Merhaba arkadaşlar tüp bebek düşünüp kararsız kalanlar için bu yazıyı yazmak istedim. Çünkü bende yaptırmadan önce cok kararsızdım ve buradaki yazılanları çok okuyordum. Kendime bir söz vermiştim kalp atışını duyarsam buraya süreci anlatmak için 20 Ekim tarihinde başlandı tedaviye ve çok şükür 09 Aralık kalp atışını duyduk. Tarif edilemez bir duygu hayaldi ve gerçek olamayacak bir hayal gibi geliyordu bana çok şükür oldu . Ümidinizi hiç kaybetmeyin. Rabb'im herkese hayırlısı ile kolaylıkla sağlıkla nasip eylesin .
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Tüp Bebek Sürecim
- Konu Sahibi melikeyb
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 4 Ağustos 2022
- 130
- 65
- 28
- 33
İkinci denemeyi birinciden ne kadar sonra yaptiniz?umarim 2.tutar bende ayni durumdayim sanirimneler yaşadınız ? ilk transferiniz tutmuş direk ne güzel benimki ilkinde tutmadı ikinci denemedeyim şuan ne olur dua edin
Bizdeki sorun sperm çıkmamasıydı aslında sperm vardı ama dışarı çıkmıyordu. 20 Ekim muayeneye gittim . Gonal f ilacına başlandı direk daha sonra çatlatma iğnelerini oldum. 30 Ekim de eşim microtese ameliyatı oldu bende aynı gün yumurta toplama işlemi oldum . Daha sonra embriyo transferi için çağırdılar transfer oldum 12 gün sonra test istediler ben dayanamadım 10.gun erken gebelik testi yaptım pozitifi gördüm ama inanmak içimden gelmedi şok olmuştum çünkü 2 senedir bekliyordum . Sürecim bu şekilde geçti ben Mustafa hocadan çok memnun kaldım Kayseri acıbadem hastanesinden de aynı şekil gerçekten çok güzel ilgileniyorlar ve her şey planlı gerçekleşiyor. inşaAllah sizde sağlıkla kolaylıkla evladinizi kucağıniza alırsınız Rabb'im hayırlısı ile nasip eyle ama sana tavsiyem hep hayırlısı için dua et ben 2 embriyo transferi oldum ama hep ne hayırlysa o olsun istedim Rabb'im bize tek embriyo nasip eylefi Rabb'im herkesin yardımcısı olsun inşaAllah dua ederimneler yaşadınız ? ilk transferiniz tutmuş direk ne güzel benimki ilkinde tutmadı ikinci denemedeyim şuan ne olur dua edin
- 12 Aralık 2019
- 342
- 239
- 53
- 32
Bende hep hayırlısı ne ise o olsun diye dua ediyorum. İlkinde de hayırlı değil diye düşündüm. Ama zor sürec ikincisi maddi olarak aşırı zor. İlaçları Allah razı olsun insanlardan temin ettim hep. Bende de amh dusjk yumurta çıkmıyor işte sıkıntı oBizdeki sorun sperm çıkmamasıydı aslında sperm vardı ama dışarı çıkmıyordu. 20 Ekim muayeneye gittim . Gonal f ilacına başlandı direk daha sonra çatlatma iğnelerini oldum. 30 Ekim de eşim microtese ameliyatı oldu bende aynı gün yumurta toplama işlemi oldum . Daha sonra embriyo transferi için çağırdılar transfer oldum 12 gün sonra test istediler ben dayanamadım 10.gun erken gebelik testi yaptım pozitifi gördüm ama inanmak içimden gelmedi şok olmuştum çünkü 2 senedir bekliyordum . Sürecim bu şekilde geçti ben Mustafa hocadan çok memnun kaldım Kayseri acıbadem hastanesinden de aynı şekil gerçekten çok güzel ilgileniyorlar ve her şey planlı gerçekleşiyor. inşaAllah sizde sağlıkla kolaylıkla evladinizi kucağıniza alırsınız Rabb'im hayırlısı ile nasip eyle ama sana tavsiyem hep hayırlısı için dua et ben 2 embriyo transferi oldum ama hep ne hayırlysa o olsun istedim Rabb'im bize tek embriyo nasip eylefi Rabb'im herkesin yardımcısı olsun inşaAllah dua ederim
- 7 Nisan 2022
- 4.300
- 4.683
- 63
Benim elimde bı kaç tane ilaç kaldı eğer lazım olursa aklında bulunsun tarihi geçmemiş olursa verebilirim Allah yardımcınız olsun . Evet hep hayırlısını iste ben transferden sonra bir gün çok dua ettim o gece rahatsızlandım o günden sonra hep hayırlısını istedim çok şükür bu zamana kadar sorun yaşamadım Rabb'im herkese hayırlısını nasip etsin belki de seninde olacak ama hayırsız olacak daha kötü olacaksın Rabb'im her şeyin hayırlısını bilir üzülme dua et bende edeceğim sanaBende hep hayırlısı ne ise o olsun diye dua ediyorum. İlkinde de hayırlı değil diye düşündüm. Ama zor sürec ikincisi maddi olarak aşırı zor. İlaçları Allah razı olsun insanlardan temin ettim hep. Bende de amh dusjk yumurta çıkmıyor işte sıkıntı o
Neden bekliyorsunuz ?Bizde 2.5 yillik evliyiz 3. Yılda başvuracağız
- 7 Nisan 2022
- 4.300
- 4.683
- 63
Şu an KPSS çalışıyorum sınav temmuzda sınavdan sonra Ağustos ayında 3 yılımız doluyor kendimiz öyle bir tarih belirledik açıkçası çok da bir nedeni yokNeden bekliyorsunuz ?
