Tüp bebek raporu

Merhaba arkadaşlar öncelikle bu süreçte olan herkesin kucağını tez vakitte Rabbim doldursun. Bu süreçten 2 defa geçip 2. Denememde çok şükür meleğime kavuştum. Şimdi 3. Kez bu sürece başlayacağım inşallah ama tüp bebek raporu ilaçlar için çıkarmak istiyorum. İki tüpümde kapalı herhalde çıkarmamda bi sakınca olmaz tüp bebeği özelde yaptıracağım ama en azından ilaçlar için rapor bize fayda sağlar çünkü diğer sefer maddi açıdan. Çok zorladı bizi nasıl bir yol izlemem gerekiyor bilgisi olan kaderdaşlarım yardım istiyorum.
Bildiğim kadarıyla çocuğun olunca devletten rapor çıkmıyor canım çocuğu olmayanlar için geçerli diye biliyorum rapor,benim raporum çıktı tedaviye de başladım hatta özellikle bunun için nüfus kayıt örneği istiyorlar ama yine de araştır belki ben yanlış biliyorumdur

Merhaba maalesef şimdiki ücret 1. Deneme 22 bin aşırı artmış kısa sürede 🥹
Maalesef devlette bile fiyatlar böyle🙏 Rabbim yardımcınız olsun en hayırlı vakitte en hayırlı evlatları size nasip etsin. Bende bu yollardan geçtim zorlu ama güzel süreçler, şimdi evladım karşı koltukta uyuyor. Rabbim bu güzel duyguyu tüm amne baba olmak isteyen tüm kullarına hayırlısiyla nasip etsin

Maalesef devlette bile fiyatlar böyle🙏 Rabbim yardımcınız olsun en hayırlı vakitte en hayırlı evlatları size nasip etsin. Bende bu yollardan geçtim zorlu ama güzel süreçler, şimdi evladım karşı koltukta uyuyor. Rabbim bu güzel duyguyu tüm amne baba olmak isteyen tüm kullarına hayırlısiyla nasip etsin
Amiiin Allah razı olsun Rabbim de evladınızla sizlere hayırlı ömürler versin tabiki zorlu ama inşallah sonu güzel olacak Rabbim emeklerimizin karşılığını en hayırlı zamanda nasip etsin 🤲🏼

Yaa doğum yaptın mı canım 🥹 gözün aydın Allah analı babalı büyütsün inşallah 🤲 nasılsın iyi misin bebiş nasıl

Yaa doğum yaptın mı canım 🥹 gözün aydın Allah analı babalı büyütsün inşallah 🤲 nasılsın iyi misin bebiş nasıl
Ayy evet doğurdum erken geldi minigim dayanamadi. Normalde 37. Haftada yani bugün doğurucaktim. Doğali 5 gün oldu. Sezeryan öncesi dualar ettim isteyen tüm herkes için en hayırlı vakitte en hayırlı evlatlar diye🙏

Ayy evet doğurdum erken geldi minigim dayanamadi. Normalde 37. Haftada yani bugün doğurucaktim. Doğali 5 gün oldu. Sezeryan öncesi dualar ettim isteyen tüm herkes için en hayırlı vakitte en hayırlı evlatlar diye🙏
Gözün aydın canım Allah analı babalı büyütsün inşallah 🤲 🥰 durumunuz iyidir inşallah 🌹

Gözün aydın canım Allah analı babalı büyütsün inşallah 🤲 🥰 durumunuz iyidir inşallah 🌹
Allah razı olsun canım. Ben sezeryan dikişlerinin iyileşmesini bekliyorum. Kızım da biraz minik doğduğu için bakımı korkutuyor ama Allah'a şükür küveze girme gereği duymadan taburcu olduk. Kızımla birbirimize alışıyoruz.🥲😊

X