Tüp bebek sonrası gecikme

Umudunyolu24

Üye
Kayıtlı Üye
30 Aralık 2023
630
353
18
26
Merhaba kızlar ocakta ve martta başarısız denemelerimiz oldu. Tedavi öncesi adet döngülerim hep 28-29-30 gündü. Tedaviye başlayınca değişti tabi. Ocaktaki döngüm 33 gündü, martta negatif sonrası 37 gündü. Bu ay yine geç adet oldum döngüm şuan 33. Gün. Reglim 3 gündür sökülmüyor bir pedi bile doldurmadı. Normalde yoğun gelirdi ilk 2 gün günde 4 kere falan değiştirirdim. Ve ağrıdan kıvranırdım ilk gün hafif sızı oldu 5 dk sonra geçti. 4 gündür toplasam 1 pedi doldurmadı leke gibi kahverengi akıntı geliyor gıdım gıdım duruyor. Aynı durumu yaşayan var mı? Sökülmüyor ne yapmam gerek?

Son düzenleme:
Canım merhaba ne yaptın bende de aynı durum oldu aratınca yazdıklarını gördüm. İlk tüp bebeğimde çok güzel gitti her şey ama ikincide ilk dört gün leke sonra geldi ama zar zor söküldüm ve iki günde bitti senin gibiydi çok iyi görüyordum zarar mı verdiler diye düşünüyorum bana. Şimdi de ilk defa 11 gun gecikti adetim çok korkuyorum test yaptırmaya da adet gecikmesi normalmiş diyorlar o yüzde in bekliyorum inşallah erken menopoz başlangıcı değildir

Back
X