• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

TüP bebek şansını arttıran akupuntur tedavisi olanlar burayaa

evra84

Üye
Kayıtlı Üye
12 Ekim 2014
52
48
18
40
Arkadaslar merhaba,
Ben 4yıllık evliyim.çikolata kistinden 2defa ameliyat oldum.2aşılama 1tüp bebek deneyimim olumsuz sonuçlandı.
Tüplerim açık,toplanmış yumurtalıklarım sağlam,sağlıklı,rahim kalınlığım normal.ama allahın hikmeti tutmuyor,
Hatta her tedavi aşamasında yemediğim nar,ananas,incir,soğan kürü,badem kalmadı,,,
Uyku düzenlerimden tutunda,yeme düzenime kadar herşeyimi düzene soktum.
Buraya 2aydır girmiyorum....
Ya kızlar ben çok düşündüm ve dedimkiii bu iş kafana bitiyor....
Biz evet elimizden geleni yapıyoruz ama çok panik yapıp kaygı yaşıyoruz....
2.tüp bebek tedavimde bu durumu yaşamamk için kendimi bu tedavi öncesi ve sonrası nasıl rahatlatabilirim diye araştırmalar yaptım....
Ve size söylediğim şöyleri yapan arkadasım şuan imkansız denilen bir gebelik yaşıyor...terzi kendi söküğünü dikemez derler yaaaa ....herkesi rahatlatıyorum ama ben kendimi rahatlatamıyordum....
1-arkadaslar en önemli şey kadın vucudunda kaygı stres geçmişe yönelik gebelik yaşayamayıp yada düşük yapıp bu ortamdan kurtulamayan bayanlarrr beyinin salgıladığı hormanlar eksik salgılanıyor ve sizin hiç bir şeyiniz olmamasına rağmen tutmuyor...
Gerçekten bebek sahibi olmak istiyorsanız bırakın inciri onu bunu.....
Ben arkadasıma bir programa soktum ve onda denediklerim sonucunda hamile kaldı ben doktor değilim allahın bir memur kuluyum....ama nerdeyse doktor gibi oldummm ve bu ay bende başladım kendimde tedaviye ve sizinle hayırlı haberler vereceğimi düşünüyorummm....
Başlayalaım tedavimize,
1.her akşam yatarken kendinize yarım saat ayırmanızı istiyorum...internette videolarda nefes terapisi yazın ordaki video ortamlarında karanlıkta nefes alıp verin derin derinnnn..nefes terapisini video anlatılan şekilde uygulayın...mantığı biz günlük hayatta nefes alırken yeteri kadar stresdan alamıyoruz.heraldığınız derin nefeste oksijen vücüda girip kan akışını hızlandırıyor....buna içerdeki stresten zarar gören hücre ve hormanlarımızın tekrar oksijenle iyileşmesini sağlıyor.zamanla hücrelerimiz yaşlanıyor...içeriye ne kadar oksijen bırakırsak okadar rahmimiz ve beynimiz sağlığımıza kavuşuyor...
2-nefes terapisinden sonra yine karanlık odada internetten bilinçaltı temizliği diye yazın orda siz gözleriniz kapalıyken herhangi bir terapiste para verip gitmeden evde internette doktor sizi uykuya daldırıp beyninizde takılan sizi üzen yoran kaygıya düşüren şeyleri21gün içinde yok ediyor...
3-bunu dinledikten sonra 3ayetel kürsi 7nas 7felak suresi okuyup allahım bana sağlıklı hayırlı evlat nasip et diye yatın....
4-bulunduğunuz şehirde bir akupunturcu bulun....ben bulunduğum şehirde 1kişi bulabildim.tedaviden 20gün önce terapiyebaşladım2günde bir uygulanan terapide vücüdum rahat stressiz,bir hal aldıkı uykularım düzenleşti,,,sürekli gülmeye başladım ve bebek kaygılarımın dışında bebeklerime hamile kaldığımda hangi kıyafetlerimi alacağımıtasarlıyorum....üzülmeyi istesemde becerememeye başladım.akupunturu çok araştırdım.tüp bebek tedavisinde akupuntur başarıyı 2katını çıkarıyor.ben araştırdım gittim ilk önce doktor iğnelerle tedavi yaparken bunlarmı işe yarayacak diye düşündüm o sırada okadar rahatlıyorsunuzkiiii çok güzel bir uykuya dalip vucuttaki tüm size kaygı veren şeyleri atıyorsunuz gözlerinizi açtığınızda yepyeni bir dünyada oluyorsunuz....
Farkettiyseniz siz ne zaman artık bu bebek olmıcak diyen kişiler tedaviyi bıraktığında nasıl hamile kalıyor çünkü rahatlıyorsunuz vucut stresi sevmiyor....içerdeki embriyoda bu yüzden tutunamıyor.....akupuntur aynı zamanda bebeğin tutnması için içerdeki kan akışını hızlandırıyor rahmi kalınlaştırıp bebeğin çok rahat tutunmasını sağlıyor....
Biyiliyorsunuzki bebek kandan oluşuyor.nekadar çok kan akışı olursa okadar çok tutunma şansı oluyor....
Birde bebek yerleştirildiğinde vücüt bunu yabancı madde zannedip dışarıya atmak istiyor vücüt ile embriyo arasında bir savaş oluyor bu zamanda akupuntur bebeğin sıkıca anne karnına tutunması için kan akışını hızlandırıp dülmesini engelliyor.....
Ben 15gün sonra yerleştirmem olacak ben hergün size dediklerimi yapıyorum
İnanırmısınız hergün buraya girip acaba şölemi olcak bölemi olcak diye yazıyor okuyordum ama bırakın kendinizi ve deiklerimi yapınn gerçekten....
Ben arkadaşım tüp bebek tedavisi başladığında ona bu dediklerimi uyguladık ve tuttu....
Umarım hep
Mizin kucakları sağlıklı hayırlı evlatlarla dolacakkkkk......
Biz başaracağız nefes terapisi,bilinçaltı temizliği,dua ve akupuntur .....
Deneyin canım arkadaslarımmmmm....

Back