Tüp bebek süreci nasıl ilerleyecek? Yardımlarınızı bekliyorum

kivircikbimuhendis

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
29 Mart 2015
279
100
103
29
Arkadaşlarım selam, sanırım bugün itibariyle resmi olarak tüp bebeğe başladım. Geçen ay doktorum reglimde ultrasonla foliküllerime bakıp pek iyi görmediği için başlamak istememişti. Bugün reglimde ultrasonla bakınca solda 3 sağda 2 tane gördüğünü ve başlayabileceğimizi söyledi. Gonal-f verdi bugün ilk dozumu oldum 300, çarşambaya kadar devam edip iğneye çarşamba kontrole gelicem gelişime bakıp cumartesi yeniden çağıracak. Sürecin nasıl gideceğine karar verecek. Yaşım 29, amh 0.56. 2.5 senelik evliyim. Tecrübelilerden ricam, süreç nasıl devam edecek iğneler ilaçlar, siz neler yaşadınız, bedensel ve psikolojik olarak zorlukları nelerdi? Neler önerirsiniz? Teşekkürler şimdiden

Geçmiş olsun ben dün yumurta toplama işlemi yaptım . 12 yumurta toplantı bugün embriyolog aradı sadece 3 tanesi dolu çıkmış bugün döllenme olacaktı . Pazartesi arayıp bilgi vericek olursa 3. Gün embriyosu transfer edilecek . Benim pek umudum kalmadı . Kendimi çok kötü hissediyorum ama süreçlerimiz tabiki farklı ben çok stres yaptım iğnelerimi yapamadım yanlış yaptım . Eşimle tartıştım . Çok hassas bir süreç olabildiğince rahat olun

Umudunuzu kaybetmeyin derim, çünkü nasipte varsa her ne şartla olursa olsun bebiş gelecektir. Sadece evet dediğiniz gibi zaten zorlu bir süreç. Mutlu olmaya çalışmak ve stres yapmamak sanırım en iyi yapılacak şey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…