• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp bebek sonucu olumlu olanların belirtileri

asiye91

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Ocak 2013
3
2
86
İstanbul
Merhaba arkadaşlar,
Tüp bebek transferimin 4. Günü. Çok fazla bel ağrım var ama önceki 2 denememde de bel ağrım olmasına rağmen negatif sonuçlanmıştı.
Tüp bebek transferi sonrası olumlu sonuç alan arkadaşlar neler yaşadınız, belirtileriniz nelerdi?

Hiç öyle belirtilere takılıp kalmayın boşuna strese girmeyin
İnanın hiç belirti olmamıştı oğlumda sadece ağzımda metal tadı vardı
İnşallah olumlu olur rabbim sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah

Herkesin belirtileri farklıdır ve buna dayanarak her hangi bir sonuç çıkarmak doğru olmaz. Mesela benim transferin 3. Günü başlayan regl ağrılarım olmuştu belim falan ağrıyordu test gününe kadar da ağrı devam etti. Ben olumsuz olduğunu düşünmüştüm ama kahverengi lekelenmeleri ilk kez yaşıyordum onlarda 3. Gün başlamıştı ve pozitif.

İlk denemem negatifti çok belirti yaşadım belkide öyle olmasını istediğimiz için yaşıyoruz zaten ilaçlarda yapıyo yan etki. 2 denemem pozitifti ama hiç belirti yaşamadım. Adet ağrısı gibi hafif ağrılar bile 5. Haftada başladı yani pozitif öğrendkten sonra. Tabi bünyeden bünyeye değişir ama bende ki durum böyleydi

İlk denemem negatifti çok belirti yaşadım belkide öyle olmasını istediğimiz için yaşıyoruz zaten ilaçlarda yapıyo yan etki. 2 denemem pozitifti ama hiç belirti yaşamadım. Adet ağrısı gibi hafif ağrılar bile 5. Haftada başladı yani pozitif öğrendkten sonra. Tabi bünyeden bünyeye değişir ama bende ki durum böyleydi
Çok teşekkür ederim. İnşallah bizler de pozitif haberini alıp sağlıklı gebelikler yaşarız. Hepimizin hakkında en hayırlısı olsun 🙏

İnşallah pozitif haberler alırız hepimiz ve tabi sonrada sağlıklı bir şekilde kucağımıza almayi nasip etsin Allah'ım 🤲

Merhaba arkadaşlar,
Tüp bebek transferimin 4. Günü. Çok fazla bel ağrım var ama önceki 2 denememde de bel ağrım olmasına rağmen negatif sonuçlanmıştı.
Tüp bebek transferi sonrası olumlu sonuç alan arkadaşlar neler yaşadınız, belirtileriniz nelerdi?
Merhaba ben 7 temmuzda transfer oldum ve hamileyim ilk üçgün lekelenmem oldu 5 gün göğüslerim sızlamaya başladı bendeki belirtiler bunlardı canım 7 gün idrar testi yaptım silik çıktı 10 gün yaptım tekrar belirgindi iki çizgim 12 gün kan verdim ve pozitifti rabbim sizede yaşatsın inşallah her gün dua ediyorum rabbim herkese nasip etsin inşallah

Bende 20 temmuzda transfer oldum çok heycanliyim 1 Ağustos da kan testi yaptircam inşallah güzel haberler alırız
Hayırlısı olsun insallah bende 19 unda oldum 2 ağustosa test günü verdiler 11.gün evde yaptım negatif çıktı canım çok sıkıldı sen evde yaptım mı h9c test

Merhaba ben avusturyada yasiyorum ve 39 yasindayim, itransferim 28 temmuzda yapildi ve bügün sabah test yaptim evde ve cizgi silikti cikti ve sonra gidip digital test aldim ve 1-2 haftalik hamilesin yazdi
Dogru olabilirmi cok merak ediyorum ve kan testim pazartesi

Back
X