Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Allah sağlıkla hayırlısıyla pozitif sonucu görmeni nasip etsin inşallahBende 20 temmuzda transfer oldum çok heycanliyim 1 Ağustos da kan testi yaptircam inşallah güzel haberler alırız
Çok teşekkür ederim. İnşallah bizler de pozitif haberini alıp sağlıklı gebelikler yaşarız. Hepimizin hakkında en hayırlısı olsunİlk denemem negatifti çok belirti yaşadım belkide öyle olmasını istediğimiz için yaşıyoruz zaten ilaçlarda yapıyo yan etki. 2 denemem pozitifti ama hiç belirti yaşamadım. Adet ağrısı gibi hafif ağrılar bile 5. Haftada başladı yani pozitif öğrendkten sonra. Tabi bünyeden bünyeye değişir ama bende ki durum böyleydi
Bende 19 unda transfer oldum. Donmuş 5. Gün embriyosuBende 20 temmuzda transfer oldum çok heycanliyim 1 Ağustos da kan testi yaptircam inşallah güzel haberler alırız
Merhaba ben 7 temmuzda transfer oldum ve hamileyim ilk üçgün lekelenmem oldu 5 gün göğüslerim sızlamaya başladı bendeki belirtiler bunlardı canım 7 gün idrar testi yaptım silik çıktı 10 gün yaptım tekrar belirgindi iki çizgim 12 gün kan verdim ve pozitifti rabbim sizede yaşatsın inşallah her gün dua ediyorum rabbim herkese nasip etsin inşallahMerhaba arkadaşlar,
Tüp bebek transferimin 4. Günü. Çok fazla bel ağrım var ama önceki 2 denememde de bel ağrım olmasına rağmen negatif sonuçlanmıştı.
Tüp bebek transferi sonrası olumlu sonuç alan arkadaşlar neler yaşadınız, belirtileriniz nelerdi?
Hayırlısı olsun insallah bende 19 unda oldum 2 ağustosa test günü verdiler 11.gün evde yaptım negatif çıktı canım çok sıkıldı sen evde yaptım mı h9c testBende 20 temmuzda transfer oldum çok heycanliyim 1 Ağustos da kan testi yaptircam inşallah güzel haberler alırız
Merhaba bende 29 unda oldum transfer bekliyorum sizin sonuç belli olmustır değil miBende 19 unda transfer oldum. Donmuş 5. Gün embriyosuBende sonuç bekliyorum
Evet canımMerhaba bende 29 unda oldum transfer bekliyorum sizin sonuç belli olmustır değil mi
Merhaba sizin kaçıncı gün embriyosuydu acabaEvet canım9. Gün beta 197 çıktı. Pozitif.
18 Ağustos’ta kalp atışı için gideceğiz![]()
5. gün donmuş embriyo :)Merhaba sizin kaçıncı gün embriyosuydu acaba![]()