Kazen Ahtapotlara takılıp gidiyor aklım 🦀 Administrator 14 Kasım 2001 21.341 En iyi cevaplar 2 69.475 1.623 101 25 Şubat 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen #1 http://www.kadinlarkulubu.tv/tup-be...hangi-siklikla-takip-gerektirir/#.Uz_wgvl_t8E Son düzenleyen: Moderatör: 5 Nisan 2014
S salihahatun Üye Kayıtlı Üye 29 Ocak 2014 15 1 6 34 Sakarya 28 Şubat 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen #2 Allah herkese nasip eder ins
hanife81 Aktif Üye Kayıtlı Üye 7 Şubat 2014 271 27 38 34 Çanakkale 3 Mart 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen #3 salihahatun .!.: Allah herkese nasip eder ins Genişletmek için tıkla... Amin insallah rabbim tez zamanda nasip etsin kalmayi
salihahatun .!.: Allah herkese nasip eder ins Genişletmek için tıkla... Amin insallah rabbim tez zamanda nasip etsin kalmayi
C CENGOM Aktif Üye Kayıtlı Üye 23 Mayıs 2012 97 7 36 İstanbul 5 Mart 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen #4 Tüp bebek transferimin 6.günü heyecanla 11 martı bekliyorum. Tüp bebek tedavisi benim uzun protokoldü 26 gün sürdü
Tüp bebek transferimin 6.günü heyecanla 11 martı bekliyorum. Tüp bebek tedavisi benim uzun protokoldü 26 gün sürdü
P Pepi Üye Kayıtlı Üye 7 Mart 2014 4 0 6 34 Azerbaycan 9 Mart 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen #5 hanife81 .!.: Amin insallah rabbim tez zamanda nasip etsin kalmayi Genişletmek için tıkla... Bende istiyorum nerde yapacami bilmiyorum banada yardimci olurmusunuz
hanife81 .!.: Amin insallah rabbim tez zamanda nasip etsin kalmayi Genişletmek için tıkla... Bende istiyorum nerde yapacami bilmiyorum banada yardimci olurmusunuz
aysemm88 Aktif Üye Kayıtlı Üye 14 Mart 2013 83 15 28 9 Mart 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen #6 Pepi .!.: Bende istiyorum nerde yapacami bilmiyorum banada yardimci olurmusunuz Genişletmek için tıkla... kac senelik evlısın bıde yas kac
Pepi .!.: Bende istiyorum nerde yapacami bilmiyorum banada yardimci olurmusunuz Genişletmek için tıkla... kac senelik evlısın bıde yas kac
P Pepi Üye Kayıtlı Üye 7 Mart 2014 4 0 6 34 Azerbaycan 10 Mart 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen #7 aysemm88 .!.: kac senelik evlısın bıde yas kac Genişletmek için tıkla... 10 yilig evliyim 31 yawim var
aysemm88 .!.: kac senelik evlısın bıde yas kac Genişletmek için tıkla... 10 yilig evliyim 31 yawim var
aysemm88 Aktif Üye Kayıtlı Üye 14 Mart 2013 83 15 28 10 Mart 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen #8 Pepi .!.: 10 yilig evliyim 31 yawim var Genişletmek için tıkla... hıc vakıt kaybetmeden başlamalısın bılmıyorum gercı hıc tedavı olmadın mı daha once bıde sorun bellımı sızde
Pepi .!.: 10 yilig evliyim 31 yawim var Genişletmek için tıkla... hıc vakıt kaybetmeden başlamalısın bılmıyorum gercı hıc tedavı olmadın mı daha once bıde sorun bellımı sızde
P Pepi Üye Kayıtlı Üye 7 Mart 2014 4 0 6 34 Azerbaycan 10 Mart 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen #9 aysemm88 .!.: hıc vakıt kaybetmeden başlamalısın bılmıyorum gercı hıc tedavı olmadın mı daha once bıde sorun bellımı sızde Genişletmek için tıkla... Aldim 5 yil her turlutedavi aldim amma hecvaxt hastaligimin ne oldugun bilmediler bende sebebsiz sonsuzlukmuw.aslinda bet azeriyim kendimde rusuyada kaliyorum .bana nekadara oturur en taninmiw doktor istiyorum bilmirem nasil yapsam param catar.ev tutmak lazim kacadi evler birde benduydumki umut klinika en iyisiymiw bana yardiminiz cox lazim .tewekur ederim
aysemm88 .!.: hıc vakıt kaybetmeden başlamalısın bılmıyorum gercı hıc tedavı olmadın mı daha once bıde sorun bellımı sızde Genişletmek için tıkla... Aldim 5 yil her turlutedavi aldim amma hecvaxt hastaligimin ne oldugun bilmediler bende sebebsiz sonsuzlukmuw.aslinda bet azeriyim kendimde rusuyada kaliyorum .bana nekadara oturur en taninmiw doktor istiyorum bilmirem nasil yapsam param catar.ev tutmak lazim kacadi evler birde benduydumki umut klinika en iyisiymiw bana yardiminiz cox lazim .tewekur ederim
aysemm88 Aktif Üye Kayıtlı Üye 14 Mart 2013 83 15 28 10 Mart 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen #10 Pepi .!.: Aldim 5 yil her turlutedavi aldim amma hecvaxt hastaligimin ne oldugun bilmediler bende sebebsiz sonsuzlukmuw.aslinda bet azeriyim kendimde rusuyada kaliyorum .bana nekadara oturur en taninmiw doktor istiyorum bilmirem nasil yapsam param catar.ev tutmak lazim kacadi evler birde benduydumki umut klinika en iyisiymiw bana yardiminiz cox lazim .tewekur ederim Genişletmek için tıkla... VALLAHA Bende yenı gırdım bu ıse araştırıyorum benımde pek bı bılgım yok
Pepi .!.: Aldim 5 yil her turlutedavi aldim amma hecvaxt hastaligimin ne oldugun bilmediler bende sebebsiz sonsuzlukmuw.aslinda bet azeriyim kendimde rusuyada kaliyorum .bana nekadara oturur en taninmiw doktor istiyorum bilmirem nasil yapsam param catar.ev tutmak lazim kacadi evler birde benduydumki umut klinika en iyisiymiw bana yardiminiz cox lazim .tewekur ederim Genişletmek için tıkla... VALLAHA Bende yenı gırdım bu ıse araştırıyorum benımde pek bı bılgım yok
P Pepi Üye Kayıtlı Üye 7 Mart 2014 4 0 6 34 Azerbaycan 10 Mart 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen #11 aysemm88 .!.: VALLAHA Bende yenı gırdım bu ıse araştırıyorum benımde pek bı bılgım yok Genişletmek için tıkla... Yenede sagol canim inwallah allah yardimcim olar bir yol acar
aysemm88 .!.: VALLAHA Bende yenı gırdım bu ıse araştırıyorum benımde pek bı bılgım yok Genişletmek için tıkla... Yenede sagol canim inwallah allah yardimcim olar bir yol acar
C csmn25 Aktif Üye Kayıtlı Üye 8 Temmuz 2010 29 0 36 Kocaeli 8 Nisan 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen #12 bilgiler için teşekkürler