✅Tüp bebek sürecim✅

Deme oyle yapma benmde yasim kucuk
Ama vazgecme tam tersi avantajliyiz yasdan oturu vaktimiz daha da var
Ben 25 yasindayim
4 yildir ugrasiyorum
Ck zor biliyorum osurec yumurta toplanma asamasi falan ama sonu guzel olacak unutma
İnşallah aynı yastaymisiz destek görmek güzel geldi evet zor ama basaracam inşallah Allah'ın izniyle çok çok teşekkür ederim canimm

İnşallah aynı yastaymisiz destek görmek güzel geldi evet zor ama basaracam inşallah Allah'ın izniyle çok çok teşekkür ederim canimm
Bende tesekkur ederim
Umutsuzluk yok
Umut hep var mutlu ol
Olmazsada hayir var de
Bak ben hamile kaldim en acisi o oldu
Kaybettim kalp atisi duyamadim kese alindi kurtaj oldum
Bunu yasamak daha agir
Lutfen sen basindasin daha ugrasmadan olmuyir

Merhaba hakkinda hayirlidi ne ise rabbim onu vermistir ama merak ettim sonucun nasıl

Merhabalar bende pkoluyum 1,5 yıldır evliyim nerdeyse ben hiç gebe kalmadım klomen deniyorum ama umudum yok Mart’ın sonuna Cem beyden randevu aldım yazdıklarınızı tek tek okudum ve açıklayıcı yazdığınız İçin teşekkür ederim çünkü süreci Merak ediyordum fiyat listesi falan çok yardımcı oldu bana 12000 dediler ama ilaçlarla aşağı yukarı 20 yi bulur gözümde yok yeterki olsun inşaallah yavrularınızı sağ Salim kucağınıza alırsınız bana da dua edin hayırlısı ile ben de mutlu olayım

İnsallah hakkinda hayirlisi olur

Evet bekledim azimle moral bozmamak için hala testte pozitif görmedim çünkü dün sabah test yaptım 2.cizginl cok silikti yarın falan yapıp çift çizgiyi de gormem lazım testte

Bugün 7.gunum. dayanamadım test verdim 1 saat kadar önce. Bekliyorum bakalım erken oldu ama varsa 5 10 bisey çıkar diye ümit ediyorum.

0.20 sonuc. Bakalim ilerleyen günlerde artacakmi.moralimi cok bozmadim hayırlısı.benim gibi 7.gunde negatif görüp sonradan pozitif gören oldumu

Her bir kelimeni atlamadan okudum inşallah güzel haber almışsındır sonucu güzel olmuştur inşallah 2 yılda 6 cı denememiz bizimde anlatılamayacak kadar yorucu ve yıpratıcı bi süreç,,,, Rabbim isteyen herkese nasib etsin inşallah bizlerde dahil,,, Pes etmek yok

Merhabalar bugun transferimin 9. Günü ve hem idrarda hemde kanda pozitif gördüm.rabbim herkese nasip etsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…