Tüp bebek transferimin 6. Günü bugün bel ağrım cok fazla var kasık batması var. 2. Denemem ilki 3. Gün dondurulmus embriyoydu 1 taneydi oda tutmadı gecen ay negatif sonuclandı hemen tekrar denedik transferımın 6. Günündeyim idrar testim negatif cıktı ucuz testlerde 4. Gün embryiosu taze transfer oldum sizler nasılsınız sonuclarınız neler
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Tüp bebek sonucu bekleyenler
- Konu Sahibi nurrellam
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- tüp bebek 2.deneme
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 3 Mart 2022
- 459
- 300
- 33
- 34
transferimin bugün 9. günündeyim bende 12 temmuzda transfer oldum. 24 Temmuz test günüm ama bekleyemedim ben pazartesi günü kan verdim 16 çıktı, 2 gün sonra 56, bugünde 92 çıktı. Bakalım beklemedeyiz şimdilik pazartesi günü esas günüm pazartesi günü yeniden test yaptırıcam. Bu arada pazartesi erken gebelik testi yaptığımda negatif çıkmıştı ancak kanda değerim 16 çıktı.
- 19 Eylül 2015
- 43
- 26
- 88
Kimyasal olabilir. Kimyasal gebelik kanda çıkıyor idrarda çıkmıyor Aralık ayında yaşamıştım.transferimin bugün 9. günündeyim bende 12 temmuzda transfer oldum. 24 Temmuz test günüm ama bekleyemedim ben pazartesi günü kan verdim 16 çıktı, 2 gün sonra 56, bugünde 92 çıktı. Bakalım beklemedeyiz şimdilik pazartesi günü esas günüm pazartesi günü yeniden test yaptırıcam. Bu arada pazartesi erken gebelik testi yaptığımda negatif çıkmıştı ancak kanda değerim 16 çıktı.
- 18 Aralık 2016
- 729
- 239
- 103
- 27
İnsallah daha güzel devam eder kötü düsünmeyin hiçtransferimin bugün 9. günündeyim bende 12 temmuzda transfer oldum. 24 Temmuz test günüm ama bekleyemedim ben pazartesi günü kan verdim 16 çıktı, 2 gün sonra 56, bugünde 92 çıktı. Bakalım beklemedeyiz şimdilik pazartesi günü esas günüm pazartesi günü yeniden test yaptırıcam. Bu arada pazartesi erken gebelik testi yaptığımda negatif çıkmıştı ancak kanda değerim 16 çıktı.
Canım benımde pazartesi günü sonuc günüm kanda cıktıysa sıkıntı yoktur kacıncı gün embriyosuydu birde erken gebelik testini kacıncı gün yaptın ben 7. Gün yaptım negatiftitransferimin bugün 9. günündeyim bende 12 temmuzda transfer oldum. 24 Temmuz test günüm ama bekleyemedim ben pazartesi günü kan verdim 16 çıktı, 2 gün sonra 56, bugünde 92 çıktı. Bakalım beklemedeyiz şimdilik pazartesi günü esas günüm pazartesi günü yeniden test yaptırıcam. Bu arada pazartesi erken gebelik testi yaptığımda negatif çıkmıştı ancak kanda değerim 16 çıktı.
- 3 Mart 2022
- 459
- 300
- 33
- 34
Ya ben tarnsfer gününü saymazsam 5. Gün yapmış oluyorum doktorum artışın iyi olduğunu söyledi ama yinede çok erken herşey için ins pazartesi güzel haberler alırız.Canım benımde pazartesi günü sonuc günüm kanda cıktıysa sıkıntı yoktur kacıncı gün embriyosuydu birde erken gebelik testini kacıncı gün yaptın ben 7. Gün yaptım negatifti
- 3 Mart 2022
- 459
- 300
- 33
- 34
5. Gün embriyosuCanım benımde pazartesi günü sonuc günüm kanda cıktıysa sıkıntı yoktur kacıncı gün embriyosuydu birde erken gebelik testini kacıncı gün yaptın ben 7. Gün yaptım negatifti
Ya ben tarnsfer gününü saymazsam 5. Gün yapmış oluyorum doktorum artışın iyi olduğunu söyledi ama yinede çok erken herşey için ins pazartesi güzel haberler alırız.
