• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kizilecdea

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
18 Kasım 2021
35
9
1
30
Merhabalar, 5 yıllık evliyim. Sebebsiz infertilite… Ben 28 yaşındayım, eşim 38 ilk aşılamadan sonra doktorum vakit kaybetmeyelim ve tüp bebek yapalım dedi. Bu konu hakkında hiçbir bilgim, tecrübem yok… Tüp bebek deneyimliyen annelerden bilgi alabilir miyim? 🥺

Öncelikle Allah yardımcın olsun ben çok deneyimli değilim ilk denemem. Fikrimi paylaşmak istedim. Vakit ilerledikçe klomen deniyim, kür deniyim derken aşırı bir yıpranma oluyor aylar geçmiyor çaresiz hissediyor insan kendini bence psikolojik olarak ve maddi olarak kendini hazır hissettiğin zaman başla korkma güçlü ol güzel düşün vakit kaybetmemek gerek en azından bir adım atmışsın olmamış diğer adımı atmaktan korkma. Aşılama yapacak kadar bir değere sahipsiniz demekki biz sizden küçüğüz ve aşılama için bile uygun değildik direk içine düştük olayın tekrar dan Allah gönlüne göre versin dualarım seninle 🥰

Merhabalar, 5 yıllık evliyim. Sebebsiz infertilite… Ben 28 yaşındayım, eşim 38 ilk aşılamadan sonra doktorum vakit kaybetmeyelim ve tüp bebek yapalım dedi. Bu konu hakkında hiçbir bilgim, tecrübem yok… Tüp bebek deneyimliyen annelerden bilgi alabilir miyim? 🥺
Mrb bende 5 yıllık evliyim neredeyse 4 yıldır uğrasıyorum eşimde azospermi bir kere başarısız tüp bebek oldu ikinci trans oldum iki adet ardışık transfer yapıldı ve hamileyim inan çektiğin acının öğrendiğin bilgilerin önemi yok sonuca odaklan ve iste pozitif ol gerisi oluyor Allahım izniyle 😉

Mrb bende 5 yıllık evliyim neredeyse 4 yıldır uğrasıyorum eşimde azospermi bir kere başarısız tüp bebek oldu ikinci trans oldum iki adet ardışık transfer yapıldı ve hamileyim inan çektiğin acının öğrendiğin bilgilerin önemi yok sonuca odaklan ve iste pozitif ol gerisi oluyor Allahım izniyle 😉
Merhaba, öncelikle Allah hayırlısı ile kucağınıza almanızı nasip etsin. tüp bebek süreci ağrılı acılı mı oluyor bende bunu çok merak ediyorum açıkçası siz yaşadığınız için size sormak istedim.

Ben özelde yaptırdım hepsindede uyuduğum için acı hissetmedim kanamam dahil olmadı ama yumurta toplamadan sonra gaz sancısı ve siskinlik hissettim 30 tane yumurta vardı çünkü ama acı hissetmiyorsun özellikle transferde acı hiç yok sıkışık olduğun için onun hissi kötü sadece

Dün doktoruma gittim .Reglimin 3. günüydü. İğnelere başlattı doktorum.Gonal f ve menopur verdi. Özellikle tüp bebek tedavisi daha önce görmüş arkadaşlarım bu süreçte ne yapmam konusunda bana fikir verebilir mi ? İlk tüp bebek deneyimim olacak biraz yardıma ihtiyacım var.
Bu iğneler yumurtaları büyütür mü ? Mevcutta 2 tane yumurta gördü ama bu fazlalaşır mı ? 31 aralıkta tekrar gideceğim kontrole dualarınıza beni de katar mısınız

Dün doktoruma gittim .Reglimin 3. günüydü. İğnelere başlattı doktorum.Gonal f ve menopur verdi. Özellikle tüp bebek tedavisi daha önce görmüş arkadaşlarım bu süreçte ne yapmam konusunda bana fikir verebilir mi ? İlk tüp bebek deneyimim olacak biraz yardıma ihtiyacım var.
Bu iğneler yumurtaları büyütür mü ? Mevcutta 2 tane yumurta gördü ama bu fazlalaşır mı ? 31 aralıkta tekrar gideceğim kontrole dualarınıza beni de katar mısınız
Selam, ben süreci hemen hemen tamamladım. Kalçadan ve göbek iğnesi kullandık. Bu hapları çok görüyorum ama ben kullanmadım. 15 yumurta toplandı bende de, doktorum taze transfer olabilir dedi. Bakalımmm beklemedeyimmm. 🥲🥲

Hayrlı olsun şimdiden 15 yumurta iyi daha fazla şansın var döllenme olasılıgı ıyı sadece stresten uzak dur ve sana ıyı gelmıcek ınsanlarla konusma bıle gerısı zaten gelır sımdoden hayırlı olsun

Benimde hiç sorun olmamasına rağmen 6 yıldır çocuğum olmuyor.Tüp bebek tedavisine başlayacağız hiçbir şey bilmiyorum ama Allah büyük özlemim bitsin istiyorum Allah hepimizin yardımcısı olsun.

Hayrlısı olsun canım cıkolata kistın var mı bazen bılmıyo doktorlar drek tup bebek dıyolar adetın duzenlımı

Back