• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp bebek raporuyla 2.kez deneyen arkadaşlar...

evoevo

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
23 Mayıs 2009
1.647
1
116
44
Eskişehir
arkadaşlar ben aralık 2008 ayında sgk ile anlaşması olan bir özel merkezde tüp bebek yaptırdım.tüp bebek raporumu kendileri çıkarmışlardı hacettepeden.ve bana raporu saklamamı söylemişlerdi tekrar olmazsa düşünürsek diye.şimdi elimdeki raporla 2.kez başka bir merkeze gidip tedavi olabilir miyim?yoksa tekrar hacettepeye gidip rapor mu çıkarmam gerekiyo?bunun belli bir süresi varmı?tecrübeli arkadaşlar yardımcı olursanız sevinirim.

tekrar rapor çıkarmanız gerekiyor. rapor için gerekli evrakları hazırlayıp ve bu ilk raporunuzuda ekleyip devlet hastanesinden çıkarabilirsiniz.adetinizin 3. günü tekrar kan alıp hormon değerlerinizede baklıyor sonuçta gerekli evrakların içine ekleniyor umarım yardımcı olabilmişimdir.

arkadaşım benim de ilk iki denemem raporla olmuştu. her ikisinde de tedaviyi olacağım hafta içinde elime geçecek yeni rapor düzenlemesi yaptılar.uludağ ün. den almıştım.her seferinde yeni rapor gerektiği söylenmişti yani.

saolun arkadaşlar.ben eskişehirde oturuyorum.ilk raporum ankara hacettepeden çıkmıştı.şimdi eskişehirdeki tıp fakültesinden 2.raporumu çıkarıp ankaradaki bir merkezde tedavi olabiliyor muyum acaba?yoksa yine hacettepeye mi gitmem gerekiyo?

Merhaba... Benimde ilk denemem negatif sonuçlandı. Şimdi bir devlet hastanesinde yeni rapor çıkarttım ve ilaçlarımı aldım özel bir merkezde ikinciyi yaptıracağım.
Rapor 1 sefere mahsus oluyor. Yenisi için hormon smer vb testler yaptırıp dosyanı hazırlayıp başvuruyorsun.

saol gecexx benim çekindiğim şey rapor için gidince burda yaptır derlerse diye.çünkü ben de raporu alıp özel merkeze gidicem.

mrb. gecexxiixx devlet hastanesinden de tüp bebek raporu alınabiliyor mu?Ben sadece üniversite hastanelerinden alınır diye biliyordum .tekirdağda üniversite hastanesi zaten yok.Ben hep raporsuz denemiştim.Bilgi verebilirsen sevinirim.

merhaba arkadaşalr.bende 1 kez raporlu tüp bebek yaptırdım.raporumu süleymaniye kadın doğum hastanesinden aldım.2.tedavim için tekrar raporumu yenilemek için aldığım yere başvurdum.eşimden ve benden kan testleri istediler.benden 6 tüp eşimden 4 tüp kan aldılar.kızlar adetinizin 2.günü olması gerekiyor.rapor 15 gün içinde çıkıyor heyetten. arkadaşlar raporu sadece ünüversite hastanelerinden ve tüp bebek yapılan devlet hastanelerinden alınabiliyor.tüp bebek yapılmayan devlet hastaneleri rapor vermiyor.

arkadaşlar ben aralık 2008 ayında sgk ile anlaşması olan bir özel merkezde tüp bebek yaptırdım.tüp bebek raporumu kendileri çıkarmışlardı hacettepeden.ve bana raporu saklamamı söylemişlerdi tekrar olmazsa düşünürsek diye.şimdi elimdeki raporla 2.kez başka bir merkeze gidip tedavi olabilir miyim?yoksa tekrar hacettepeye gidip rapor mu çıkarmam gerekiyo?bunun belli bir süresi varmı?tecrübeli arkadaşlar yardımcı olursanız sevinirim.

hacettepeden memnun kalmadinmi bende subat ayinda orda tedaviye baslamak istiyorum

ben hacettepede değil özel bir merkezde yaptırdım canım.merkezin doktoru hacettepede çalıştığı için raporum ordan çıkmıştı.
senin ilk tedavin mi peki?

artvınlı çok saol canım yazdığın için.sen nerde yaptırmıştın ilk tedavini?
canım mesajını yeni gördüm.ben ilk tedavimi ve sonraki 2 dondurulmuşlarla olduğum tedavimi memorialde oldum.4.tedavimide taze tedavimle olacak kısmetse tekrar memorialde olacak.

Back