• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp bebek sonucu bekleyenler

nurrellam

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
18 Temmuz 2023
69
93
3
25
Tüp bebek transferimin 6. Günü bugün bel ağrım cok fazla var kasık batması var. 2. Denemem ilki 3. Gün dondurulmus embriyoydu 1 taneydi oda tutmadı gecen ay negatif sonuclandı hemen tekrar denedik transferımın 6. Günündeyim idrar testim negatif cıktı ucuz testlerde 4. Gün embryiosu taze transfer oldum sizler nasılsınız sonuclarınız neler

Benim transferimin 7. günü ve testim negatifti.
2 tane taze 5. gün embriyo transfer edildi.
Test gunum 25/7 - Cok uzgunum, umarim pozitife doner.

transferimin bugün 9. günündeyim bende 12 temmuzda transfer oldum. 24 Temmuz test günüm ama bekleyemedim ben pazartesi günü kan verdim 16 çıktı, 2 gün sonra 56, bugünde 92 çıktı. Bakalım beklemedeyiz şimdilik pazartesi günü esas günüm pazartesi günü yeniden test yaptırıcam. Bu arada pazartesi erken gebelik testi yaptığımda negatif çıkmıştı ancak kanda değerim 16 çıktı.

transferimin bugün 9. günündeyim bende 12 temmuzda transfer oldum. 24 Temmuz test günüm ama bekleyemedim ben pazartesi günü kan verdim 16 çıktı, 2 gün sonra 56, bugünde 92 çıktı. Bakalım beklemedeyiz şimdilik pazartesi günü esas günüm pazartesi günü yeniden test yaptırıcam. Bu arada pazartesi erken gebelik testi yaptığımda negatif çıkmıştı ancak kanda değerim 16 çıktı.
Kimyasal olabilir. Kimyasal gebelik kanda çıkıyor idrarda çıkmıyor Aralık ayında yaşamıştım.

İnsallah daha güzel devam eder kötü düsünmeyin hiç 🍀🍀

Canım benımde pazartesi günü sonuc günüm kanda cıktıysa sıkıntı yoktur kacıncı gün embriyosuydu birde erken gebelik testini kacıncı gün yaptın ben 7. Gün yaptım negatifti

Canım benımde pazartesi günü sonuc günüm kanda cıktıysa sıkıntı yoktur kacıncı gün embriyosuydu birde erken gebelik testini kacıncı gün yaptın ben 7. Gün yaptım negatifti
Ya ben tarnsfer gününü saymazsam 5. Gün yapmış oluyorum 🙈 doktorum artışın iyi olduğunu söyledi ama yinede çok erken herşey için ins pazartesi güzel haberler alırız.

Ya ben tarnsfer gününü saymazsam 5. Gün yapmış oluyorum 🙈 doktorum artışın iyi olduğunu söyledi ama yinede çok erken herşey için ins pazartesi güzel haberler alırız.
İnşallah canım hakkımızda hayırlısı olsun nerede yPtırdınız nerde oturuyorsun

5.gun embriyosu transfer edildi transferinin bugün 6.gunu akşam üzeri erken gebelik testi yaptım ve orda çizgiyi gördüm ve bel ağrısı kasıkta batma yaşıyorum tabiki umitlanmiyorum ikinci denemem test günüm 29 temmuz Allah hayırlı sonuçlar versin hepimize.

5.gun embriyosu transfer edildi transferinin bugün 6.gunu akşam üzeri erken gebelik testi yaptım ve orda çizgiyi gördüm ve bel ağrısı kasıkta batma yaşıyorum tabiki umitlanmiyorum ikinci denemem test günüm 29 temmuz Allah hayırlı sonuçlar versin hepimize.
Sağlıkla ilerler inşallah , Benim de trajsferden sonra bugün 6. Gün , 5.gun embriyosu çift , 8.gunu bekliyorum salı gununu yarın yapsam mı ki sizce, bacak sizlamasi yaşıyorum o da ilaçtan gibi , başka belirti sayılabilecek birşey yok gibi, hafif oluyor ama kayboluyor hemen.

Sağlıkla ilerler inşallah , Benim de trajsferden sonra bugün 6. Gün , 5.gun embriyosu çift , 8.gunu bekliyorum salı gununu yarın yapsam mı ki sizce, bacak sizlamasi yaşıyorum o da ilaçtan gibi , başka belirti sayılabilecek birşey yok gibi, hafif oluyor ama kayboluyor hemen.
Bende çıkacağını düşünmedim erken diye uzulmicektim eğer böyle düşünüp kendini hazır hissediyorsan yap ama uzuluceksen yapma ilkinde o kdar hevesliydim ki bunda hiç hevesim yoktu oyuzden öylesine yapmıştım umarım hayırlı sonuçlar aliriz

Sonucunuz ne oldu birde hangi marka erken gebelik yaptınız

bende beklemedeyim nasip olursa 31 temmuz test günüm bugün 7. günüm çok merak etsem de test günüme kadar beklemeyi düşünüyorum fakat benim hiç belirtim yok :(

Back