Dilerim onlar size sıkı sıkı tutunur tabi ki ilk tüp bebeğe başlamadan 4 yada 5 tüp kan aldılar bütün tahliller yapıldı kanser taramasından bile geçtim yoksa başlamıyorlar hemen tüp bebeğe ama biz hiç sormadık çünkü

Amh nedir bile bilmiyordum burada öğrendim

biz hiç doktor ne diyor öyle hareket ediyoruz hiç böyle şeyler sormadık tabi ki eşimin de aynı şekilde testleri hepsi yapıldı doktor diyordu normal çocuğunuz olur

ama tabi ki Rabbim kısmet etmedi bende daha önce normal yumurtalar büyütüldü evde ilişki takip edildi kaç defa olmadı sonra 2 aşılama yaptım aralıklarla onlarda olmadı en son doktor dedi artık tüp bebek tedavisi olmalı geçen yıl giriştik 3 defa yaptık üçünü de anlattım biraz üzüntülü sıkıntılı geçti demek ki bunları yaşamam tatmak gerekiyormuş bütün olumsuzlukları unutup yeni tedaviye odaklanmak gerekiyor önümüzdeki hafta doktorumuzla ön görüşmeye gideceğiz 4. Tüp bebek öncesi orada Amh değerimi soracağım merak ettiğim için

bakalım ya nasipten öte yol yok ama biz yine de elimizden geleni yapalım gerisi Rabbimin takdir-i inşallah