Bugün transfer için estrofem ve coraspine başlayacağım

İnanılmaz endişeliyim bu Estrofem'le ilgili yorumlar inanılmaz can sıkıcı. İnşallah uykumda geçer gider bulantım, sabah kalktığımda hiç bişi yokmuş gibi uyanırım. 10 gün sonra kontrol yani 24 Şubat'ta olacak, kontrolden sonraki 5. günü tahminen transfer için planlarız dedi hemşiresi. İşin tuhafı ben uzaktan bir hastası olduğum için dosyam sanırım doğru incelenmemiş olmalı ki (fazlasıyla YOĞUN bir doktor kendisi), az daha iğnelere geri dönecektim... Kısa bir süreliğine ortalık karıştı, hemşiresine bugün ki ultrason görüntülerimi gönderdim, Opu'dan sonraki ilk reglimin 2. günündeyim şuanda, o da doktor hanıma göstermiş Funda hoca'da iğnelere başlayabiliriz hastaya tarif edin Gonal-f ve menopuru nasıl kullanacağını demiş. Dikkatim sayesinde hemşiresine dedim ki
transfer için bu iğneleri kullanacağım doğru mu anlıyorum!!! O da
yooo yumurta toplama için dedi :) Hemşire hanım benim yumurtalar çoktaaan toplandı dedim o da bi şok oldu, doktor hanım dosyanızı ıkkk mıkkdfkdf..... oldu ben görüşüp kendisiyle arayacağım sizi dedi! Şaka gibi bir konuşmaydı gerçekten... Neyse açıkçası bu durum beni biraz kaygılandırmadı desem yalan olur, zaten doktorumla randevular hariç asla telefonda konuşamıyoruz, bir tek randevu alıp hastaneye gittiğimde odasında görüp konuşabiliyorum. Ama hemşirenin hatası mı? Funda hoca'mı yoğunluktan bu durumu atlayabildi? şimdilik hiçbir fikrim yok kaygımdan başka... Sonra arayıp sizin dosyanız altta kalmış kusura bakmayın özür dileriz diyip ilaçlarımın doğru olanları tarif edip anlattı... Şunu anlıyorum ki uzaktan yürütürken bu süreci daha dikkatli olmalı ve ekstra ekstra sormalısınız, herşeyi en az 2-3 kere... Sorun kızlar herşeyi sorun. Anlasanız da 2 kere daha sorun. Bu iş şakaya gelmeyecek kadar ciddi bir konu çünkü...