Merhabalar şimdiden hayırlı olsun..ben de zeynep kamilde tüp bebek yaptırdım..şuan transferimin 5.günü..test günümü bekliyorum..bu benim 4.tüp bebek denemem..ilk üçünü bahçeci umut tüp bebek merkezinde yaptırmıştım..inşallah bu sefer umutluyum, olacak diye ümitliyim..tabi her türlü sonuca da hazırlıklıyım..
Gelelim sürece..ben de şehir dışından git-gel yaparak tedavimi oldum..adetin 2. Ya da 3.günü sabah erkenden merkeze direkt gidiyorsunuz..ultrasona girip doktordan ilaçlarınızı yazdırarak tedaviye başlıyorsunuz..ben yumurta büyütme ve toplama süresince toplam 7 kere gitmişim..tabi bu kişiye göre değişir..13.gün yumurtam toplandı..o sırada e2 hormonum yüksek çıktığı için transfer 2 ay sonrasına ertelendi..çok şükür, toplanan 8 yumurtamdan 2 adet 5.gün embriyosu donduruldu..kasımın 1 inde de dondurulmuş embriyo tedavisine başladım..bunda da toplamda 3. gidişimde transfer oldum 18 kasımda..şimdi hayırlısı ile pozitif sonuç almak için heyecanla bekliyorum
..şimdi yazınca süreç çok uzunmuş gibi geliyor ama bir kere başladın mı öyle ya da böyle sonuna da geliyorsun..