İnşallah canım hakkımızda hayırlısı olsun nerede yPtırdınız nerde oturuyorsunYa ben tarnsfer gününü saymazsam 5. Gün yapmış oluyorum doktorum artışın iyi olduğunu söyledi ama yinede çok erken herşey için ins pazartesi güzel haberler alırız.
- 3 Ocak 2023
- 645
- 697
- 33
- 32
Sağlıkla ilerler inşallah , Benim de trajsferden sonra bugün 6. Gün , 5.gun embriyosu çift , 8.gunu bekliyorum salı gununu yarın yapsam mı ki sizce, bacak sizlamasi yaşıyorum o da ilaçtan gibi , başka belirti sayılabilecek birşey yok gibi, hafif oluyor ama kayboluyor hemen.5.gun embriyosu transfer edildi transferinin bugün 6.gunu akşam üzeri erken gebelik testi yaptım ve orda çizgiyi gördüm ve bel ağrısı kasıkta batma yaşıyorum tabiki umitlanmiyorum ikinci denemem test günüm 29 temmuz Allah hayırlı sonuçlar versin hepimize.
Bende çıkacağını düşünmedim erken diye uzulmicektim eğer böyle düşünüp kendini hazır hissediyorsan yap ama uzuluceksen yapma ilkinde o kdar hevesliydim ki bunda hiç hevesim yoktu oyuzden öylesine yapmıştım umarım hayırlı sonuçlar alirizSağlıkla ilerler inşallah , Benim de trajsferden sonra bugün 6. Gün , 5.gun embriyosu çift , 8.gunu bekliyorum salı gununu yarın yapsam mı ki sizce, bacak sizlamasi yaşıyorum o da ilaçtan gibi , başka belirti sayılabilecek birşey yok gibi, hafif oluyor ama kayboluyor hemen.
Sonucunuz ne oldu birde hangi marka erken gebelik yaptınıztransferimin bugün 9. günündeyim bende 12 temmuzda transfer oldum. 24 Temmuz test günüm ama bekleyemedim ben pazartesi günü kan verdim 16 çıktı, 2 gün sonra 56, bugünde 92 çıktı. Bakalım beklemedeyiz şimdilik pazartesi günü esas günüm pazartesi günü yeniden test yaptırıcam. Bu arada pazartesi erken gebelik testi yaptığımda negatif çıkmıştı ancak kanda değerim 16 çıktı.
- 3 Mart 2022
- 459
- 300
- 33
- 34
predator erken gebelik testi yapmıştım negatif çıktı. pazartesi günü transfer sonrası 12 günümdü kan sonucum 478 çıktı çok şükür.Sonucunuz ne oldu birde hangi marka erken gebelik yaptınız
- 19 Eylül 2015
- 43
- 26
- 88
Hayırlı olsun belirtileriniz var mıydı?predator erken gebelik testi yapmıştım negatif çıktı. pazartesi günü transfer sonrası 12 günümdü kan sonucum 478 çıktı çok şükür.
- 5 Nisan 2019
- 2.009
- 1.803
- 133
Hiç alakası yok,benim de idrarda çıkmadı kanda çıktı kimyasal da değildi çok şükürKimyasal olabilir. Kimyasal gebelik kanda çıkıyor idrarda çıkmıyor Aralık ayında yaşamıştım.
- 5 Nisan 2019
- 2.009
- 1.803
- 133
Çok iyi maşallah ikiz olabilir dedipredator erken gebelik testi yapmıştım negatif çıktı. pazartesi günü transfer sonrası 12 günümdü kan sonucum 478 çıktı çok şükür.
Mi doktorunuz