• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp bebek taze transfer

Bennucann

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Nisan 2022
229
234
33
33
Kızlar merhaba tüp bebek surecindeyim bugun yumurtalarimin ne zaman toplanicagi belirlenicek bizde sebebsiz infertilite var doktorum herseyin normal olduğunu taze transver yapilacigini söyledi
Sormak istiyirum taze transver ile tutanlariniz varmi genelde donmus transver diyorlar bir korku sardı icimi

Kızlar merhaba tüp bebek surecindeyim bugun yumurtalarimin ne zaman toplanicagi belirlenicek bizde sebebsiz infertilite var doktorum herseyin normal olduğunu taze transver yapilacigini söyledi
Sormak istiyirum taze transver ile tutanlariniz varmi genelde donmus transver diyorlar bir korku sardı icimi
Canım benim ilki 1. Kalite 4. Gün dondurulmuş negatif, 2. Si toplamadan 1 gün sora şah kalitesini bile bilmiyorduk taze 2 embriyo transfer edildi o tuttu. İnan kişiden kişiye embriyodan embriyoya değişiyor. Bu arada benim ilkini de taze planlamıştık. Transfer için gittiğimize rahim 6,7 mm diye beğenmedi erteledi

Teşekkür ederim bende yumurta büyütme asamasindayim gdnelde dondurulmus transver yazdiklari icin bir korktum icimi ferahlattiniz biraz sagolun

Teşekkür ederim bende yumurta büyütme asamasindayim gdnelde dondurulmus transver yazdiklari icin bir korktum icimi ferahlattiniz biraz sagolun
Merhaba bende sizinle aynı durumdayım acaba transferiniz yapıldı mı hayırlı haberler almışsınızdır inşallah.

Merhaba yarin yapilacak İnşallah gonlume güzel gozuken hayirli olur
Sixin transver ne zaman kac yumurta toplanpaza
Merhaba yarin yapilacak İnşallah gonlume güzel gozuken hayirli olur
Sixin transver ne zaman kac yumurta toplandi
Benimde pazartesi yumurta toplama olacak. Doktorum büyük ihtmal taze transfer olacak dedi. Bizimkide sebepsiz infertilite öyle büyük sorunlarımız yok şükür. Ama herkes dondurulmuş embriyo diyince endişeliyim.

Bende oyleyfim ama nasip dun tranfer oldum vve yolda gelirken trafik kazasi gecirdik biraz sarsildim cok umudum yok ama dikat ediyorum hayirlisi o yuzden beterin beteri var

Bende oyleyfim ama nasip dun tranfer oldum vve yolda gelirken trafik kazasi gecirdik biraz sarsildim cok umudum yok ama dikat ediyorum hayirlisi o yuzden beterin beteri var
Ahhh çok geçmiş olsun.. merak etme hiç etkilenmemiştir.. ilk saatler zaten içeride yer arıyor ancak minikkuş 🤗 içini ferah tut 🌸

İnşallah cnm sabirla bekliyorum rabbim isteyen herkese insallah icinde banada nasip eder
Nasılsınız bugün 🤗
Ben de perşembe başladım tedaviye 4 gün oldu. Ctesi toplama işlemi olacak büyük ihtimal ☺️ Bize de taze transfer olacak dediler ama kaçıncı gün tabi daha belli değil… benim merak ettiğim opu ve transfer sonrasi ne tür ilaçlar iğneler kullandınız? Dondurulmuş transferle çok farklı mı?

2015 te yengemin 3. Gün taze transfer den çift emriyosu ikiside tuttu biri kız biri erkek hatta o yüzden gününü kalitesini taze donmuş falan takılmayın nasip olunca oluyor bende salı günü donmuş çift transfer olucam ama tutmama ihtimali de var sonuçta 😊

Transfer kişinin rahminin uygunluğuna göre taze veya dondurulmuş olarak planlanır. Mesela bana ohss durumundan dolayı dondurulmuş transfer yapıldı. Sizin rahiminiz neye uygunsa doktorunuz ona karar verir.
Hiç ümitsiz olmayın 🤗
Rabbim hasretle bekleyin herkesin yüzünü güldürsün 🤲🏻

Nasılsınız bugün 🤗
Ben de perşembe başladım tedaviye 4 gün oldu. Ctesi toplama işlemi olacak büyük ihtimal ☺️ Bize de taze transfer olacak dediler ama kaçıncı gün tabi daha belli değil… benim merak ettiğim opu ve transfer sonrasi ne tür ilaçlar iğneler kullandınız? Dondurulmuş transferle çok farklı mı?
Hayirli olsun cnm cleaxane prednol climare forte lutinus fitil kullandim bunlara ek catlama ignesi gonapepty diye bir igne kullandim sonrasi progestoron igne eklendi cnm birde climare forte bulamiyorum hangi sehirdesin acaba eczacinda varsa bir sekilde gondersek yardimci olabilirmisiniz

2015 te yengemin 3. Gün taze transfer den çift emriyosu ikiside tuttu biri kız biri erkek hatta o yüzden gününü kalitesini taze donmuş falan takılmayın nasip olunca oluyor bende salı günü donmuş çift transfer olucam ama tutmama ihtimali de var sonuçta 😊
İnsallah ikimizinde yuzu guler cnm bekleyen herkesin kucagi bos kalmaz

Hayirli olsun cnm cleaxane prednol climare forte lutinus fitil kullandim bunlara ek catlama ignesi gonapepty diye bir igne kullandim sonrasi progestoron igne eklendi cnm birde climare forte bulamiyorum hangi sehirdesin acaba eczacinda varsa bir sekilde gondersek yardimci olabilirmisiniz
İstanbuldayım, yarın doktora gideceğim fulyada oradaki eczanelere sorarım canım.

Transfer kişinin rahminin uygunluğuna göre taze veya dondurulmuş olarak planlanır. Mesela bana ohss durumundan dolayı dondurulmuş transfer yapıldı. Sizin rahiminiz neye uygunsa doktorunuz ona karar verir.
Hiç ümitsiz olmayın 🤗
Rabbim hasretle bekleyin herkesin yüzünü güldürsün 🤲🏻

İstanbuldayım, yarın doktora gideceğim fulyada oradaki eczanelere sorarım canım.
Cok teşekkür edrim bulursan lutfen irtibata gecelim ben istanbulda degilim ama en azindan elimden geleni yaparim alnak için kargodur vs

Back