• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp bebek sonrası normal gebelik için hazırlık

nkblm5775

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
27 Aralık 2021
42
15
3
40
Arkadaşlar merhaba
Tüp bebek deneyimim olumsuz sonuçlandı
Eşimde sperm azlığı, hareketsiz sorunu var.
Bende ise kanımda enfeksiyon ve yumurta sayım az kan eksikliği, sinüzit bu kadar.
Şimdi ben ek takviye olarak nondo multıvitamin ve osende demir c aldım
Eşim de nondo multıvitamin kullanıyor.
Bunların dışında başka neler yapmamı önerirsiniz birde adetim bittikten ne kadar süre sonra ilişkiye girsem
Kusuruma bakmayın ne olur deneyim sahibi sizmere danışarak bir şeyler öğrenmeye çalışıyorum

Bi arkadaşım negatif tüp bebek denemesi sonucu kendiliğinden hamile kaldı şuan 3 ayı devirdi bile. Onda polikistikover vardı. Negatif aldığında doktor zaten biraz dinlenmesi gerektiğini bu sürede klomen ve inofolic combi kullanmasını söyledi yaklaşık 3-4 ay öyle kullandı bu dönemde doktor kontrolünde değildi sonuç hamile kalmış farkında değil 10.haftada öğrendi. Doktor gözetiminde olmayacaksanız adet bitiminden itibaren gün aşırı ilişki öneriliyor veya internetten toplu yumurtlama testi alırsanız o şekilde takip öneriliyor. Allah gönlünüze göre versin tez zamanda sağlıkla.

Arkadaşlar merhaba
Tüp bebek deneyimim olumsuz sonuçlandı
Eşimde sperm azlığı, hareketsiz sorunu var.
Bende ise kanımda enfeksiyon ve yumurta sayım az kan eksikliği, sinüzit bu kadar.
Şimdi ben ek takviye olarak nondo multıvitamin ve osende demir c aldım
Eşim de nondo multıvitamin kullanıyor.
Bunların dışında başka neler yapmamı önerirsiniz birde adetim bittikten ne kadar süre sonra ilişkiye girsem
Kusuruma bakmayın ne olur deneyim sahibi sizmere danışarak bir şeyler öğrenmeye çalışıyorum
İki aşılama iki tüp bebek sonrası hamile kaldım bende tedavilerim olumsuzdu hatta yumurta bile çıkmamıştı tüp bebekte moralini bozma
Ben omepa Q10
Biosteron
Gonamax vitaminleri kullanmıştım
Ekstra olarak incir kürü denediğim ay hamile kaldım etkisi oldu mu bilmiyorum eşimle birlikte kullandık incir kürünü birde eşim çakşır otu suyu içti
Hamile kaldığım ay yumurta takibi yapmıştım eşimin sperm testine baktılar ileri hareketlilik sıfırdı doktorsa imkansız demişti olacağı varsa oluyor işte

İki aşılama iki tüp bebek sonrası hamile kaldım bende tedavilerim olumsuzdu hatta yumurta bile çıkmamıştı tüp bebekte moralini bozma
Ben omepa Q10
Biosteron
Ekstra olarak incir kürü denediğim ay hamile kaldım etkisi oldu mu bilmiyorum eşimle birlikte kullandık incir kürünü birde eşim çakşır otu suyu içti
Hamile kaldığım ay yumurta takibi yapmıştım eşimin sperm testine baktılar ileri hareketlilik sıfırdı doktorsa imkansız demişti olacağı varsa oluyor işte
Çok şükür Rabbime ♥️sağlıkla kucağınıza alıp büyütün inşallah

Ben omepa Q10
Biosteron
Ay maşallah sanaa😍😍😍
Peki yumurtan neden çıkmamıştı canm

Ben omepa Q10
Biosteron
hangi marka biesteron ve omepa q10 kullandınız

Back
X