• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

TÜP BEBEK TEDAVİSİ İÇİN ALMANYA mı TÜRKİYE mi

Nergizolsun

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
22 Mayıs 2018
3.500
5.711
158
Merhabalar.Ben Almanya’da yaşıyorum ve doktorumuz eşimin değerlerinden dolayı çocuk sahibi olmamız için tüp bebek tedavisi önerdi.

Almanya’da süreç çok uzun işliyor.Geçen ay bir merkezle görüşmeye gittik ve istediği testler(genetik,hormon,diyebet testleri) ancak 3 ay içinde sonuçlanacak.

Almanya’da yaşayıp tüp bebek tedavisi için Türkiye’ye giden yada tavsiye edenler var mı?

Merhaba, biz de Almanya’da deniyoruz. Şimdi 2. Dondurulmuşlarla deniyeceğiz. İlki tam tutunamadı maalesef. Türkiye’de ben de bir yer araştırmaya başlamayı düşünüyorum.
Almanya’nın kanunlarından bir de bürokrasisinden dolayı Almanya’da bu işler Türkiye’deki kadar çabuk sonuç vermiyor. Doktorların becerisinden dolayı değil de bu sebeplerden. Yine de türkiye’de daha çabuk sonuç alıyorsun bence. Zaman da bu işlerde çok kıymetli.

Merhaba, biz de Almanya’da deniyoruz. Şimdi 2. Dondurulmuşlarla deniyeceğiz. İlki tam tutunamadı maalesef. Türkiye’de ben de bir yer araştırmaya başlamayı düşünüyorum.
Almanya’nın kanunlarından bir de bürokrasisinden dolayı Almanya’da bu işler Türkiye’deki kadar çabuk sonuç vermiyor. Doktorların becerisinden dolayı değil de bu sebeplerden. Yine de türkiye’de daha çabuk sonuç alıyorsun bence. Zaman da bu işlerde çok kıymetli.
Almanya’da hangi şehirdesiniz?Bende en son Türkiyede yaptırmaya karar verdim

Back