Anladım yaşınız kaç acaba merak ettim bir de fiyatlar çok değişiyor yılbaşından sonra biz normalde geçen sene düşünüyorduk cesaret edip gidemedik Ekim ayında başladık dediğim gibi fiyat değişmişti aklınızda bulunsunŞu an KPSS çalışıyorum sınav temmuzda sınavdan sonra Ağustos ayında 3 yılımız doluyor kendimiz öyle bir tarih belirledik açıkçası çok da bir nedeni yok
- 12 Aralık 2019
- 342
- 239
- 53
- 32
Ya ne tatlısın! Çok teşekkür ederim. Gonalf yada cetrotide varsa çok sevinirim gerçekten.Benim elimde bı kaç tane ilaç kaldı eğer lazım olursa aklında bulunsun tarihi geçmemiş olursa verebilirim Allah yardımcınız olsun . Evet hep hayırlısını iste ben transferden sonra bir gün çok dua ettim o gece rahatsızlandım o günden sonra hep hayırlısını istedim çok şükür bu zamana kadar sorun yaşamadım Rabb'im herkese hayırlısını nasip etsin belki de seninde olacak ama hayırsız olacak daha kötü olacaksın Rabb'im her şeyin hayırlısını bilir üzülme dua et bende edeceğim sana
Var ama yeter mi bilemem az olsa da olur muYa ne tatlısın! Çok teşekkür ederim. Gonalf yada cetrotide varsa çok sevinirim gerçekten.
- 12 Aralık 2019
- 342
- 239
- 53
- 32
ay olmaz mı olur tabi! İstanbulda mısın ?Var ama yeter mi bilemem az olsa da olur mu
Yok değilim sen İstanbul'un neresindesinay olmaz mı olur tabi! İstanbulda mısın ?
- 12 Aralık 2019
- 342
- 239
- 53
- 32
evetttay olmaz mı olur tabi! İstanbulda mısın ?
- 12 Aralık 2019
- 342
- 239
- 53
- 32
Büyükçekmece'deyim benYok değilim sen İstanbul'un neresindesin
- 27 Şubat 2012
- 411
- 110
- 303
Hangi hastanede tedaviniz acabaBüyükçekmece'deyim ben
- 12 Aralık 2019
- 342
- 239
- 53
- 32
Medicalpark BahçelievlerHangi hastanede tedaviniz acaba
Uzakmışsınız kargoyla gondersem acaba ilaç bozulur muBüyükçekmece'deyim ben
- 31 Ağustos 2012
- 22.050
- 35.260
- 798
Hayırlı olsun sağlıcakla kucaginiza alin inşallah.Merhaba arkadaşlar tüp bebek düşünüp kararsız kalanlar için bu yazıyı yazmak istedim. Çünkü bende yaptırmadan önce cok kararsızdım ve buradaki yazılanları çok okuyordum. Kendime bir söz vermiştim kalp atışını duyarsam buraya süreci anlatmak için 20 Ekim tarihinde başlandı tedaviye ve çok şükür 09 Aralık kalp atışını duyduk. Tarif edilemez bir duygu hayaldi ve gerçek olamayacak bir hayal gibi geliyordu bana çok şükür oldu . Ümidinizi hiç kaybetmeyin. Rabb'im herkese hayırlısı ile kolaylıkla sağlıkla nasip eylesin .
Size kısa protokol mi uygulandı acaba ?
Bende başka şehirden geleceğim, fiyat ne kadar tuttu ilaçlarla acaba ?