merhabalar sizin araniza yeni katildim ben 1.5 yillik evliyim ve 31 yasindayim. Esimde 34 evliligimizden beri bebek dusuncemiz hep vardi fakat hic poztifi goremedim. Tedvaiye baslama karari aldim ve hastane hastane doktor doktor gezmeye basladim. 1 basarisiz ve cook sorunlu asilama gecirdim olabildigince agrili ve acili. Aradan 3 ay gecti artik anne olmak istiyordum ve sorunun ne oldunu bilmek istiyordum. Derken bu yine tedavi icin hastanenin yolunu tuttum hersey normaldi ve dilersek tup bebek yapabilirsiniz denildi o an kabul ettim. Ve ilaclara basladik ilk 3 gun 275.5 gonalaf f basladim sonra kontrol ve 185 devam etti 3 gun yine kontrol derken yumurtalar istenilen seviyeye gelmisti. Yumurta toplamadan 2 gun once catlatma ignesi oldum. Pazar gunu de yumurtam toplandi. Ve 5 gun beklemeye alindim. 3 gun istrahat ettim zaten zaman zaman agrim da vardi. Embriyolarimin 10 u 4.gune gelmislerdi. 5.gun arayip saat 9 da transfer olacagim bilgisi verildi. Transfer gunu sadece 3 yumurtam 5.gune ulasmisti biri 4aa biri 4ab ve digeri olusum asamasinda idi. Transferi gerceklestirdik. Tek embriyo. İlk gun 4 saat hastane de kaldim. Ardindan eve geldim ve yattim. İlaclarimi aldim bol bol dua ettim. 2.gun tutmadigini dusundum cok umutsuzdum. 3 gun hafif kasik batmam vardi. 4gun vucudumdan ates cikiyordu resmen sicak basmasi ve inanilmaz bir gaz. 5 gun kendime engel olamadim o gun sol kasik agrim cok fazlaydi hatta karmpdan duramadim test yaptim test negatif ken hayalet cizgi gordum belli belirsiz. 6.gun sabah ilk idrarimla test yaptim yine golge gibi pozitifti. Oglen tekrarlardim net bir pozitif gordum. Gunume 6 gun var umarim hepimiz guzel sonuclara kavusuruz