herkese merhabalar yazılarınızı okudum banada bılgı ve destek olursanız cok sevınırım hepınız umut dolusunuz bende yenı başladım tedavıye yolun cok basndayım bazılarınızdan kucugumdur bazılarınızdan buyuk yaşım 30 banada umut olur motıve olursanız cok sevınırım rabbım hepımızın yardımcısı olsun rabbım herkese hayırlı evlatlar nasıp etsın ınsallah
herkese merhabalar yazılarınızı okudum banada bılgı ve destek olursanız cok sevınırım hepınız umut dolusunuz bende yenı başladım tedavıye yolun cok basndayım bazılarınızdan kucugumdur bazılarınızdan buyuk yaşım 30 banada umut olur motıve olursanız cok sevınırım rabbım hepımızın yardımcısı olsun rabbım herkese hayırlı evlatlar nasıp etsın ınsallah
teşekkür ederim sizin içinde hayırlısı olsun inşallah siz şuan ne durumdasınız ben yarın kontrole gıdıyorum bakalım yumurtalılıklarım ne durumda eger hersey yolundaysa toplama gunu verıcekler inşallah
Inşallah hamilesindir canım..
Ben hazıran da 1. Tüp bebek tedavimi oldum.. 6 yumurta toplandı 5 i döllendi 5 . Gün embriyo su..
1 tane transfer yapıldı.. malesef negatif..
Çok üzüldüm çok yıkıldım rabbim isteyen bekleyen herkesin yüzünü güldürsün inşallah.. hidrosalpenks varmış bende yakında ameliyat olmak zorundayım.. daha sonra da 2. Tüp bebek deneyecegiz dondurulmuş embriyo larla.. allahtan hayırlısı..
Çok geçmiş olsun üzüldüm bende 5 yolluk evliyim çoçuğum olmuyordu kist diye girdiğim ameliyattan tüplerin bağlanarak çıktım doktor tüp bebek olucak artık dedi acaba tutacak mu Tutunamassa benim içinde çok kötü olucak
Merhabalar uzun süredir siteye girmiyordum aynı süreçlerden 2016 da bende geçtim neler hissettiğinizi çok ama çok iyi biliyorum bu site o dönemlerde en büyük destekçim olmuştu 2 yıl önce benimde ağustosta transferim 2 embriyo ile yapılmıştı şuan oğlum 1.5 yaşında dilerim hakkınızda hayırlısı olur umudunuzu kaybetmeyin hiç bir zaman çok zor bir süreç ama sonra her şeyi unutuyorsunuz sadece sabır
Hayırlı mübarek olsun evladınız bende 2 ay içerisinde başlıcam yeni ameliyat oldum süreç nasıl işliyor acaba embriyo koyulana kadar ne kadar sürüyor 1 ay mu 2 ay mu
Çok geçmiş olsun üzüldüm bende 5 yolluk evliyim çoçuğum olmuyordu kist diye girdiğim ameliyattan tüplerin bağlanarak çıktım doktor tüp bebek olucak artık dedi acaba tutacak mu Tutunamassa benim içinde çok kötü olucak
Çok teşekkür ederim..
Şuan ameliyatımı oldum 2 hafta önce ameliyatım gerçekleşti.. 1 tüp alındı hidrosalpenks den dolayı diğerinin iyi durumda olduğunu söylediler.. normal yolla da olurmuş artık.. ama benim iki tane dondurulmuş embriyolarım var.. bikac ay kendimi toparladıktan sonra transferi düşünüyorum..
Şuan Piskolojik olarak hazır degilim iyi değilim.. artık yoruldum allah herşeyin hayırlısını versin.. herkesin hayırlısı ile kucağını doldursun rabbim..