merhaba kızlar 2 TÜP BEBEK TEDAVİSİ gördüm ilkinde bir embriyo 5a kalitede kimyasal oluştu ikincide 2 embriyo 5aa kalitede bundada kimyasal oluştu 3.yü yapmaktan çok korkuyorum bu şekilde kimyasal geçiren varmı üst üstte ?Ne yapmam gerekiyor
merhaba kızlar 2 TÜP BEBEK TEDAVİSİ gördüm ilkinde bir embriyo 5a kalitede kimyasal oluştu ikincide 2 embriyo 5aa kalitede bundada kimyasal oluştu 3.yü yapmaktan çok korkuyorum bu şekilde kimyasal geçiren varmı üst üstte ?Ne yapmam gerekiyor
Merhaba çok geçmiş olsun anlaşılan rahminizde bı problem yok bebeğiniz tutunuyor ama embriyo sağlıksiz olduğu için rahim onu dışarıya atıyor genetige gönderip sağlıklı geleni transfer olmaya çalışın Allah kolaylık versin kısa zamanda evlat nasip olsun insallah
Merhaba canım aynı sorunlarla uğraşıyorum 28 yaşındayım üç transfer üç kimyasal yaşadım henüz bir sebep bulamadık geride iki embriyom var ama transfere korkuyorum en başa döneceğim sanırım genetiğe göndereceğim sen kaç yaşındasın kuzum
Ben ilk transferim de kimyasal yaşadım. İkinci transferim de tuttu şükür. İlkinden sonra bana genetik test ve pıhtılaşma testi yapıldı. Şükür bir şey çıkmadı. Embriyo kalitesizmiş demek ki dedi doktorum. Sonraki transfer de oldu şükür
Ben ilk transferim de kimyasal yaşadım. İkinci transferim de tuttu şükür. İlkinden sonra bana genetik test ve pıhtılaşma testi yapıldı. Şükür bir şey çıkmadı. Embriyo kalitesizmiş demek ki dedi doktorum. Sonraki transfer de oldu şükür