tüp bebek sürecindeki tecrübelerim ankara

Kizlar bende baskent hast. gifiyorumm ama doktorum gogsen beyy..hulusi beyide goruyorum zaten.birbirlerine surekli tikAndiklari noktada fikir alisveris yapiyolarr...insallahh ramazan sonrasi bende baslamak istiyorumm zaten ilk olarak fsh dusurupp tup tedavisi basliyo apar toparhadi basliyalim demiyolarr rabbimm kimsenin emegini bosa cikarmisin..

Slm arkadasim tebriklerrr senin adina cokkkk sewindim..hulusi bey fsh dusurmek icin biesteron verdi dglmi o karisimla berabermi ictin hapinii

Karışımı kullandiktan sonra gittim. Fsh 7 ye düşmüştü ama estradiol süreci başlamıştı. Biesteron kullandim fsh 4 e düştü ve başladık.

Cok sewindimm canimmm kurtuldun sen darisi bizlerin basinaa..saglikla sihhatle bebisin alirsin insallah eline baskentte dewam edicekmisin bebek kontrolu icin

Başkentte hulisi hoca tüp bebekte süper. Elinden gelenin çok daha iyisini yapıyor. Kendisiyle konuştuğumyzda benim aklıma olmaması için hiçbirşey takılmamalı demişti. Benim 2 denemem kendisinde ilk inşallah hayırlı olur. Birinci de ankara tıpta yaptırdm tutmadı. Çok kötü hiçbirşey yapmamışlar. Bu hoca genetikten tut en küçük teste kadar herşeyi yaptı. Hulisi hocaya çok güveniyorum. Elimden ne geliyorsa yapıyor, bilgilendiriyor.her işlemi kendi yapıyor. Aklına takıkırsa msj yazıyorsun mutlaka dönüyor. Gerisi Allaha kslmış diyorsunuz yani ben öyle düşünüyorum. İmşallah hayırlı haber alırız. Herkes muradına kavuşur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…