavisi için ilaç arıyorum

kuzey1540

2. üyelik sebebi ile profil pasif edilmiştir.
2. Üyelik !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
27 Ekim 2017
8
8
16
45
Merhaba arkadaşlar. 3 yıldır tüp bebek tedavisi görüyorum. Malum pahalı bir tedavi. ilaçları da pahallı. bu sebeple daha önce tüp bebek tedavisi görüp pozitifi bulduktan sonra elinde ilacı kalan varmı (gonal_f, merional, biesteron)

İnsallah bulabilirsin canım

K kuzey1540 merhaba..
Eczaneden almak durumunda kalırsanız size tavsiyem birçok eczaneye sormanız.. Çünkü eczaneler farklı fiyatlara satıyorlar. Kesinlikle devlet hastaneleri dogum hastaneleri civarindaki eczanelere de sorun. Ilaclar cok pahali ve ne yazık ki bazi eczaneler sömürme peşinde :(
Umarım çabalarınız hayırlısıyla sağlıkla sonuç verir..

düşüncelerin için sağol canım. eldeki kalan ilaçlarını satanlar olur ümidiyle konuyu açtım

Bende gonal f ve merional ariyorum. Elinde ilan arkadaşlar ücret karşılığı yardımcı olursanız sevinirim

Arkadaşlar elimde Menegon var uygun fiyata yardımcı olabilirim

Merhaba arkadaşlar elimde Menegon var uygun fiyata yardımcı olabilirim mart 2019 son tarihli izmirdeyim Menegon merional menapur aynı muadili

Merhaba arkadaşlar elimde Menegon var uygun fiyata yardımcı olabilirim mart 2019 son tarihli izmirdeyim Menegon merional menapur aynı muadili
Megenon merional ile muadil demissin bana merional lazım. Fiyat olarak ne düşünüyorsun. İSTERSEN ÖZELDEN yaz

Back