Tüp bebek serüvenim (sizlerde yaşadıklarınızı anlatarak destek olalım birbirimize)

diligecmisinsan00

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Ağustos 2018
483
367
33
Arkadaşlar merhaba. uzun hastane dolasmalarindan sonra 3-4 doktor degistirdim ve bana polikistik over oldugumu söylediler bazısı yumurtam tembel pcos değilsin dedi. Ama sonucunda hiç birşey olmadı tabiki. Artık karar verdik ve tüp bebek ya da aşılama yaptıralım dedik. Tabi gene doktor degistirdim :) Bu doktorumda "bu zamana kadar nasıl rahim filmi çekmezler" deyip ilk önce rahim filmi çekilmemi istedi çok şükür temiz çıktı iki yerde acıkmış. Ama süt hormonlarım çok yüksek aşılama değilde tüp bebek olabileceğimi söyledi. Adet olunca 2. Gün gel dedi ve adet olmayı bekliyorum. 2. Gün neler yapılıyor yaşayanlar bilenler yazabilir mi lütfen

Doktorlar hemen tüp bebek soyleyip insanları olumsuz etkiliyorlar.Bendede pki var ilac tedavileri ,asilama hepsi negatif
Doktor en sonunda tup bebek dedi.Sacma geldi bana verecek olan allah verir dedim pkoyla hamile kalanlar var cunku.Sonra dogal yolla hamile kalmıştım drda mors oldu sonra gittigimde kontrole.

Sadece süt hormonundan dolayımi tüp bebek dedi benim bı tanıdıkta aynı sknti vardı ilaç tedavisi oluyordu yani başka sknti yoksa tabi 2. Gün muayene oluyorsunuz ilaçlarınizi belirleyip ilaçlara başlıyorsunz 2 gunde bir gidip yumurta takibi yaptriyorsnz süreci zaten yaşayarak ogreneceksinz bende öyle olmuştu şimdiden hayırlı olsun inşallah.

Doktor para göz bi doktor değil canım. Ablam ve eltiside bu doktora gitmişti daha önce tanıdık bir doktor yani. Pcosmda agir derecedeymiş ilaçla bu zamana kadar zaten bisey olduğu da yoktu ( 4 sene) ve bende yoruldum gerçekten en son artık bizde dedik oluyoda tüp bebek falan olsun

Yaa aslında allah nasip ettikten sonra gerisi fasa fisoda ama bu yaptıklarımız da birer bahane olacak iste doktora gittim de oldu diyecem işte. Çok yoruldum canım çok yiprandigimi düşünüyorum. Para falan umrumda değil şuan bide bunu deneyeyim diyorum ama naısl olcak ne yapıldak hicbir fikrim yok

Gecmıs olsun canim bende şuan bir tup bebek hamilesiyim 3 ay bitirdik sukur. İlk gidince 2. Gun muayene ediyor bir kac hormon alıyor ve ilaçlar iğneler yazıyor. Sonra ignelere başlayıp 2 yada 3 günde sene tekrar muayene için çağırıyor yani yaklaşık 12 veya 15 gun iğne ve ilaç tedavisi görüyorsun yumurtalar istenilen kıvama gelene kadar bu arada eşinden sperm testi istiyorlar. Sonra senin yumurtalarin toplanacağı gün esindegn sperm alıyorlar daha sonra yumurtalar toplanıyor kısa ve ağrısız bir işlem zaten anestezi ile toplanıyor. Daha sonra 3. Gun emriyosu yada 5 bizimki 6 mesela oluyor. Hergun arayıp seni bilgilendiriyorlar şu kadar yumurtanız var şu kadar kaldı dıyr. Sonra eğer hemen taze transferse mesela 5 gun emriyosu hemen çağırıp yerlestiriyorlar oda vajınal muayene gibi oluyor zaten idrara sıkışık ve 1saat gibi bir süre hastanedev yatıp çıkıyorsun. Eğer kendin istersen ve doktorun on görürse rahim dinlendire biliyorsun ben 1 ay dinlendirdim. Inslalah Rabbım emeklerinizin karşılığını verir hayırlıca. Şükür biz yavrumuzu hayal ederken gerçek oldu. Inslalah her isteyene nasıp olur bizde sag salim kucağımıza alırız haeyirlica

4 sene iyi bı süre düşünmek için canım o 4 sene bize 8 sene gibi geliyor zaten benim 2 yıl olmadı 2. Yılın sonunda basladm hemen çünkü düşünmekten kafayı yiyecktm artk zatende normal yolla çok zordu bizimki iyikide yapmism diyorm şimdi .

Yaaa umut oluyosunuz bizim gibi insanlara ne güzel inşallah sağ salim kucağına alırsın bebisini. Bizler içinde dua edin ne olur. Benim şuan tarlusalin bitmesine 2 gün kaldı bakalım ne zaman adet olucam . Sanki günler geçmiyo yaa. Ama bu sefer daha çok daha çok ınanıyorum olucak allahın izniyle

Ah sorma canım. Her degistigim doktorda tmm bu sefer olcak diyodum ama yok hep hayal kırıklığı. Tam anlamıyla neyim olduğunu bile bulamamışlardı zaten. Şimdiki doktoruma nedense gerçekten çok güveniyorum inşallah olcak bu sefer. Sen ne durumdasın canım tüp bebek yaptırcak misin oldu mi yoksa

Ben yaptrdm canım geçen sene Ekim'de şimdi çok şükür kavuştum kızıma rabbim tez vakit sanada nasip etsin inşallah anlattgn kadaryla öyle büyük sorunlar yok bizim hem eşmde morfoloji hem bende çikolata kisti vardı.

Yaaa ne güzel :) bizler içinde dua et lütfen. Ve asıl aşamalara geldiğimiz zaman yardımcı olursan sevinirim tedavi aşamasında yani neler yapmamız lazım nasıl olmamız lazım falanda filan işte :)

Yaaa ne güzel :) bizler içinde dua et lütfen. Ve asıl aşamalara geldiğimiz zaman yardımcı olursan sevinirim tedavi aşamasında yani neler yapmamız lazım nasıl olmamız lazım falanda filan işte :)
Etmezmiym canım her duamda ettim halada ediyorun herkese rabbim yuregimize bu sevgiyi koyduysa yerinide dolduracaktır elbet tedaviye ne zaman baslayacaksn seve seve yardımcı olurum tabiki.

İnsallah canım inan bu yola girmeden de çok dua ediyordum. Şimdi daha çok ediyorum bebegımle sizlere ınslalah güzel haberler alırsınız hayırlıca kucağınızi doldurur Rabbım bizde hayırlıca alırız yavrumuzu kucağımıza

Amiiin inşallah canım. Bende dua ediyorum valla. Şimdi senin ki ne kadarlık bakalım ben hamile kalama kadar sen ne kadarlık olacaksin :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…