tüp bebek serüvenim için dua bekliyorum♥️

sedefinko

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
7 Haziran 2022
66
48
35
merhabalar hanımlar öncelikle kendi serüvenimi yazmak istiyorum ❤️
33 yaşındayım çocuklarım var 2016 yılında artık çocuk defterini kapatmak istiyorum dedim ve sezeryan sırasında tüplerimi bağlattım
Kısa bir zaman sonra eşimden ayrıldım (ve olsun zaten evlatlarım var dedim)
taki hayatımın aşkını bulana kadar çocuklarıma ve bana yaşadığımız tüm zorlukları unutturan Bi süper kahraman girdi hayatımıza çok şükür 🙏
gel gelelim o hiç evlenmemiş bir bireydi haliyle cocugu da olmamıştı. evlatlarımı kendi evladı gibi sevdi hakkını yiyemem ama ikimizinde bir parçası olsun istiyoruz
ve karar aldık dedik tüp bebek yapalım 15 güne karnımda olur sıkıntı yok 🤯 hiçte öyle değilmiş daha önce korundum halde hamile kalan sevgili kendim, kendine cok güveniyomuş...
doktor araştırmasına girdim doktorumu seçtim ilk muayene gayet güzel geçti sorun yok dedi fakat histeroskopi yapalım rahimi hazırlayalım daha sonra ben histeroskopi oldum çıktım odaya aldılar 1 saat sürmüş doktorum sorun olmadığını perdeleri temizlediğini adetimin 3 veya 4.günü tedaviye başlayabiliriz dedi. sonra biz adetin 4. günü ignelere başladık fostimon 300 2 gün daha sonra fostimon 225 2 gün vuruldum ama doktorum 2. muayeneden sonra yolunda gitmeyen bşseyler var dedi tedaviye baslmadan amh hariç tüm tahlillerime baktı ve hersey normal Di oysa. neyse sonra bana ilaçlara ara verelim istedimiz gibi yumurtan büyümedi dedi 2 gün sonra tekrar çağırdı gittim.. 2 yumurta gelişmiş olgunlaşmış 18mm 19mm dedi ama bununla gebelik şansı yüzde 5lerde dedi istersen ara verelim dedi tamam dedim 2 kere adet ol 2. adetinin ilk gününden sonra 17 gün say ve gel dedi ve gittim bana çatlatma iğnesi verdi vuruldum iğneden 5 gün sonra da tarlusal ve estorfem bir arada iç dedi pazar günü estorfem(,sabah 2 aksam 2)de bitti tarlusal da adetimin 5 gün geçikti suan Bi kaç damla gelmiş yani adetim başlamış oldu cuma günü tekrar gidicem adetimin 3.günü tedaviye başlıcaz kısmetse.. Tek korkum az olan yumurtam bari kaliteli olsun. ve bebişim transfer gününe kadar saglıkla gelip rahmimde büyümeye başlasın 🙏❤️ bu arada 2 aydır x1 30 saşe 1 x diye de geçiyor tüp bebek tedavisinde kullanılan bitkisel bir vitamin tozu kullanıyorum umarım hersey yolunda gider benim gibi tedaviye başlıcak olan herkesin Allah yar ve yardımcısı olsun benim hikayem şimdilik bu kadar.. önümüzdeki ay hamileyim yazmayı benim durumumda olanlara umut olmayı diliyorum 🙏

Amin inşallah 🤲 Allah'ım hepimizin yüzünü güldürsün. Nahit Bey doktordan öte harika bir insan korkularından uzaklaştırıyor ve insanı gülümsetiyor. Allah böyle doktorların sayısını arttırsın inşallah 🤲

X