Merhaba. 27 yaşındayım. Amh 1,56. Tüp bebeğe başladık. 9 gün 250 mg gonal f kullandım. Ultrasonda ortalama 15 yumurta görülüyordu. Boyutları iyiydi. Senkronize büyüyorlardı. 4 Ocakta opu yapıldı 10 yumurta toplandı bugün yani 6 ocakta embriyolog aradı. Bugünü ikinci gün olarak kabul ediyorlar. 10 yumurtanın 7’si olgunmuş 5’i döllenmiş. Yumurta kalitesi için orta, embriyo kalitesi için 1. Kalite dendi. Ama bu beş yumurtanın üçü olması gerekenden biraz koyu renkteymiş buna rağmen gelişimleri uygunmuş ve dört hücreye bölünmüşler takip edeceğiz dedi. 15 yumurta görülürken neden 10 tane toplandı ve bu koyu renk yumurta ne demek kafam çok karıştı. Moralim bozuldu. Daha bugünden beş tane var ve üçü koyu renkse( ne anlama geldiğini bile anlamadım) beşinci güne kalmazsa diye endişe ediyorum. Benzer durum yaşayan ya da bilgisi olan var mı? Yorumlarınızı paylaşırsanız sevinirim.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.